• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv dem den inciler....

Kv dem le ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Dün cumartesi günü ise gitmiyorum o yuzde sadece kahvaltıya gittik yakın bi şehir.
4 saat boyunca susmadi. Her konuda ahkam kesip durdu. En zoruma gidenleri sizinle paylaşmaya edemedim..
Mesela ben cerkez im kayin babam adetleri soruyor anlatıyorum ya iki de bir araya girmeye çalışıyor bizimde söyle bi şeyimiz var. Daha yeni kahvaltı yaptık ben cerkezleri hikayeleri anlatıyorum (cerkez olanlar avşar hikayelerini bilirler) bi anda lap diye sana soğuk bezelye çorbası getireyim iç dedi. Yok sağolun kahvaltı yaptım dedim. Neyse başladım anlatmaya bu seferde duş alsana yoldan geldiniz dedi. Artık kayin babam bile kıza iki
Laf ettirmedin dedi. Ailemi anlatmami istemiyor.
ayy bence çerkez olmanızı kıskanıyor :p en yakın arkadaşım çerkez bayılırım adetlerine geleneklerine hikayelerine. çok da güzel bulurum çerkez kızlarını arada benim de kıskandığım oluyor vallahi :KK48:

ayy bence çerkez olmanızı kıskanıyor :p en yakın arkadaşım çerkez bayılırım adetlerine geleneklerine hikayelerine. çok da güzel bulurum çerkez kızlarını arada benim de kıskandığım oluyor vallahi :KK48:
Sağol canım da zaten anlatamam bile Çerkes leri fırsat vermiyor
Bi Çerkes avşar hikayesi anlatamadım ya
Bence ailemi dinlemek istemiyo

Kv dem le ayrı şehirlerde yaşıyoruz. Dün cumartesi günü ise gitmiyorum o yuzde sadece kahvaltıya gittik yakın bi şehir.
4 saat boyunca susmadi. Her konuda ahkam kesip durdu. En zoruma gidenleri sizinle paylaşmaya edemedim..
Mesela ben cerkez im kayin babam adetleri soruyor anlatıyorum ya iki de bir araya girmeye çalışıyor bizimde söyle bi şeyimiz var. Daha yeni kahvaltı yaptık ben cerkezleri hikayeleri anlatıyorum (cerkez olanlar avşar hikayelerini bilirler) bi anda lap diye sana soğuk bezelye çorbası getireyim iç dedi. Yok sağolun kahvaltı yaptım dedim. Neyse başladım anlatmaya bu seferde duş alsana yoldan geldiniz dedi. Artık kayin babam bile kıza iki
Laf ettirmedin dedi. Ailemi anlatmami istemiyor. Bide tuttu bi kız gelin olduğu evindir gibi bir şey söyledi. Bu sefer de ben ne yaptım ne dedim diye başladı. Neyse asıl konuşma şu sinirimi bozan
" bilmem kimin bir gelini var bir iyi bir iyi . Kendini bir sevdiriyo yani hiç soğuk değil senin gibi çok çok sıcak. Geluyo opiyo beni. Hele KV desinin elini eteğine kadar öpüyor ( eşim yanımda bunları soylerken)
Ben : " herkes bir değil ki anne herkesin yapısı farklı ben öyle çok sıcak olmaktan hoşlanmam. hem gerçekten samimi olduğunu nereden biliyorsun . Yapmacık hareketin kime ne faydası var "
Kv : " hiii tabi orası öyle. Senin gözlerin lensti demi karmakarışık? Ne gerek var kendi gözün daha iyi. Ama Onun gözleri lens te değil gerçek yeşil . "
Bu arada yanıma yaklaşıp neredeyse gözümün içine girecek .
Eşim müdahale ediyor. Anne uTandır ma Karışma o seviyor diyor.
Kv: yok oğlum ben ne utan dir cam
Ben : " bence de utan dir mayın kimseyi sonuçta sizin de bekar bi kızınız var yarın öbür gün onu da utan dirir larsa üzülürüm "
Kv nin son dediğim cümleyi anladi mi emin degilim hik mik etti yüzüme baktı anlamadım şeklinde.
Ben bu kadınla ne yapacağım gözüme sacima tirnagim a kadar laf söylüyor bi akıl verin kızlar ya..
kaynananın maksadı,seni başkalarıyla kıyaslayarak rekabet yaratmak..seni kıskandırmak..aslında seni kıskanan o,çünkü onun gözünde oğlunu elinden almış bir el kızısın..başkalarının yaptığını abartarak anlatıyor..istiyorki bunun aynısını sen yapasın..senin annenlerden bahsetmeni kıskanıyor..sanki seni kaynanan doğurmuş..sanki kendi besleyip büyütmüş...sen hiiiç tınma bu kaynananı...ben olsam soğuk davranırım seviye koyarım..çünkü sen neyaparsan yap elini eteğinide öpsen böylelerine yaranamazsın istedikçe isterler..benim adı batasıca kaynanam çok eziyet etti bana..20 yıldan sonra bir gün tak dedi bana..haddini bil seviyeni bil ben senin kızın değilim dedim..

İçinizden "yav he he" deyip geçin. Lafınızı kestiğinde dönüp gülümseyerek yanıt verin, sonra lafınıza geri dönün bence. Hatta ben olsam "annecim bir dakika şu lafımı bitireyim hemen bakacağım size, böyle dikkatim dağılıyor size odaklanamıyorum : )" der kayınpederime dönerdim herhalde.

Bende 40 gi yiyorum kardes miyiz biz yoksa
Bizim gelinimizin de 40 di , zaten yilda bir kere gelir , ilk geldiginde iste terlik verecekken annem telaslandi bizimkiler olurmu ki hangisi olur falan die, kiz ona alinmisti ayagi büyük dedi bana diye :( halbuki boyu uzun manken gibi 36 olacak dgl ayaklari da .. Annem içine ata ata 1 ay agladi Abimin ruhu duymadi aklima o geldi :(

kaynananın maksadı,seni başkalarıyla kıyaslayarak rekabet yaratmak..seni kıskandırmak..aslında seni kıskanan o,çünkü onun gözünde oğlunu elinden almış bir el kızısın..başkalarının yaptığını abartarak anlatıyor..istiyorki bunun aynısını sen yapasın..senin annenlerden bahsetmeni kıskanıyor..sanki seni kaynanan doğurmuş..sanki kendi besleyip büyütmüş...sen hiiiç tınma bu kaynananı...ben olsam soğuk davranırım seviye koyarım..çünkü sen neyaparsan yap elini eteğinide öpsen böylelerine yaranamazsın istedikçe isterler..benim adı batasıca kaynanam çok eziyet etti bana..20 yıldan sonra bir gün tak dedi bana..haddini bil seviyeni bil ben senin kızın değilim dedim..
Ne kadar doğru tespitler yapmışsınız tebrik ederim aynen öyle
Ne kadar iyi davranan ben olsam yine yetmeyecek biliyorum. Istiyor ki hiç ailemden annemden bahsetmeye yim. Sanki hiç olmamış lar gibi davran ayim . Ben ne yapmalıyım peki bu kadın karşısında 20 sene dediğinize göre tecrübeli olmalısınız ben ne yapsam yakam dan düşer bide lensi me bile laf etti . Ne yapmalıyım

Bizim gelinimizin de 40 di , zaten yilda bir kere gelir , ilk geldiginde iste terlik verecekken annem telaslandi bizimkiler olurmu ki hangisi olur falan die, kiz ona alinmisti ayagi büyük dedi bana diye :KK43: halbuki boyu uzun manken gibi 36 olacak dgl ayaklari da .. Annem içine ata ata 1 ay agladi Abimin ruhu duymadi aklima o geldi :KK43:
Annen neden üzüldü ki bak ne kv ler var bendeki gibi fena

Klasik yorumu yapacağım duyma görme. İyi ki aynı şehirde değilsiniz yoksa daha çekilmez olurdu senin için.

Bir de sana öyle laf ettiği zaman hiç savunmaya da geçme o sen cevap verince amacıma ulaştım deyip daha da mutlu olur. Gerektiği yerde lafını koyarsın sen de.
Aynen, savunmaya geçme, o zaman zevk alıyorlar. Konuyu değiştir. Konuyu değiştirme taktikleri geliştir kendine.
Bak eşimin ailesinde biri var, herkese karışır, eleştirir. Kendi çocuğu evli niye çocuğu olmadı dediler, biz olsak savunmaya geçeriz ya, kadın dedi ki ayyy o kadar olmuş mu evleneli, bana dün gibi geliyor aah ah.
Böyle olmak lazım. Savunmadan laf değiştircen. Ben de daha yapamıyorum tam olarak. Duygularımıza yeniliyoruz.

Annen neden üzüldü ki bak ne kv ler var bendeki gibi fena
Kiz uzun bi sure tavir aldi bu yüzden :/ bizde gelinler laf etse biz anneme kas göz ederiz idare ederiz gelini.. Geriye dönüşler uzun yillar sonra oluyor ama düşman kazanmaktansa dost olmak her şeye değer. Benim ex kaynana da fenaydi ben akil erdiremiyorum o tiplere ne kazandi? Koskoca hic. Gerçi oğlunu elleriyle verdiği gibi aldi oğlunu elinden aliodum nerdeyse :D :D

Ne kadar doğru tespitler yapmışsınız tebrik ederim aynen öyle
Ne kadar iyi davranan ben olsam yine yetmeyecek biliyorum. Istiyor ki hiç ailemden annemden bahsetmeye yim. Sanki hiç olmamış lar gibi davran ayim . Ben ne yapmalıyım peki bu kadın karşısında 20 sene dediğinize göre tecrübeli olmalısınız ben ne yapsam yakam dan düşer bide lensi me bile laf etti . Ne yapmalıyım
bende çerkezim..aynen sendeki gibi bir kaynanada bende var-dı..tabi yaptıklarını söylediklerini tınmayınca artık yapamıyor..oturduğum muhitte çok güzel ve çok bacerikli olduğumu söylerler..yaşım 46 ama fiziğimi 20 yaşında gösterdiğimi söylerler..genç kız gibi olduğumu söylerlermiş kaynanaya.kaynanam çok kıskanır..istemez el kızının herkes tarafından beğenen biri olmasını..isterki herkes eşimi yani oğlunu beğensin ..aldırış etme kendin ol..asla kişiliğinden taviz verme..seviye koy...şunu bil..asla ve kat-a yaranamazsın..çeken bilir ben biliyorum..

Duymamis gibi lafinizi devam ettirin
Birde agzinizin icine girince gozlerinizle ilgili konustugunda wc ye gidiyorum bahanesi ile kalkin rahatsiz oldugunuzu esiniz gorur annesine kizar.

Valla konusmak isteyen sizin kendi gozunuzu de konusur, bu yuzden iyi yapsanizda iyi konusmayacak o yuzden hakkinizi yedirmemek en iyisi

Back
X