KV Anneannemi aramiş

ShellShock

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
3.616
3.867
133
Sinirlerim zıpladı yemin ediyorum... bizi barıştırmak icin sandim anneannem kv aradi diyince duyduklarim beni iyice sinirlendirdi kadini aramamak icin zor tutuyorum kendimi. Karisik olmamasi icin alt alta yaziyorum konusmalari;

Kv:cocuklar anlasmali bosaniyomus angelda istemis bosanmayi (sanki ben dedim bosanalim diye isguzarlara bakin)
Anneannem: yoo angel evinde duruyo kocasi bosanalim demis kizda ben evlilik terapisti istiyorum demis
Kv: ikiside istemis oglum cok uzuluyo mide kanseri olcak bende istemem bosanmalarini yuva kolay kurulmuyo ama oglum mutsuz (!!!!!!!!!!!) birbirlerini yiyorlar
Anneannem:valla senin oglun dolamis diline bosanmayi durmadan bosanalim diyo kiz ne yapsin sizinki canda bizimki ne?
Kv:ama angel cok yalan soyledi annesinin yaptigi borcu (suan ben oduyorum o borcu) soylemedi bizim arkamizdan konustu hep gel diyoruz gelmiyo aramiyo sormuyo.
Anneannem: kiz ne yapsin bir tane gunu var temizlik mi yapsin utumu yapsin yemek mi yapsin bize bile ayda yilda bir geliyor her ailede olur huzursuzluk bizde dort dortluk degiliz ya bu kadar kolay mi
Kv: ben ondan ismi istiyorum goruselim diye
Anneannem:KK43:x) esim olsun. Ben x i ne zaman goruyorum iki kere geldi bana biz bunlara takilmayiz Angel senin evde yaptigin yemegi x begendi diye evde yapmis x de bune boyle bune boyle diyip durunca annenin evinde begendigin yemek demis angel, x de hee iyi o zaman diyivermis yani sizin oglunuza birsey olmaz olan bizim kizimiza oldu angeli ben buyuttum canim gülum desen hemen pamuk gibi olur sinirinden eser kalmaz kizda diyoki beni sevse gitmezdi diyo
Kv: sevmese niye cicekler yollasin demis(isyerime iki kez yollamisti cok onceden) biraz daha konusmuslar sonra zaten kapatmislar. Hayir yani arayipta beni suclamadanki amac ne??? Anneanneme dedimki allah rizasi icin bir kerede demedi mi yahu benim oglumda boyle sinirli boyle huysuz kizda ilk zamanlar bocaladi sonra duzeltti kendini cok cabaladi hatalarini telafi etti ama benim oglan mutlu olmayi beceremedi diyemedimi dedim artik... amacsiz manasiz suclayici ve vicdanlarini rahatlatici bir telefon konusmasi bana gore . Halbuki o kadar sey yaptim saysam neler neler... iste insanoglu nankor!!!!!

Son düzenleme:
Kimse kendi yoğurduna ekşi demez dese zaten bu halde olmazsınız gitsin anasının yanında mutlu olsun o zaman. Sizde hiç üzülmeyin değmez diyip geçin.
Aynen oyle vallahi kirpide yavrusunu pamugum diye severmis... iste özelestiri yapamayan insanlarin icinde bocalayip durmusum yeni farkediyorum bende bugun kendi hatalarimi dusunup kendime kiziyordum....

Canım hiç kendinde hata bulma ananen çok iyi demiş vicdan rahatlatiyorlar direk bosancaklar yanlız :)şu borç meselesi ne ?ne kadar lafını ettiler ya bu kadar paragoz olunmaz seven adam para lafı etmez boyna

Aynen oyle vallahi kirpide yavrusunu pamugum diye severmis... iste özelestiri yapamayan insanlarin icinde bocalayip durmusum yeni farkediyorum bende bugun kendi hatalarimi dusunup kendime kiziyordum....
İşte onların oğlu öyle değerliyse sizde değerlisiniz kendinizin farkına varın ve banada yazık yeter diyin hiç bişey için üzülmeyin. Yaşanması gerekti, yaşandı ve bitti o kadar.

Canım hiç kendinde hata bulma ananen çok iyi demiş vicdan rahatlatiyorlar direk bosancaklar yanlız :)şu borç meselesi ne ?ne kadar lafını ettiler ya bu kadar paragoz olunmaz seven adam para lafı etmez boyna
Aslinda o konumda baska bir uyelikle kk da var o zamanlar cok aptalim! Tabi linkini de atayim hatta http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/bosanmak-uzereyim-cok-pismanim.901999/ buradan bakabilirsiniz... anneannemin dugunde altin kacirdigini bile iddia edenler simdi sutten cikma ak kasik oldu ya helal

İşte onların oğlu öyle değerliyse sizde değerlisiniz kendinizin farkına varın ve banada yazık yeter diyin hiç bişey için üzülmeyin. Yaşanması gerekti, yaşandı ve bitti o kadar.
Haklisiniz gercekten... madem bu kadar sevmiyodun beni hala niye gelmiyo gitmiyo sevenedi bizi diyosun... samimiyetsizler

Yahu su kendilerinin ne ...ok oldugunu bilip de cocuklarina da kendilerine de toz kondurmayanlar var ya al çarp duvara Allah gunah yazmaz o derece nefret ediyorum bu insanlardan Allah yardımcin olsun iki yuzlu insanlarla basetmek cok zor

Kv cok acayıp birsey konusmamıs
Aranızı yapmaya calısmıs bence ama biraz da oğlınun kusurlarını görebilirdi tabi
Ama ben art niyet göremedim

Bnm ex kv biz evlenir evlenmez annemi arayıp size gül gbi
Oğlan verdim demişti
Takılarımı anneme emanet ettim diye kudurup herkes sizi ayıpladı düğünde , sizin kızınızi aldıgıma bin pişmanım demişti daha 2-3 günlük evliydim.

Ben bu lafların üzerine 4 sene evli kaldım bir de
Kv deniz kötü bi insan gbi gelmedi bana

Bir de bu arada annenizin borcunu ödemeniz ve eğer bunu eşinizden gizli yapıyorsanız bu da ciddn hoş değil

Bir de bu arada annenizin borcunu ödemeniz ve eğer bunu eşinizden gizli yapıyorsanız bu da ciddn hoş değil
Esinin annesinin borcu olsa olsa o da oderdi ve emin olun belki bundan saviorun haberi olmazdi bence bu buyutulecek bi durum degil sonucta esinin parasiyla degil kendi kazandigiyla odemis ayrica bu kayinvalideyi ilgilendirmiyor kendileri yediginde oglum mecbur bakacak oluyor ama kadin bisey yaptiginda ailesi icin buyutuluyor hic hos degil

Anneanneniz çok güzel konuşmuş kv ye bak ne işgüzar seni kötülemeye çalışmış anneannen fırsat vermemiş. Sanki kv yi görmek için evlendi aman onlar iyi olsun yeterki de bana gelmesinler diyeceği yerde ama beni aramıyor gelmiyor. Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş

Anneanneniz çok güzel konuşmuş kv ye bak ne işgüzar seni kötülemeye çalışmış anneannen fırsat vermemiş. Sanki kv yi görmek için evlendi aman onlar iyi olsun yeterki de bana gelmesinler diyeceği yerde ama beni aramıyor gelmiyor. Bu nasıl bir zihniyettir arkadaş
birde bunları sürekli eşimden duyuyorum sonra ben iyi kv yim ne gelirim ne giderim ne sorarım rolü kesiyor... eşimde annesine resmen aşık ... adam bikere de yeter ya bu kız sizlemi evlendi benlemi demedi ya..

Back
X