Ilk torun larını hiç görmedi hep üzülüp ağladi bende Kıyamadim hamileyken hep umursamamasina ragmençocuk kaç yaşında.
ya düşüncesizlik de ediyor olabilir.
kötü niyetli de olabilir, yazdıklarınızdan çok çıkarım yapamadım.
ama ben oğlumun kimsenin evinde kalmasına izin vermiyorum, kimseyle yatmasına izin vermiyorum. ben de biraz fesat ve kıskanç olabilirim elbette :)
Haklısınız iki göz yaşına üzüldüm aslında ama benle yarışa girmesi garip dört gün oldu görmeyeli özledim deyip duruyorBence bastan yanlis yapmissiniz neden gonderiyosun izin veriyosunuz kalmasina sonra cocuklar anneyi babayi karistiriyor. siz iyi niyetli olabilirsiniz ama asla karsinizdaki insanlardan emin olamazsiniz heleki bu kayinvaldnz ise bizi el vorurler cocuklarimizi benmserler cok sacma demi ama boyle yapiyorlar sizinle yarisa girmis bu kadr iyi niyetli olmayin gondermeyinde kalmaya evi var odasi var ne gerek varki baska bir yere cocugun aklini karstirmasinlar ben olsam gondermem sinir olmayin bos yere iletisimi kesin uzaklasir.
Ilk torun larını hiç görmedi hep üzülüp ağladi bende Kıyamadim hamileyken hep umursamamasina ragmen
1 yaş dedi oğlum emmedigi için ben yokken idare edilebilen bir cocukya bilemiyorum işte, torunudur sever elbette. koskoca kadını üzmek de doğru değildir.
ama ben yapamıyorum ne yalan söyleyeyim. çocuk çok küçük değilse yine de gönderin siz, çocuk için değişiklik olur.
ben 7 yaşından önce göndermem kimseye gece yatısına diye düşünüyorum, sonradan fikir değiştirebilirim elbette.
1 yaş dedi oğlum emmedigi için ben yokken idare edilebilen bir cocuk
Aynen siz rahat uyuyun olayinda var siz dinlenir fln fln ben ne saf misim şimdilerde koyunca kötü gelin oldummabooooo,
bir yaş çocuğu bırakılır mı ya, kıyamam.
arkadaşım benim anladığım sizi kandırmış kv. emzirmediğiniz için çocuğun size ihtiyacı olmadığı söylemiş, ama anne süt makinesi midir. emzirsin emzirmesin fark etmez, olabildiği sürece ilk yıllarında anne yanında olmalıdır.
gece yatıya kalması hele, 3-4 yaşında en erken bırakılır herhalde, ki ben bırakır mıyım gerçekten bilemiyorum, şimdiki görüşüm bırakmam yönünde.
benim kv baktı bir müddet oğluma, bizde kalarak, ben çalışmaya başladığım zaman. o derdi, emmesi bitsin, ben yanıma alıcam yanımda yatırıcam diye, sonra da eklerdi, siz rahat uyuyun işe gidiyorsunuz diyerek. belki de gerçekten çok iyi niyetli idi bilemiyorum. ama benim cevap bakışlarımdan okunurdu, bir şey dememe gerek kalmazdı. fettan bakış 1
Yarış olayı biraz garip sonuçta o benim evladım tabiki benimle bağı ayrı ama sanki annesi gibi davraniyorBence öyle düşünme sevsin niye sevmesini ki.yarışa girdiğinden değil sevgisini belli etmek için öyle yapıyordur.sonuçta torunu evladının evladı .bir düşünsene sen çocuğunun çocuğunu öyle sevip düşünmez misin?
tipik kaynana :)Merhaba bayanlar kısaca ozetliyorum kvdem ile aramızda çok iyiydi hiç art niyetim yoktu içimde torun sevgisi dedi bizde kalsın haftada bir dedi tamam dedim birlikte yattı tamam dedim hiç sinir koymayı yazık dedim oda annededim ama yetti
oğlum sunnet oldu enfeksiyon kapının yüzünden gene bir şey demedim ama artık sogudum arıyor torunu sormaya aradım diyor imalı şekilde hadi canım görüşürüz deyip kapatıyor
boş yere tartışmaya girmedim bile ama anlatamıyorum ses tonu ifadesi herseyi değişti
bazen bana nispet yapıyor gibi geliyor bak vega torunu bana çok sarılıyor beni çok özlemiş vs
tamam Özler tabi ama bunu gıcık etmek için söylüyor ve aramızda bi yarış baslatiyor sanki ve daha bissürü şey çok bozuluyoum bayanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?