KV araba alacakmış ama??

KV 20 bin TL karşılığı 80 bin TL ye sıfır otomatik vites araba alıp üstümüze yapsın mı?

• Yapsın, Mantıklı gibi geldi bana.

OY: 14 23,7%
  • Yapmasın, yarın bir gün öteki kardeşler itiraz eder.

OY: 37 62,7%
  • Yapsın, aracı biz aldık dersiniz, kimse itiraz edemez. Sıfır ilk el sonuçta.

OY: 8 13,6%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
Diğer cocuklarına abinize araba aldım dedigin an işin rengi değişir.
Ya kimse bilmicek. Yada herkes birbirine küsücek.
Ben mi yanlis anladim yoksa diger herkes mi bilemiyorum :) diger kardeslere daha ince 100-120 bin ev icin para verilmis bir tek konu sahibinin esine verilmemis. Bu durumda kim haksizlik yapildigini iddaa edebilir ki?

Ben mi yanlis anladim yoksa diger herkes mi bilemiyorum :) diger kardeslere daha ince 100-120 bin ev icin para verilmis bir tek konu sahibinin esine verilmemis. Bu durumda kim haksizlik yapildigini iddaa edebilir ki?
Aynen ben de öyle anladım. Haksızlık iddia edilmesi saçma olur.. Diğerlerine 100-120 bin ev için para verilirken kimse, konu sahibesinin eşine neden verilmediğini ya da haksızlık yapıldığını düşünmemiş ama!

Kvnin diger cocuklarini karsisina alip konusmasi lazim
Evlatlarim sizlere vakti zamaninda birer ev parasi verdim simdi de kardesinize bir araba alicam, kimsenin kimsede hakki kalmayacak boylece,minvalinde bir konusma yapmasi sart
Veya kabul etmeyecek esiniz

Ben anlamıyorum bu ölmeden mirastan pay çıkarmaya çalışanları. Kadın yaşıyor isterse her şeyi satar yer, isterse hibe eder.
Vakti zamanında eşiniz hariç herkese daire parası verirken eminim kimse haksızlık demiyordu. Şimdi araba olunca da demeye hakları yok.

Evet sadece ilk yazdığınızı okudum diğer yorumları okumadım ..
Aile içinizi de bilmiyorum.Madem böyle problemler vardı ozaman en baştan belirtip yazsaydınız şimdi bu terslemeniz olmamış
Siz benim hayata bakışımı görüşümü tek mesajımda nasılda çözdünüz medyumsunuz galiba
Ayrıca burda konu açıyorsanız her yoruma saygı duymak zorundasınız !
istediğim kadar yorum yaparım bu sizi ilgilendirmez !
Ayrıca sen yorum yapmasan da olur filan ...
Sen ?
Haklı bile olsanız bu üslubunuzla sıfırsınız haksızsınız
Ben "siz"in yorumları okumadığınızı bile anladım, medyumum öyleyse. İlk mesajı da siz demeden düzelttim zaten. Onu da düşündük yani.

Back
X