Kv de sustu smdi kp başladı bktımm

Konu sahibi bayramda annesine babasina gidip kaldigi icin kp ve kv tavir almis, konusmuyorlarmis.
Konu sahibinin esi de kendi annesi babasi kustu diye, konu sahinini ailesine goturmekten cekiniyormus.
Isin ozu gelinin ailesini ziyarete gitmesini istemiyorlarmis :)
Allah razi olsun bir aciklayan cikmis ;) tesekkurler
Ben olsam hic tinlamam aileme giderim canim ne zaman isterse. Esimle ailesi de ne halt yerlerse yesinler umrumda olmaz

Allah razi olsun bir aciklayan cikmis :KK66: tesekkurler
Ben olsam hic tinlamam aileme giderim canim ne zaman isterse. Esimle ailesi de ne halt yerlerse yesinler umrumda olmaz
Bende öyle yapıyordum ama inan evde huzurun kalmıyo böyle insanlar yüzünden sen takmazsan esinin morali bozuk oluyo nasıl takmıycaksın. Her gittiginde böyle bi olayla karsılasınca yıpranıyosun.

hayır siz normal davranınca onlar da alışacaktır
siz ordan geldiniz suçlu gibi ezik ezik durusanız yok kayınpedere yok kaynanaya ikide bir ne oldu ne oldu diye sorarsanız onlar da yüz bulur
siz kötü bir şey yapmadınız eşinizle gidip geldiniz gittiğiniz yer de anneniz babanız suçlu değilsiniz hiç farkında değilmiş gibi yapacaktınız ne oldu falan diye sormayacaktınız, onlar da bakacak ki takan yok istediklerin kadar şişinip dursunlar
size ağızlarını açıp bir şey demedikleri sürece tabi...

haaa , ama vay efendım neden gittin vay burda kalacaksınız gibilerinden tartışma cıkarırlarsa o zamana tabiki konusun cevabını verın ben sizin üzerinize zimmetlenmedim anneme babama tabıkı giderim kimse karışamaz deyin tabiki

ama bu şekilde sessiz kalıp kendi kendilerine trip atıyorlarsa hiççççç takmayın bile
cehennemin dibine kadar yolları var

sinir oluyorum bu tiplere
onların ki evlatsa siz de evlatsınız herkes annesinin yavrusu
ailenizi görmek için kimseden izin almak zorunda degilsiniz ve ailenizi gördünüz diye de kimsenin suratını cekmek de zorunda degilsiniz
dibine kadar siz haklısınız burada
Ben zaten kayınbabayla tek kelime konusmadım cıkarken kaynanaya sordum hayırdır noldu diye size kzdı küsüyo diyince biz yanls bisi yapmıyoruz aileme gittim diye küscekse küsebilir dedim. Sanırım benim tek derdim eşimin hakkımızı savunamaması pasif kalıyor sonucundada aileme gitcem deyince daha yeni gittik diyor, aileme gitmem cok zor bunlar icin öyle anlatıyım tek sorunum onlarla degl yani.

Bende öyle yapıyordum ama inan evde huzurun kalmıyo böyle insanlar yüzünden sen takmazsan esinin morali bozuk oluyo nasıl takmıycaksın. Her gittiginde böyle bi olayla karsılasınca yıpranıyosun.
Akil var mantik var ama
Insanin aileziyle gorusmesinden daha normal ne olabilir ki? Hic de yipranmayin bildiginizi yapin

Akil var mantik var ama
Insanin aileziyle gorusmesinden daha normal ne olabilir ki? Hic de yipranmayin bildiginizi yapin
Artık ben annemgile gidelim demekten korkar oldum pskolojikmen yine eşime küscek eziyet etcek herkese diye. Böyle bişey görmedim düsündükce snirleniyorum eşimde demiyor bana ben kmseyi karıstırtmam seni götürrüm diye.

Artık ben annemgile gidelim demekten korkar oldum pskolojikmen yine eşime küscek eziyet etcek herkese diye. Böyle bişey görmedim düsündükce snirleniyorum eşimde demiyor bana ben kmseyi karıstırtmam seni götürrüm diye.
Kimsenin seni goturmesini bekleme
Esini karsina al ve restini cek. Ben istedigim zaman aileme giderim kimse de karisamaz buna de.naparsa yapsin

Eşinin babası tabi konuşacak. Küser de barışır da silip atamaz ki. Biz kaç defa babasının para hırsı yüzünden boşanma aşamasına geldik yeni evliyken, eşim durumu farketti kendi kendine kızdı etti ama yine hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyor. Konuşma da diyemem o zaman ben suçlu olurum. Sen de böyle idare edeceksin adam sana direkt olarak bağıra çağıra saygısızca bir şey söylese sen konuşmazsın. Şimdi eşine konuşma desen sen benim ailemle aramı bozuyorsun diyecek

Eşinin babası tabi konuşacak. Küser de barışır da silip atamaz ki. Biz kaç defa babasının para hırsı yüzünden boşanma aşamasına geldik yeni evliyken, eşim durumu farketti kendi kendine kızdı etti ama yine hiçbir şey yokmuş gibi konuşuyor. Konuşma da diyemem o zaman ben suçlu olurum. Sen de böyle idare edeceksin adam sana direkt olarak bağıra çağıra saygısızca bir şey söylese sen konuşmazsın. Şimdi eşine konuşma desen sen benim ailemle aramı bozuyorsun diyecek
Arkadaşlar bmi yanlış anlıyorsunz ben hic bi xaman konusma dmedim biz cok olay yasadk hepsindede onlar haksızdı esimde bnu bliyordu. Benim demek istedigim ailesini aile karısını karısı yerine koysun ayrı tutsun yeri geldgnde onları bana yeri geldigindede beni onlara savunsun ayırt etsin yni dengeyi kursun istiyorum, esimde bunu yapmıyo konusmuyor benim zoruma giden bu hep susuyo haklıykendw susuyoruz ben knussam olmıcak yani sonrada gidip knusması ondan zoruma gidiyor. Yoksa ben napacam herkesin babasıyla konusmasını.

Back
X