- 23 Mart 2017
- 2.541
- 4.827
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma tatlim birak kv yapsin...esinde afiyetle yesin....Yenı tasındıgım yerde malesef dısardan soylenılcek sadece pızza var ztn esım yalvarıyor annem yapmadın yemegı lutfen sen yap dıye
Ya biz 15 gunde bır gelmesı ıcın temızlıkcı bulamıyoruz aylıkcı hıc bulamayız ki ızmırde herkes işsiz ama kımse iş begenmıyor malesefBir yardımcı tutun bir aylıĝına...eşinizde annesine 'anne sende yıpranıyorsun..daha fazla yıpranmanı istemiyorum' desin..durumunuz olsun veya olmasın...bir aylıĝına idare etsin... Sizin moraliniz önelimli....
önemli değil. malesef kayınvalidenizin iyi niyetli ama beceriksiz olduğunu düşünüyorum. kırıcı olmadan konuşmanız lazım çünkü lohusa döneminde iyice batacak hareketleri. ya da eşinizle konuşmanız lazım.Sinirden canım ya alal acele ıcımı dokme cabasından kusura bakma![]()
Eşin hamile kadına yalvaracağına kendi yapsın. Hem annesinden şikayet ediyor hem de getirip evin ortasına koyuyor kadını. Sen artık uğraş dur. Cidden kp ini çağır o karısını dizginler en azından.Yenı tasındıgım yerde malesef dısardan soylenılcek sadece pızza var ztn esım yalvarıyor annem yapmadın yemegı lutfen sen yap dıye
Zaten klp kırmak ıstenedıgım ıvın bu durumdayım ya cnm ona bısey demıyorum kırmak ıstemedıgım için sadece izliyorum uzaktan ama artık dayanamıyorum ya yoruluyorum yanı devamlı bısılerı duzeltmek zorunda oldugum ıcın bırde alı agır evı supurucem dese 5 saat suruyor abartmıyorum cıddıyım bak banyoyu sılıp temızlemıstım ztn ıkı gun once bugun 15:17 de banyoya gırdı suan hala sılıyor banyoyu hayır ne yapıyosunkı ıcerde yenıden banyomu ışa edıyosun dok kloragı sıl lavaboyu fırcala tuvaletı sıl dusakabını fayanslarıda sil cık kac metrekarelık yer tuvalete gırıcez beklıyoruz hala sarıl sarıl sular akıyor artık ne yaouyosacanım kayınvaliden anladığım kadarı ile sana yardımcı olmaya çalışıyor
kirlenen ev halı olsun gidince temizletirsin
bu günlerini zehir etme
ama tezgah bezi ile yeride silmesin yani o konularda uyar ama kalp kırmaya değmez![]()
Eşim vok yardımcı oluyor cnm ınan esım yaptıgında sınır olmuyorum mesela supuruyor evı yada bulasık makınasını hep o bosaltır dızer ama ınan annesınden bın kat temız ve guzel yapıyor erkek halınle yemek yapmayı bılse onuda yapar ama hıc elı yatkın degıl annesının yeneklerı cok kotu ztn boruşce gordu bıcak ıstıyor ayıklamak ıcın ddm bu taze fasulye degılkı nasıl yaoıcaksın bıcakla aa ben hıc borulce ayıklamadımkı dıyor yemegını sen dusun artık :) recel yaptım gecen suyunu fazla katmısın dıyor recele su katıldıgını sanıyor mesela :)Eşin hamile kadına yalvaracağına kendi yapsın. Hem annesinden şikayet ediyor hem de getirip evin ortasına koyuyor kadını. Sen artık uğraş dur. Cidden kp ini çağır o karısını dizginler en azından.
bak canım benim kv ve görümcede senin kv benzerZaten klp kırmak ıstenedıgım ıvın bu durumdayım ya cnm ona bısey demıyorum kırmak ıstemedıgım için sadece izliyorum uzaktan ama artık dayanamıyorum ya yoruluyorum yanı devamlı bısılerı duzeltmek zorunda oldugum ıcın bırde alı agır evı supurucem dese 5 saat suruyor abartmıyorum cıddıyım bak banyoyu sılıp temızlemıstım ztn ıkı gun once bugun 15:17 de banyoya gırdı suan hala sılıyor banyoyu hayır ne yapıyosunkı ıcerde yenıden banyomu ışa edıyosun dok kloragı sıl lavaboyu fırcala tuvaletı sıl dusakabını fayanslarıda sil cık kac metrekarelık yer tuvalete gırıcez beklıyoruz hala sarıl sarıl sular akıyor artık ne yaouyosa
Ya zaten kabusum oldu berdeyse dogurmıcam saclarını hıc toplamıyor heryer sac mutfakta da sacları acık heryer sarı sarı pişmanıye gibi dusta almıyor hıc edıme soyluyrm resmen yalvarıyor annesıne dusa gır dıye ttmm yarn sabah gırcem aksam gırcem dıye dıye bu sıcakta bız gunde ıkı kez dus alırken o hftada bır dus alıyor bebek dogdugunda napıcaz bılmıyrm oksuruyor yemekte falan agzını hıc kapamıyor ya suan vicdanımda okdr rahatsızkı resmen hamıle halımle gunah ıslıyorum dedıkodu yapıyrm allah affetsın ama onu kırmamak ıcın ıcımı dokmeye calısıyorum sadece allah kalbımı bılıyor vallaha bende boyle olsun ıstemıyrm ama kalbım daralıyor bunları dusununceayy evin içindeki yaramaz cocuk gibieşinle konuş göndersin. hayır yani becerikli olsa faydası olurdu ama lohusayken bide ayagına dolanır evini berabt eder evlemi ugrascan bebekle mi daha cok stres olursun
![]()
Ya dorma vnm aynen bana devamlı kardeslerının evınde sureklı temızlık yaptıgından bahsedıyor hep herseyı o yapmıs tum kardeslerının vocuklarını o buyutmus bırde arkalarından oyle konusuyorkı ztn sırf yarın ben sana bunu yaptım yada ele gune ben boyle yaptım evınde hızmetcılık yaptım dıyebılmek ıcın yapuyor bence yoksa kendı evınde yapmayan burda neden yapsınkıbak canım benim kv ve görümcede senin kv benzer
ama onların amacı bu kadar masumane yardım etmek değil beni ve evimi yönetmek
kendileri herşeyi en iyi bilirler beni beğenmezler ama
seninde dediğin gibi tezgah bezi ile yer silerler
evliliğimin ilk zamanları onlar yüzünden öyle kötü geçti ki anlatamam
ama sonra önemli olanın eşim ve benim aramda ki ilişki olduğunu anladım
onları aklımdan, fikrimden düşüncelerimden çıkardım
görüşüyoruz konuşuruz ama hayatımda önemli bir yer ayırmıyorum onlara
evime geldiklerinde yine gönüllerine göre takılıyorlar baş edemiyorum napayım
kendimi mutsuzda etmiyorum
onlar gidince çağırıyorum bir temizlikçi hem evim hem ruhum temizleniyor
sen şimdi eşine desen eee annem iyiliğini istiyor der sen kötü olursun
boşver çocuk gibi dolanıp dursun