• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ceyizinden bana düşenler

Bana kıllı yorgan gelmişti seninki yine iyiymiş:KK45:
Attım ben kullanmadım, keşke böyle yapıcaklarına hiç getirmeseler.

canim ne nisanlisi 4 senelik evliyim birde cocugum var ceyize getirse belki elinde yoktu bunlari buldu getirdi cani sagolsun dicem butun ceyizi secmi secmis bana giydiklerini birakmis 4 parca bisey bide dalga gecer gibi getiriyo kizi guluyo konusurken falan bunlarin derdi bana bisey getirmek degil evlenirken ogluna don bile almamis insanlar bunlar bi pislik var isin icinde ama bulamiyorum sanirim sabrimi siniyolar patlamami bekliyolar ama kaale almadigim icin hepsi bos kaliyo
AA APRDON BEN NISANLISIN SANDIM ee pkı esınız ne dedı bu duruma? esınıze sorsaydınız aılen benımı sınıyo bu ne demek dıye? valla boyle bı şey cıakrsa altından hıc muhtap olmayın ayıpmıs yaptıkları

Aman at gitsin. 3-5 çul çaputu hatıra diye kakalamış.
Görsel olarak bir halta benzese neyse derdim de..

AA APRDON BEN NISANLISIN SANDIM ee pkı esınız ne dedı bu duruma? esınıze sorsaydınız aılen benımı sınıyo bu ne demek dıye? valla boyle bı şey cıakrsa altından hıc muhtap olmayın ayıpmıs yaptıkları
esim ailesinin yanindan ayrilali 15 sene olmus oda neyi neden yaparlar bilmiyoki

tamam sana gelen şeyler kullanılmış olabilir ama kötü niyetle yapıldığını düşünmüyorum biraz pozitif olup bence getirdiklerini çok güzel revize edebilirsin ben annemin çeyizinden kalan neleri söküp neler yaptık sonuç olarak kalp kırmaya üzülmeye gerek yok en olmadı al o yakası eksik olanı tamamla bişeyler illaki uydurulur yani sana çay içmeye geldiğinde giyersin nolmuş hem gönlü olur . Bu arada lütfen azıcık politik olun beğenmeseniz bile gülümseyin amann huzur kaçırmaya değer mi 2 kazak

Saygısızlık bu giyilmis kiyafet nedir ya onlara mi layık görmüşler sizi ...gorumceye senin kızının ceyizi için saklarim deseydiniz

At çöpe gitsin , seçmiş seçmemiş kafa yormaya değmez canım, banada biri kızım için düğmeleri sökülmüş yelek hediye etmişti Onan ortamda bozamadım yaşlı bir büyüğümüzdü tabi eve gelince direk çöpe attım, neymiş düğme lazım olmuşta sökmüşler ben dikermişim ,ben utanırım vermeye , işte bazı insanlar 3 kuruşluk eşyaya minnet edersin sanıyor da yanılıyorlar, hiç polemiğe bile girme yani değmez

Annemde bana çeyizinden kalma şeyler verdi. Havlu, gecelik, sabahlık, el işi vb. Hepsi tam vintage ve kullanılmamış şeyler. Belki bir kerecik yıkanmıştır. Gıcır gıcır duruyor.

Kullanılmış ya da benim hiç bir şekilde kullanmak istemeyeceğim şeyi ya hiç almam ya da atarım sanırım. Sizin o eşyaları değerlendirecek yeriniz yoksa, biriktirmenin alemi yok bence.

benimde kayinvalidem degisik degisik hediyeler alan biridir, pek cok aldigindan degil ama neyse. anlamsiz anlamsiz seyler. simdi mubarek gun gunaha girmiim arkasindan konusarak, ama cokta onemsemeyin. kullanmadiklarinizi ihtiyaci olana verin, veya atin. hosunuza giden bir parcayida mesela saklayabilirsin kendi cocuklarina.

Keşke atmasaydın. Ben olsam derler toplar görümceme verirdim ve verirken de derdim ki, abla kıyamadım annenin hatırasını senden ayırmaya. Alsın kokmuş kıyafetlerini anasının, kendisi giysin.

Keşke atmasaydın. Ben olsam derler toplar görümceme verirdim ve verirken de derdim ki, abla kıyamadım annenin hatırasını senden ayırmaya. Alsın kokmuş kıyafetlerini anasının, kendisi giysin.
gorumcem benden 5 yaş kucuk daha onceleri kendinden buyuk cok lafi oldu ondan beridir muhattap olmuyorum nasilsin iyimisin cevap vermeye bile laik gormuyorum acikcasi nezaketen aldim onlar gidincede attim

Hz .kaynana , bu tarz insanlar çok tehlikeli .iyilik yapsa gözüne soka soka .İlgi gösterse biri varsa, tribünlere oynamak onlarda milli halk oyunu, sanki en çocuksun da bu gereksiz ilgiyi algilamiyorsun.kendini harcıyor böyle yaparak

Hz .kaynana , bu tarz insanlar çok tehlikeli .iyilik yapsa gözüne soka soka .İlgi gösterse biri varsa, tribünlere oynamak onlarda milli halk oyunu, sanki en çocuksun da bu gereksiz ilgiyi algilamiyorsun.kendini harcıyor böyle yaparak
valla dediginiz gibi tribunlere oynamaya bayiliyo siyasetci gibi

Anlam veremedim, ben rahmetli annemin çok giydiği bir bluzunu ve hastanede taktığı tülbentini saklıyorum ama o annem kaynanaya bir anlam veremedim, bilemedim şimdi :olamaz:
kendi isteginizle sakliyorsunuz ama degilmi
bence bizimkilee aksama kadar dizi izlemekten baktilar herkes bir aile yadigari veriyor bende bunlarimi vereyim dedi heralde
bu arada annecinizin de mekani cennet topragi bol olsun

Back
X