• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv canımı skyor

nevkaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
1.022
315
123
Kizlar yeni evliym daha 1yil oldu annemler ilk defa yanima geldiler gezmek icin uzak sehirlerde yasiyorz babam 2 gun kalip döndü isinden dolayi vakti olmadi annem 1 haftadd burda ve yarn dönüyor ama kv hc umrunda degil babam gtmeden bi gun ugradik oraya kp gorussunler ayip olur diye onda bile umursuz siradan dvrandi ve 1 hftadr ne aradi ne geldi hcbsey yok insan bi yemege davet eder deger verir esim cildiriyo anlatiyo anlamamazliktan geliyo bence(evlilik zmanlrnda da birz byleydi) biliyo yani bu isleri davet edilir gelinir gidilir aramizda 2 sokak var uzakta degilz annem cok sasrdi ben ztn sinir oldum onlarin tarfndan biri olacgi zman arayp davet edyrm ozel davet bile ariyorlar bizi arayp suni davet et ayip olur demesini biliyo hersyi hazrlyrm guler yuzlu dvraniyorm ama onun boyle yapmasi beni cok snrlndrdi onemsemiyo resmen gelmedi bile hic annemde can sakizi coban armagani hediye almis gidince verrm diye verme dedim gerek yok eltim desen o da ayni ben onun annesigili misafr aldim ettm ondanda hc ses yok gerci kv byle yapmasinin yaninda eltiyi salla gitsin smdi ben nasil dvrancam bunlara bundan snra eskisi gbi olmayacm asla bsey soylersede cvbini vercm ben yapcm etcem agirlaycm hrkesi ama bnm annemi bile agirlayamayacaklr resmen kullanilmisim sanirim ..

Acaba düğün zamanı bi kırgınlık mi oldu aralarında ?

Sizin babaniarina gitti onlarin hosgeldin demesi gerekir uzaktan gelene.

Siz misafir isini abartmissiniz biraz eltinizin annesi ne alaka sonra boyle uzulmeniz normal.
Akraba cunki dayilarinin esi oluyor misafir olarak agirladim ayrica biz annemleri gezdirdik disarda snr oraya ugradik mecbur ertesi gun gidecegi icin

Bi yonden oyle dusunulebilir ama 1 hfta boyunca hic mi gelinmez aranmaz ayip ya kendilerinden biri oldgu zman ben agirlanak zorundaymisim gbi
Agirlamak zorunda degilsiniz ki. musait degilim diyip gecin. Huzursuzluk olacagina gelmesinler daha iyi.

Baban geldi diye onlar hoşgeldine gelmelilerdi niye siz oraya gittiniz ki.ayrica madem annenlerle ilgilenmediler onları saymadilar,sana saygıları da yok demek ki.ben olsam çok kizardim.artik tamamen duserlerdi gözümden ve bunu asla unutmazdim.bence bunu yaptıklarına pisman olmalilar.ne yaparsın bilmiyorum ama birşeyler yap ve böyle davrandiklarina pişman olsunlar.cok sinirlendim ya

Cok ayip etmisler. Gelinlerin ailelerini saymayan sevmeyen insanlara asiri derecede sinir oluyorum, hemde cok fena. Terbiyesizler. Hepsi tecrube olsun sana, ona gore davran sende. Kasinmis kaynanan.

Ayipetmidler bence.tavrinizi belli edin.yeri geldigindede soyleyin.hic taviz vermeden

Back
X