Kv de sustu smdi kp başladı bktımm

Yazyagmurum68

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2016
572
438
33
29
Arkadaslar merhaba ben bu sorunlardan artık bıktım usandım ve derdimi anlatacak kimseyi bulamadım. Buraya anlatıp sizlerle dertleşmek istiyorum bu konuda cok zor durumdayım lütfen ona göre yorumlar yaparsanız sevinirim smdiden teşekkürler..
Bayramda ben kvdelerle annemgile bayramlasmaya gittim eşim calıstıgı icin gelemedi onlada hafta sonu gidicektik. Pazar günü gitmeyi düsünüyoduk sonra ögrendimki köyden arkadasımıın dügünü cumartesi aksamı olacakmış,davet etti bende eşime söyledim gidebilir miyiz diye, oda tamam pazar sabahı gitcegmize cumartesi aksamdan gidelm dedi, annemlerde köyde kalıyolar hafta sonları neyse yarım saatlik felan bi yola gidiyoruz arabamızı ortak kullanıyoruz kvdelerle o yüzden mecburen söyledk araba lazmmı böyle böyle diye. Neyse biz gittik dügüne kaldk annemlerle pazar gnü aksama dogru geldik anemler süt felan koydular köyden dedik geçerken kaynanagilede verelim öyle gidelim. Gittik evlerine elimdekileri koyıp odaya gectm kvde naptnız fln dedi isteksiz isteksiz kp hic konusmadı naptınız baba dedm cvp yok tabi ortalık gergin farkettik, ben iceriye su icmeye gittim geldm kp balkona ckmıs telefonla ugrasıyo kvdeye noldu dedim siz orda kaldnız dügüne gittiniz diye kızıyo dedi tabi ben snirden köpürdüm eşim hala pturuyo sorusturuyo nye fln diye ben şok oldum demekki ondan suratımıza bakmıyomuş. Beş dk oturduk oturmadık kalktık kaynım arabayla bizi eve braktı arabayı götürdü. Eve cktık beş dk spnra telefon geldi annesi aradı esimin kardesn arabayı getiriyo baban götür bırak arabalarını getirirseniz sizide arabayı ezerim diyo dedi ben bidaha şok geçirdim, kaynım arabayı getirdi koydu baktm kayınbaba arkasndan kamyonla kaynımı almaya gelmiş yani esimin bırakmasını bile istememiş geri o derece neyse gittiler. Kayınbaba bizimle bayadır konuşmuyodu eşimde bana bidaha knusmayacam bu nasıl baba bizim hatamız ne burdaki dedi annesiyle flan knustuk bu konu hakkında oda diyor benim icin bisi demeyin siz iyi davranın diyo yani biz daha sayacakmışız, bende dedim ben kayınbabanın yaptıgına anlam veremiyorum kmse benim esimle gittigim yere karsıp küsemez o ne hakla bize bu konuda küsüyor annemlere gitmeyimmi siz ne yapmaya calısıyosnuz dedim kvde alttan alıyo tabi bizi knusturmaya calısıyo esim annesinin hatrına odaya grdi selamın aleykm dedi yüzünü döndü bize babası bzde cktık eve geldik bi süre küstü bize ama şuan knusmaya calısıyo yani hic bişey yokmuş gibi bana saka yaptı geçen hafta hic cvp vermedim knusmak istemiyorum kızlar icimden gelmiyor artık bktım bu insanların sorunlarından geri kafalılıklarından pskolojimi bozdular. Bi ay iyiler can cigerler sonra niye oraya gittiniz nye burda kaldnız herşeyi sorgulayıp kendi kendilerine küsüyolar artık dayanamıyorum ailem üzülür diye söylemiyorum cok olaylar oldu ailem cok yıprandı :( size söyleyecegim ben affedemiyorum brakın knusmayı yüzüne bakmaktan igreniyorm adamın eşim o hareketi yaptıgında knusmam diyip bagırıyodu evde smdi konusmaya basladı babası aramaya basladı onu ya bktım bu nasıl iş böyle cok yıprandm esiminde bu olaydan spnra knusması zpruma gidiyo smdi desem ne konusuyorumda diyecek :KK43: ben kabullenmek istemiyorum bu adamın eziyetlerini annesi bitti smdi bu ugrasıyo bizimle nasıl bi evlilik yasıyoruz bilemedim lütfen bi yardmcı olun cok caresizim düsüne düsüne kafayı yicem snirden..

biz neler neler gördük bu ne ki.
adam kendi kendine trip atmış, idare edin bence.
baba oğul arasındaki muhabbete de karışmayın, onlar barışır unutur siz kötü olursunuz.

şahsınıza da bi şey yok bana kalırsa, yaşlı tribi işte.

madem lütfeedip konuşmaya başladı, eşin niye sormuyo neden böyle yapıyosun diye.
onun ne haddine düşmüş sen ailene gidiyosunn diye küsmek surat asmak

Öncelikle lutfen şu yazdıklarınızı bir kere de siz okuyun. Kim ne yapmış etmiş o kadar karışık ki !!! Nokta yok virgül yok sesli harfler desen zaten kayıplarda.
Konunun aslına gelirsek burda eşiniz mesafe koymalı sizin yapabileceğiniz bisey yok, en fazla konuşmazsınız ama esiniz tavır koymadığı sürece didikler durur bu evliliği benden demesi. Eşinle konuş o baksın icabına.

Tamam da size bir şey dememişler ki arabayı istemiş babası ama ben direkt buna kızdım dememiş ki surat asmış oturmuş konuşmamış olay bu. Kayınvalideniz zaten konuşuyormuş sorun yapmamış belki o konuştu eşiyle yapma etme diye o da zaten konuşmaya başlamış yani iğreniyorum falan demenizew gerek yok bir sebepten kırılmış olabilir ama söylememiş. Siz bilirsiniz isterseniz mesafe koyun.

Esinin 'bu nasil baba 'falan dedigi anda sileceksin adami. Bir daha da konusmayacaksin.

Tamam da size bir şey dememişler ki arabayı istemiş babası ama ben direkt buna kızdım dememiş ki surat asmış oturmuş konuşmamış olay bu. Kayınvalideniz zaten konuşuyormuş sorun yapmamış belki o konuştu eşiyle yapma etme diye o da zaten konuşmaya başlamış yani iğreniyorum falan demenizew gerek yok bir sebepten kırılmış olabilir ama söylememiş. Siz bilirsiniz isterseniz mesafe koyun.
Sizi anlıyorum da burda babasının küsüptü arabalarını getirirseniz sizi ezerim demeye ne hakkı var? Kırılacak bi sebep yok biz bayramlasmaya gitcektik bi gün önceden gittik arkadasımın dügünü icin olan bu ve kayınbaba evdekilere diyormuş oglum beni saymıyo bidaha buraya gelmeyecek onlar gidin nerde görüsürseniz görüsün demiş yani bi baba böyle diyorsa ben igrenirim kusura bakmayında ben babamdan bu yasıma kdar bu hareketin ceyregini görmedim.

Arkadaslar merhaba ben bu sorunlardan artık bıktım usandım ve derdimi anlatacak kimseyi bulamadım. Buraya anlatıp sizlerle dertleşmek istiyorum bu konuda cok zor durumdayım lütfen ona göre yorumlar yaparsanız sevinirim smdiden teşekkürler..
Bayramda ben kvdelerle annemgile bayramlasmaya gittim eşim calıstıgı icin gelemedi onlada hafta sonu gidicektik. Pazar günü gitmeyi düsünüyoduk sonra ögrendimki köyden arkadasımıın dügünü cumartesi aksamı olacakmış,davet etti bende eşime söyledim gidebilir miyiz diye, oda tamam pazar sabahı gitcegmize cumartesi aksamdan gidelm dedi, annemlerde köyde kalıyolar hafta sonları neyse yarım saatlik felan bi yola gidiyoruz arabamızı ortak kullanıyoruz kvdelerle o yüzden mecburen söyledk araba lazmmı böyle böyle diye. Neyse biz gittik dügüne kaldk annemlerle pazar gnü aksama dogru geldik anemler süt felan koydular köyden dedik geçerken kaynanagilede verelim öyle gidelim. Gittik evlerine elimdekileri koyıp odaya gectm kvde naptnız fln dedi isteksiz isteksiz kp hic konusmadı naptınız baba dedm cvp yok tabi ortalık gergin farkettik, ben iceriye su icmeye gittim geldm kp balkona ckmıs telefonla ugrasıyo kvdeye noldu dedim siz orda kaldnız dügüne gittiniz diye kızıyo dedi tabi ben snirden köpürdüm eşim hala pturuyo sorusturuyo nye fln diye ben şok oldum demekki ondan suratımıza bakmıyomuş. Beş dk oturduk oturmadık kalktık kaynım arabayla bizi eve braktı arabayı götürdü. Eve cktık beş dk spnra telefon geldi annesi aradı esimin kardesn arabayı getiriyo baban götür bırak arabalarını getirirseniz sizide arabayı ezerim diyo dedi ben bidaha şok geçirdim, kaynım arabayı getirdi koydu baktm kayınbaba arkasndan kamyonla kaynımı almaya gelmiş yani esimin bırakmasını bile istememiş geri o derece neyse gittiler. Kayınbaba bizimle bayadır konuşmuyodu eşimde bana bidaha knusmayacam bu nasıl baba bizim hatamız ne burdaki dedi annesiyle flan knustuk bu konu hakkında oda diyor benim icin bisi demeyin siz iyi davranın diyo yani biz daha sayacakmışız, bende dedim ben kayınbabanın yaptıgına anlam veremiyorum kmse benim esimle gittigim yere karsıp küsemez o ne hakla bize bu konuda küsüyor annemlere gitmeyimmi siz ne yapmaya calısıyosnuz dedim kvde alttan alıyo tabi bizi knusturmaya calısıyo esim annesinin hatrına odaya grdi selamın aleykm dedi yüzünü döndü bize babası bzde cktık eve geldik bi süre küstü bize ama şuan knusmaya calısıyo yani hic bişey yokmuş gibi bana saka yaptı geçen hafta hic cvp vermedim knusmak istemiyorum kızlar icimden gelmiyor artık bktım bu insanların sorunlarından geri kafalılıklarından pskolojimi bozdular. Bi ay iyiler can cigerler sonra niye oraya gittiniz nye burda kaldnız herşeyi sorgulayıp kendi kendilerine küsüyolar artık dayanamıyorum ailem üzülür diye söylemiyorum cok olaylar oldu ailem cok yıprandı :KK43: size söyleyecegim ben affedemiyorum brakın knusmayı yüzüne bakmaktan igreniyorm adamın eşim o hareketi yaptıgında knusmam diyip bagırıyodu evde smdi konusmaya basladı babası aramaya basladı onu ya bktım bu nasıl iş böyle cok yıprandm esiminde bu olaydan spnra knusması zpruma gidiyo smdi desem ne konusuyorumda diyecek :KK43: ben kabullenmek istemiyorum bu adamın eziyetlerini annesi bitti smdi bu ugrasıyo bizimle nasıl bi evlilik yasıyoruz bilemedim lütfen bi yardmcı olun cok caresizim düsüne düsüne kafayı yicem snirden..
kv susmaz kp yi doldurur

Kus
Öncelikle lutfen şu yazdıklarınızı bir kere de siz okuyun. Kim ne yapmış etmiş o kadar karışık ki !!! Nokta yok virgül yok sesli harfler desen zaten kayıplarda.
Konunun aslına gelirsek burda eşiniz mesafe koymalı sizin yapabileceğiniz bisey yok, en fazla konuşmazsınız ama esiniz tavır koymadığı sürece didikler durur bu evliliği benden demesi. Eşinle konuş o baksın icabına.
Kusura bakmayın cok hızlı yazdım snirliydim nasıl yazdıgımı bende bilemedim. Benim kızdıgım konu şu eşim babasını o olayda arayıp baba sn ortada nevar da esimle bana küsebiliyosun dememesiydi ve hiçbişey olmamış gibi suan konusmaları.

kayınpeder size bir şey dememiş nasılsa hiç takmayın gelince gergin oldugunu gördüğünüzde hiç sormayacaktınız bile ne oldu diye sizde hata
gayet normal davranın annenize babanıza gitmeniz zaten gayet normal
gelince ne oldu size diye araştırmayın
bırakın kendı kendine trip yapsın şişinip dursun oturduğu yerde
siz takmayınca zamanla alışacaktır
siz üstüne düştükçe ne oldu diye sordukça daha çok coşar bırakın kendi haline

madem lütfeedip konuşmaya başladı, eşin niye sormuyo neden böyle yapıyosun diye.
onun ne haddine düşmüş sen ailene gidiyosunn diye küsmek surat asmak
Sorunda buya zaten herseye karışmak istiyorlar kendi başlarına gittigimiz geldigimiz yerlere küsüyolar,eşim oturup konusmuyor biz evlendigimizden beri bu sorunlarla ugrasıyoruz.

ıuzatrsan daha da buyur kafan agrır bsver kendı kendıne kusmus kendı kendıne barısmıs senlık bısey yok he de gec bence

esıne de karısma babasıyla arasına grme doldurusa getırme kımse atasıyla olene kadar kus durmaz durmak ıstemez

kayınpeder size bir şey dememiş nasılsa hiç takmayın gelince gergin oldugunu gördüğünüzde hiç sormayacaktınız bile ne oldu diye sizde hata
gayet normal davranın annenize babanıza gitmeniz zaten gayet normal
gelince ne oldu size diye araştırmayın
bırakın kendı kendine trip yapsın şişinip dursun oturduğu yerde
siz takmayınca zamanla alışacaktır
siz üstüne düştükçe ne oldu diye sordukça daha çok coşar bırakın kendi haline
Eşime bu şekilde bi traftan annesi bi taraftan babası küsünce esimde artık beni aileme götürmekten cekinir oldu. Zoruma gidiyo benim aileme gitmem onlar icin normal degil.

ıuzatrsan daha da buyur kafan agrır bsver kendı kendıne kusmus kendı kendıne barısmıs senlık bısey yok he de gec bence

esıne de karısma babasıyla arasına grme doldurusa getırme kımse atasıyla olene kadar kus durmaz durmak ıstemez
Ben zaten hep küs durmasını istemiyorum sadece knussun babasıyla sürekli bu olayları yaşamayalım istiyorum yada oda biraz trip yapsın ki babası tekrar aynı şeyi yapmaya utansın istiyorum

Kus

Kusura bakmayın cok hızlı yazdım snirliydim nasıl yazdıgımı bende bilemedim. Benim kızdıgım konu şu eşim babasını o olayda arayıp baba sn ortada nevar da esimle bana küsebiliyosun dememesiydi ve hiçbişey olmamış gibi suan konusmaları.
Valla eşin tavır koymadığı ve sormadığı sürece cekersin suratlarını. Bu arada ben olsam bana surat yaptığında "hayırdır baba niye suratın asık" diye sorardım. Şu aileler müdahale etmese sanırım evliliklerin %70i kurtulacak

Eşime bu şekilde bi traftan annesi bi taraftan babası küsünce esimde artık beni aileme götürmekten cekinir oldu. Zoruma gidiyo benim aileme gitmem onlar icin normal degil.
hayır siz normal davranınca onlar da alışacaktır
siz ordan geldiniz suçlu gibi ezik ezik durusanız yok kayınpedere yok kaynanaya ikide bir ne oldu ne oldu diye sorarsanız onlar da yüz bulur
siz kötü bir şey yapmadınız eşinizle gidip geldiniz gittiğiniz yer de anneniz babanız suçlu değilsiniz hiç farkında değilmiş gibi yapacaktınız ne oldu falan diye sormayacaktınız, onlar da bakacak ki takan yok istediklerin kadar şişinip dursunlar
size ağızlarını açıp bir şey demedikleri sürece tabi...

haaa , ama vay efendım neden gittin vay burda kalacaksınız gibilerinden tartışma cıkarırlarsa o zamana tabiki konusun cevabını verın ben sizin üzerinize zimmetlenmedim anneme babama tabıkı giderim kimse karışamaz deyin tabiki

ama bu şekilde sessiz kalıp kendi kendilerine trip atıyorlarsa hiççççç takmayın bile
cehennemin dibine kadar yolları var

sinir oluyorum bu tiplere
onların ki evlatsa siz de evlatsınız herkes annesinin yavrusu
ailenizi görmek için kimseden izin almak zorunda degilsiniz ve ailenizi gördünüz diye de kimsenin suratını cekmek de zorunda degilsiniz
dibine kadar siz haklısınız burada

O degilde kp kaynini almaya kamyonla gelmis ya istemsiz olarak guldum. :KK45:

O zaman kp keyfi keder size kustuyse, simdi de siz konusnayin. Simdi de ben konusmuyorum deyin. Kestirip atin.

Hoppsss orda bir duracaklar. Esin de kendine gelsin. Ne demek seni ailene goturmekten cekinmek ??
Esinin " onlar karimin annesi babasi. Elbette istedigi zaman gidecek. Size laf dusmez." Demesi gerekir. Bu kadar pasif olmasin.

Pek birsey anlamadim ama
Esin konusmuyorsa sen de konusma madem
Konu sahibi bayramda annesine babasina gidip kaldigi icin kp ve kv tavir almis, konusmuyorlarmis.
Konu sahibinin esi de kendi annesi babasi kustu diye, konu sahinini ailesine goturmekten cekiniyormus.
Isin ozu gelinin ailesini ziyarete gitmesini istemiyorlarmis :)

Back
X