- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi Meyveliturta19
Ben abarttığını düşünüyorum açıkçası , neden bu kadar ciddiye aldın ki kv yi? Bir arkadaş söylemiş yakında oğlunun gönlünü alır , anne bu. Atsan atılmaz satsan satılmaz.Normalde çok güçlü bir yapıya sahibim.. kendi ayakları üzerinde durabilen ve dimdik duran biriyim.. ama şuanda çökmüş gibiyim. Evde kendi kendime kaldım mı gözlerim doluyor ağlama krizine giriyorum.. bir çoğunuz belki abarttiğimı düşüneceksiniz ama resmen bunalımdayım. Kendi kendime insanlarin ne dertleri var düşünme desemde elimde değil. Inanın bana ne olduğuna anlam veremiyorum
O an aranızdaki konuşmayı ben pek canlandıramadım açıkçası gözümde , eksik birşeyler var gibi ya olay sırasında ya öncesinde yada kv niz manyak. Manyaksa eğer bu tek olayda anlaşılmaz zaten , nişan süresince çıkardı ortaya. Düğün sonrasına kadar hiçbir sorun yaşamayıp düğün sonrası böyle çıldırmak garip...
Ha oğlunun gönlünü aldıktan sonra eşiniz azar azar başlar bayramda gidelim hiç değilse , annem evime gelmeyecek mi hiç vs... siz hayır dedikçe zamanla siz kötü olacaksınız. Eşiniz de size cephe almaya başlayacak. Kim ister ki eşiyle annesi düşman olsun? Bu olayı eşim yaşamış olsa ona bile derdim annem böyle işte , benim hatrım için yüzyüze bakacak yüzünüz olsun, uzatma lütfen diye.
Ömür boyu konuşmam ben evimde mutlu Mesut yaşarım , oğlu istiyorsa gitsin kendi görüşsün düşüncesi bizim toplum yapısı için ütopik. Ki bunun torun zamanı da olacak.
anlattığın kadarıyla sen haklısın , peki eşin annesiyle konuşmuş mu hiç anne neye o kadar sinirlendin kendini kaybettin diye? Kv ne düşünmüş de delirmiş öyle?