Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma canm.bnde cok sinirlendim ya saygisizlik resmen bende pisman etcem ne giderm ne ararm isleri dusuncede misafr getirmek istedkleri zman da siz benm misafrlerimi onemsemednz bende kmseyi cagrmk zorunda deglm dyecm ztn esim konusck annesyle agzinin.payini verck annem gidinceBaban geldi diye onlar hoşgeldine gelmelilerdi niye siz oraya gittiniz ki.ayrica madem annenlerle ilgilenmediler onları saymadilar,sana saygıları da yok demek ki.ben olsam çok kizardim.artik tamamen duserlerdi gözümden ve bunu asla unutmazdim.bence bunu yaptıklarına pisman olmalilar.ne yaparsın bilmiyorum ama birşeyler yap ve böyle davrandiklarina pişman olsunlar.cok sinirlendim ya
Dgru soyluyosnuz artk oyle dvrancamAslında iyi olmus.artık istemediğiniz misafirleri almamanız için nedeniniz var
annen de sen de... caninızı sıkmaya inan değmez. keser döner sap döner gün gelir hesap döner. kinle içini doldurp kendine eziyet etme vakti geldiginde ayni umursamazlikta ol.
Ewet canm benimde aynen boyle planlarim var walla dgru soyluyosun bi de bana sen cagirmadin etmedin ki beni derse ozmanda agzinin payini vercem bskasina geldi mi davet etme ariyorlar bnm ailem hc onemli degilben senin yerinde olsam bu saatten sonra hiç bir şekilde onları kaale almazdım, hiç bir şekilde sıcak davranma, kötü olma ama güler yüz de gösterme, eşine de belli etme ki daha sonradan senin yüzünden demesin, azıcık stratejiyle bu işler sana ekmek yol su olarak geri döner![]()
Yok canm bi sorun yok gelmedigi yer degil ki normalde gelir giderdi arada sirada ama 1 hftadr sesi cikmiyo ayrica bizde de gelenin yanina gidilir cagirilir ki ben de annemde gtmeden gelin oturalm dye syledk ztn o aksam ayrilrkenKeşke sen kayınvalidene annemler geldi siz de buyrun gelin vs deseydin. Belki de davet bekledi bilemiyorum. Bize genelde uzaktan biri gelince diğer akrabalar toplaşır gelir bize.
Nasıl biri bilemiyorum aranızda başka sorun var mı?
Ohhh seninde canına com com.. boşver bahaneyi kendileri verdiler senin eline..sende onlardan kim olursa olsun ağırlama.. eşin de gerçek yüzlerini gördü bak buda birşey dır.. gorgusuzler nolacak..[
Aynen oyle bundan snra tavir degisiklgme bsey diyemezler kendileri yapti hrseyde bi hayr vardir
Yok canm bi sorun yok gelmedigi yer degil ki normalde gelir giderdi arada sirada ama 1 hftadr sesi cikmiyo ayrica bizde de gelenin yanina gidilir cagirilir ki ben de annemde gtmeden gelin oturalm dye syledk ztn o aksam ayrilrken
Esimde ben konuscm syleyecm hep bu kadar da olmaz diyor ben ne arayacm ne gdecem bsey sylersede cvbini alirDavete icabet yok, kendi tarafından bir davet yok.. Hiç hoş değil.
Aslinda hediyeyi sen gotur annem sizin icin almis de...utanir belki uyuz kari...bizimkiler de oyle..sitemiz var cardaklarimiz falan..orda onlar kahvalti yapiyordu annemle babam bana geldi selam bile vermemisler bi hosgeldin bile dememisler.bende ozaman cok sinir olmustum ailem sasirip kalmisti insan bi gelir konusur diye ama yobazlik iste canim medeniyetsz oldumu bi insan ....Kizlar yeni evliym daha 1yil oldu annemler ilk defa yanima geldiler gezmek icin uzak sehirlerde yasiyorz babam 2 gun kalip döndü isinden dolayi vakti olmadi annem 1 haftadd burda ve yarn dönüyor ama kv hc umrunda degil babam gtmeden bi gun ugradik oraya kp gorussunler ayip olur diye onda bile umursuz siradan dvrandi ve 1 hftadr ne aradi ne geldi hcbsey yok insan bi yemege davet eder deger verir esim cildiriyo anlatiyo anlamamazliktan geliyo bence(evlilik zmanlrnda da birz byleydi) biliyo yani bu isleri davet edilir gelinir gidilir aramizda 2 sokak var uzakta degilz annem cok sasrdi ben ztn sinir oldum onlarin tarfndan biri olacgi zman arayp davet edyrm ozel davet bile ariyorlar bizi arayp suni davet et ayip olur demesini biliyo hersyi hazrlyrm guler yuzlu dvraniyorm ama onun boyle yapmasi beni cok snrlndrdi onemsemiyo resmen gelmedi bile hic annemde can sakizi coban armagani hediye almis gidince verrm diye verme dedim gerek yok eltim desen o da ayni ben onun annesigili misafr aldim ettm ondanda hc ses yok gerci kv byle yapmasinin yaninda eltiyi salla gitsin smdi ben nasil dvrancam bunlara bundan snra eskisi gbi olmayacm asla bsey soylersede cvbini vercm ben yapcm etcem agirlaycm hrkesi ama bnm annemi bile agirlayamayacaklr resmen kullanilmisim sanirim ..
Bi yonden oyle dusunulebilir ama 1 hfta boyunca hic mi gelinmez aranmaz ayip ya kendilerinden biri oldgu zman ben agirlanak zorundaymisim gbi
Insan ailesine yapilan saygiszlgi unutamiyor szinkilerde ayni demek ki sonrada saygi bekliyorlarAslinda hediyeyi sen gotur annem sizin icin almis de...utanir belki uyuz kari...bizimkiler de oyle..sitemiz var cardaklarimiz falan..orda onlar kahvalti yapiyordu annemle babam bana geldi selam bile vermemisler bi hosgeldin bile dememisler.bende ozaman cok sinir olmustum ailem sasirip kalmisti insan bi gelir konusur diye ama yobazlik iste canim medeniyetsz oldumu bi insan ....![]()