- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum
Benim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum
ben de hiç hoşlanmam. gerçekten çok yüz kızartıcı bir durum. insan kadın doğum sorunlarını bile en yakınıyla ancak konuşuyor, ulu orta konusu açılsın istemiyor, yatak sohbeti ne alaka? ama bu yetiştirilme şekli işte.
bir arkadaşın dediği gibi, o yaşlarda insanların cinsellik yaşaması çok normal, sağlıklı, kimse bunu sorun etmiyor ama ulu orta anlatılması, ima edilmesi çok ayıp.
benim eşimin tarafından bir kaç şahıs da öyle açık saçık bu konuda. benim ailemse hatta gereğinden fazla kapalıdır. gerçekten bir şey danışmak istersin ama öğrenemezsin. ben yıllarca susarak ve konuyu açık bir şekilde değiştirerek, bazen de direk uyararak rahatsızlığımı belirttim. anca öğrendiler, şimdilerde kesildi bu muhabbetler çokça. o iğrenç laflarsa; normal konuşuyorsun, ben senin ananı s.... diyor, ben seni s...., diyor bunları normal sohbetin içinde öylece söyleyiveriyor. bunları direk susturdum ve hemen kesildi. çay bardağını dolduruyor, sorma şekli, muzip bir gülümsemeyle sana koyiiim?, bunları evet çayımı doldur diyerek geçiştirdim kaç defa, bitti.
eşim eve geldiğinde ilk önce üzerini değiştirir yatak odasında ve benden günün ilk yorumlarını alır evde biri olsa da. çıkarız odadan, öpüp kokladı mı soruları.. illa o 2 dakika günün özetini alıyor da deyince, ne güzel allah muhabettinizi artırsın diyerek kapanıyor artık konu. cinselliklerini anlattıklarında ise direk hoşlanmıyorum diyerek konuyu kapattım, ne söylüyor, ne soruyorlar artık. doğum için bile yana yakıla bütün ekibi kadınlardan oluşan hastane filan aradığımı ve yanıma eşimden başkasını almadığımı gördüklerinde bu konularda hassas olduğumu iyice idrak ettiler ve şimdilerde çok azaldı bu muhabbetler, en azından benim yanımda yapılamıyor.
konu sahibim, senin kaynana eğer uzakta oturuyor ve ayda yılda bir görüyorsan can sıkmaya değmez ama bu muhabbetler çokça oluyorsa direk uyarmaktan başka yolun yok. delinin hakkından deli gelir.
Ben olsam eşime söylerdim. O direkt söylerdi uygun bi dille. Gelin söyleyince ara bozulması daha muhtemel.. kv nin yaptığı hoş bişey değil tabiki benimki yapsa ne hissederdim bilmiyorum ama şuan hiç empati yapacak durumda değilim bu konudaBenim hiç sevmediğim konuşmaya tiksindiğim konular. Kpederimn cinselliğe düşkün olduğunu anlatır mı insan ya.Düğünde bile kp agrasifleşmiş birlikte olmuşlar adam normale dönmüş aynen böyle anlatıyor kvdem. Bize geldiler iki uç günlüğüne yataklarımızı ayrı yap kp durmaz yoksa gece dedi ya. En son cinsel org. ağrıdığını anlattı yok akıntısını filan kusuyordum neredeyse.doktora git ihmal etme dedim konuyu değiştirmeye çalıştm yok anlamıyor. Tiksiniyorum bu rahatlığından ben edepli konuşurken. Karşıma bu tarz konuşan biri çıkmadı hiç. Nasıl iletişim kurucam bu konu için fikir istiyorum