Kv 10 gun daha kalacak anneci kocam yine deisti :(

Canlarimm bayramdan uc gun once gelen kv hala bende kaliyor.. ve bi 15 gun daha kalacakmis..
Esimle konusup problemlerimizi hallettik demistim hatta bi cogunuz kendin hayal kuruyosun demis ve inanmamisti.. ama olay tam da anlattigim gibi olmus ve arayi duzeltmistik (kv evde yokken) simdi ise kv yine yanimizda esime surekli bakislariyla belli ediyo bakislariyla etkisi altina,aliyo her firsatta fis fis fis beni kotuluyor.. esim de beni cok sevdigini soyluyor ama annesi varken yanima oturmaz konusmaz ilgilenmez .. mesela biri annesi hakkinda bisey desin (ablasi kardesi) hemen diger odadan gelir ve savunmaya gecer..
O derece. Bana komik geliyor ve sinir oluyorum.

Bu kadin gitmeyi dusunmuyor bende eskisi gibi annecim falan demiyorum yalandan guluyorum hic bi muhabbete girmiyorum ilgilenmiyorum evimi temizliorum yemegimi yapiorum esimin yaninda oturuyorum esime guluyorum ama onla konusmuyorum konusursamda nasilsin anne var mi bi istegin bitti ucuncu bi kelime cikmiyo agzimdan .. gitsin istiyorum evimin heryerinde saclarini tariyolar heryer sac kili oldu yataklarini bile ben topluyorum hic bi isin ucundan tutmuyolar dusuk tehlikem varmis doktorum istirahat dedi esim de duydu halbuki. Ama esime artik dinlenicem kendime iyi bakicam dedim dusuk tehliken falan yok abartma zaten uyuyosun evde annemler var oglen uykusu da neyin nesi dedi .

Yani adam annesinin yaninda bana soguk davraniyor bi cogunuz demistiniz kv gelsin anlarsiniz deisip deismedigini diye. Hakli ciktiniz.
Her gece dualar okuyorum esimin sevgisini kazanayim esim bana cocuguna bagli olsun kv ye,firsat vermesin diye. Aglayarak uyuyorum. Nasil olcak nasil duzelicek ne yapicam yardim edin cikmazdayim :KK43:
Hiç çıkmazlara girme eşin seni seviyosa boşver annesi geldiğinde bırak öyle davransın ne önemseme. Bırak kadın sana ilgisiz bilsin daha güzel, o gidince sen eşinle hayatına devam edersin

Ruh hastaları ya.
Düşük riskin varsa bırak hiçbir iş yapma sakın, Kv de söyle yapamıyorum yemeği sen yap diye.
Bu erkek ailelerinden çektiğimiz nedir ya?

Eşinizin size olan yaklaşimi ortama, şahislara göre değişiyor resmen. Tam olarak karakteri oluşmamis, kötü eş desen değil( istediği zaman iyi olabiliyor) iyi desen hiç değil. Dengesiz ve olgunlaşmamiş biri.
Doğurunca bu ruh hastasi kadin bebeği bahane eder sizin evden çikmaz o dönemlerinizi düşünmek bile istemiyorum. Bir yanda eş bir yanda bu kadin Allah yardimciniz olsun.

Siz annenizin evine gittiniz resimleriniz evden kalkmadı mı? Annenize keşke getirmeseydin denmedi mi?
Daha ne bir isteğin var mı diye soruyorsunuz eşimin gözünden düşmemeyim demişsiniz kendinizi düşürüyorsunuz.
Kendinize güvenin ağırdan satın ben yapamadım siz yapın en güzel günlerinizi berbat etmelerine izin vermeyin

Esimin hastanesine gittik bugun. Esime diyoki bizim bi akrabanin kizi da bu hastanede hemsireymis adi da esmaymis hatta seni taniyomus ( beni kiskandirma calismalari) esimde bilmiorum ben tanimiyorum dedi. Bende hic orali olmadim. Ne yapacagini sasirdi kadin. Yakin zamanda dugune gitmisti kiz evi bicok esyayi almislar hic oglan evine masraf yaptirmamislar uzerine yikilmamislar dedi (hic,agzimi acmadim)
Ayyy aynı benim kostok kaynanam

Malesef bazi insanlar cok bencil oluyo. Hepimiz ara ara karsilasiyoruz sorunlarka. Skma canini inan bebegini ve kendini uzdugunle kaliyosun. Bosver suan icin onceligin bebegin herkes napiyosa yapsin. Esinde anlar canim. Rabbim kayinvaludenede esinede merhamet versin

bence kv ile rekabete girme.eşinin tarafı da belli zaten 15 gün daha sabret nolacak ya.kendi kendini yedin bitirdin.keskin sirke küpüne zarar.
Saçları dökülüyormuşta yataklarını toplamıyormuş.Herşeye takmışsın.Kendine acı biraz.sakin ol.er ya da geç gidecek di mi:KK14:

Kaynanan gelince hemen düşük tehlikesi vay vay vay böyle kocanı daha soğutursun bunu yüzüne vuracak çünkü öyle birşey yok aklına gelince senden nefret edecek ne olursun olsun biray kalsın ucunda olum mu var yani bazı kadınlar sabah 5 te kalkıp kaynanala beraber inek sagiyorslar onlar cennetlik bir kadın sen ??????
Bir kaynana ugruna bukadar fedakarlik yapmaya hazir olan sen, keske ayni hassasiyeti kendi kizin icin de gösterebilseydin. Ama olmaz, isin icinde bir "erkek" var dimi?
Sen sevgilinin gözüne inek sagip cocugundan vazgecerek girebilirsin, yeter ki gözünden düsme aman! Bizler icin böyle dönmüyor dünya neyseki.

Bukadar seviyesizligin üstüne Türk kadinlarindan nefret etsen ne olur?

Vallahi nazaerlla sen akillanmiyorsun
Bu kadar insan soyle boyle yaziyor
Kadin geldi senin yuvani yikiyordu hala bir istegin var mi diyorsun hala teselli ediyorsun daha iki gun once gider gitmez fotograflarini asagi indirdi madin sen kocasiyla tartismis diye teselli ediyorsun
Sanane
Kadin a iyi oldu kocamla da tartisdim bir bi ay daha burdayim gelin bana iyi davraniyor derse gorursun gününü

Son düzenleme:
Vallahi nazaerlla sen akillanmiyorsun
Bu kadar insan soyle boyle yaziyor
Kadin geldi senin yuvani yikiyorsu hala bir iategin var mi diyorsun hala teselli ediyorsun daha iki gun once gider gitmez fotograflarini asagi indirdi madin sen kocasiyla tartismis diye teselli ediyorsun
Sanane
Kadin a iyi oldu kocamla da tartisdim bir bi ay daha burdayim gelin bana iyi davraniyor derse gorursun gününü
Ee ama kizcagiz nezaket gösteriyor, samimiyetsiz yalakalik yapmiyor. Sanki asık suratlı olup, aksi davransa isler düzelecek mi? Elinden geldiğince optimum düzeyde tutmaya calisiyor vaziyeti, iyileşmez ama en aZindan kötüleşmesin.
Suçlu, haksiz, dengesiz ve ikiyüzlü olan kocasi.
N nazarela sabir sabir nereye kadar? Sen de çok çaresizsin ya.. Keşke ailen arkanda dursa seni yalniz birakmasa..

Ee ama kizcagiz nezaket gösteriyor, samimiyetsiz yalakalik yapmiyor. Sanki asık suratlı olup, aksi davransa isler düzelecek mi? Elinden geldiğince optimum düzeyde tutmaya calisiyor vaziyeti, iyileşmez ama en aZindan kötüleşmesin.
Suçlu, haksiz, dengesiz ve ikiyüzlü olan kocasi.
N nazarela sabir sabir nereye kadar? Sen de çok çaresizsin ya.. Keşke ailen arkanda dursa seni yalniz birakmasa..
Kesinlikle adam olmayan kocasi ama bu kadar olay yasandiktan sonra hic bir tepki vermeyen kadin gel beni biraz daha ez demis oluyor farkinda olmadan
Kendi teyzemden biliyorum saygili davrandikca af edersiniz tepesine ettiler aman agzimizin tadi bozulmasin diye diye yillarca ezildigiyle kaldi
En sonunda yine de bosandi
Bir eltisi vardi cok huzurlu olmasa da cata cat cevap verdi kocasiyla kavgadan cekinmedi o kadinin evliligi devam ediyor ustelik kaynanasiyla ipleri tamamen kopardi ikisinin de kocasi ayni topun kumasiydi

Kesinlikle adam olmayan kocasi ama bu kadar olay yasandiktan sonra hic bir tepki vermeyen kadin gel beni biraz daha ez demis oluyor farkinda olmadan
Kendi teyzemden biliyorum saygili davrandikca af edersiniz tepesine ettiler aman agzimizin tadi bozulmasin diye diye yillarca ezildigiyle kaldi
En sonunda yine de bosandi
Bir eltisi vardi cok huzurlu olmasa da cata cat cevap verdi kocasiyla kavgadan cekinmedi o kadinin evliligi devam ediyor ustelik kaynanasiyla ipleri tamamen kopardi ikisinin de kocasi ayni topun kumasiydi
Tabiati boyle iste, herkes ister lafi üstüne laf söylememesin ama dil ucuna kadar gelip dökülmüyor bazen..
Düşünelim arkadasimizin yerinde biz olsak ne yapardik?
Bebeği doğurana kadar sabirla kaderime boynumu eğerdim, doğumdan sonra ailemin beni kaplı önüne kucagimda çocukla koymayacagini varsayarak eyvallah derdim,
Tabi davulun sesi uzaktan hoş :/

Erkeksin garanti? Kendini kandıran bir zavallı

Kendini kandırmakla ne alakası var bunun ? Bir bayan olarak boyle sizin gibi düşünen bayanlarin olmamasını umut ediyorum sadece. Hem de konu sahibinin tamamen hakli olduğu bu durumda. . Zavallinin kim olduğunu da yorumlardab gördük. Sizin mesajınizdaki bayan versiyonu zavalli oluyor. Diğer mesajlar da olmasi gereken.

Kv leri bayramda davet ettim nasıl güzel ağırlayabilirimden nerelere geldi olay.. annemin bi lafı var ellerle geçinmek dağlarla güreşmek diye..
Sabırlı olun.. her şeyi üstünüze almayın.. olduğu kadar her şey deyin.. eşinizle çok zıtlaşmamaya bakın çünkü aileniz sorunların büyümesine sizi sebep görüyordu en son.. gebesiniz ardınızda kimse yok.. kv gidene kadar sıkın dişinizi.. eşinizi Allah ıslah eylesin.. göğsüne merhamet versin.. herkes çocuk doğurmasa ne hoş olurdu aslında.. insan gibi yetiştirip zamanı gelince kenara çekilip evladının mutluluğunu paylaşacak olanlar evlat sahibi olabilse sadece.. ama dünya imtihan dünyası..
Sakin kalmaya çalışın.. bebeğiniz o stresten sinirden inanılmaz etkileniyo ve doğduğunda bunu daha iyi anlıyosunuz.. huysuz sinirli gergin ve uyumayan bebekler hep bu yaşanan sinir stresin sonucu ne yazık ki...

Tabiati boyle iste, herkes ister lafi üstüne laf söylememesin ama dil ucuna kadar gelip dökülmüyor bazen..
Düşünelim arkadasimizin yerinde biz olsak ne yapardik?
Bebeği doğurana kadar sabirla kaderime boynumu eğerdim, doğumdan sonra ailemin beni kaplı önüne kucagimda çocukla koymayacagini varsayarak eyvallah derdim,
Tabi davulun sesi uzaktan hoş :/
Diger konusunu da biliyorum konu sahibinin
Ailesinde de suc var zaten kadinin burnundan gelmisken iki gun olmadan baristirma derdine dustuler
Hatta kocasi kayinvalide gelip almiyordu onlar gelip konustu
Konu sahibinin su an ki halindem annesi babasi da sorumlu
Ne yaparsaniz yapin biz kızımız in arkasinda degiliz mesajini cok güzel verdiler karsi tarafa

Evi hiç temizleme yat kalk ye yat ilgilenme bütün işleri yık üzerine madem düşük tehliken var kv sana hizmet edecek yada işine gelmezse gidecek hiçde kıpırdama yerinden kendimi bebeğimi korumam lazım kusura bakmayın artık de git ciddi ciddi yat kim ne yerse pişirirse pişirsin umurunda olmasın

Back
X