- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi _lady_bug_
Ben kayınvalidemden nefret ediyorum.Bazen keşke annesi olmayan biriyle evlenseydim diyorum.Aşağı yukarı benzer Şeyler yaşamışız.Tek fark sanırım şanslısınızki ayrı Şehirlerde olduğunuz için gidiyorlar.Biz aynı şehirdeyiz sanırsın sanki boşanmış ve çocuğu görmeye Hakkı olan eski kocam.Çocuğu bu hafta göremedik gelemedik.Herhafta çocuğu görüp ağırlanmak istiyor.Ağırlanırkende bol eleştiri,Huysuzluk,kıskançlık.Herhafta Görüşmeye tahammül edemiyorum psikolojim bozuluyor.Hasta oldum bu stresten artık.
Sayfaların tamamını okuyamadım ama sizin stresiniz bebeğe yansır kısmı doğruda kayinvalidelerin anlamadığı şey stresin kendilerinden kaynaklandıği. Benimki kötu değildir hatt fazla sessiz sakin gamsız bir kadındır ama insanı uyuz eder. Kavga etsen kimseyi inandıramazsin haklıda olsan suçlu çıkarsın çunku alttan alttan yapar yapacağını.. düşün Sezaryenle doğum yaptım 3 günlukken sütüm daha yoktu o oturup bekliyor ben kalkip mama hazırliyorum ama sorsan yardima geldi. Her söylediğime bir müdahale sallama dedim alışır yok dedi hemen alışmaz sonuç hala ayakta sallanıyor uyurken ve birsürü şey. 15 günde nasıl strese girdiysem her yerimde doğum sonrasi stresten diye alerji çıkti düşün hem kaşınıyorum hem hala onu çekiyorum en son eşimle konuştum hak verdi ve annesini kibarca gönderdi biz hallederiz hep size mi baktıracağız çocuk değiliz bizde òğrendik herşeyi vs gibi sözlerle. Kesinlikle eşin kibar kibar kırmadan halletsin yoksa daha çok strese girersin. Umarım bir an önce gider
Şükür yarabbim sonunda gidiyor başardım inşallah sizlerde kurtulursunuz yakın zamanda bu dertten.