o kdardan bisey olmaz canini sikma bence burda ne konular me mevzular geciyor bence uzaksinda canini sikmana degmez..keske ben uzak otursamda bana oyle dese biz dipdibeyiz ve biktim artik surekli iki gunde bir gorusmekten...varsin soylensin dursun yada ikiniz yalnizken soyle acik acik anne sen hep boyle sitem ediyorsun ama biz zaten geliyoruz de.Slm kızlar
Eşimle biz yaşadığım şehrin merkezinde kv ler ise ilçede bi koyde oturuyor yaklaşık 1 buçuk saat yol mesafesi var... Geçtiğimiz cumartesi günü ordaydik kv nin bi arkadasi da geldi kv ye Şakayla gelini seviyon mu dedi kv de gelmiyolar ki falan gelseler severim dedi. Sürekli bi laf sokması var Hayır bi bozacam ama millet oluyo zaten millet yokken diemiyo ne yapsam bn bu kadına bilemedim.
Yaa sürekli yapması canımı sıkmaya başladı genc kv 47 falan yaşlı deGil bide insanların içinde yapıo gülüp geciyörüm her seferindeKac yasinda kayinvalideniz? Ve birsey daha sorucam kayinvalideniizle tartismak icin yada bozmak icin Sudan sebepmi ariyorsunuz?
Ya valla gitmesem haklı ama gidiyorm içim rahat yanio kdardan bisey olmaz canini sikma bence burda ne konular me mevzular geciyor bence uzaksinda canini sikmana degmez..keske ben uzak otursamda bana oyle dese biz dipdibeyiz ve biktim artik surekli iki gunde bir gorusmekten...varsin soylensin dursun yada ikiniz yalnizken soyle acik acik anne sen hep boyle sitem ediyorsun ama biz zaten geliyoruz de.
Ben yasli sanmistim bayağ gencmis hemde ozaman ya sabir de ve surekli tekrarlarsa iste o an sende cevap ver anne nezaman gelmemezlik yaptik diye oracikta sor..Yaa sürekli yapması canımı sıkmaya başladı genc kv 47 falan yaşlı deGil bide insanların içinde yapıo gülüp geciyörüm her seferinde
Her zamn yapıyo bunu bir değil iki değil 3 yıldır bole kadinYazik ya demek ki kendini yalniz hissetmis minik bir sitem etmis ne varki bunu bu kadar buyutup buraya kadar konu acacak?
"Bir bozucam ki"demissiniz birde..bozmaya yer arar gibisiniz.
Aman canım gül geç. İstediği kadar laf dolsun sen işin sonuna bak.Slm kızlar
Eşimle biz yaşadığım şehrin merkezinde kv ler ise ilçede bi koyde oturuyor yaklaşık 1 buçuk saat yol mesafesi var... Geçtiğimiz cumartesi günü ordaydik kv nin bi arkadasi da geldi kv ye Şakayla gelini seviyon mu dedi kv de gelmiyolar ki falan gelseler severim dedi. Sürekli bi laf sokması var Hayır bi bozacam ama millet oluyo zaten millet yokken diemiyo ne yapsam bn bu kadına bilemedim.
Hep ayniysa daha kolay.Birdenbire degisen insanlardan hep korkmusumdur.Her zamn yapıyo bunu bir değil iki değil 3 yıldır bole kadin
eee soyleyebilirsin ben baskalarida olsa derdim anne geliyoruz zatn her zmaan diye.cekiniyormusun kvalidendenYa valla gitmesem haklı ama gidiyorm içim rahat yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?