Kv denen •••

Papatyask07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-7
Puanlar
1
Kızlar iyi geceler bugün eşimin ailesiyle pikniğe gittik ; Piknik Güzel geçti ama sonu çöp kv yüzünden
Piknikte Tam tekneye bineceğiz sıra bekliyoruz gezme teknesi cocuk onun kucağından bi anda inmş de yanyana oturuyoruz Hepimiz neymiş de ben kas göz işareti yapmışım da iftiraya bak ya sen iyi misin dedim ne alaka neden yapayım dedim cocuk bu kalkar oturur dedim mal sinirimi bozdu tekneyle gezdik sus pus döndük toparlandık konuşmadan bindim arabaya tabi o bana asıl suratlı valla elimde kalmasın diye kalktım tekneyi kapısında bekledim yoksa kendimi tutamıcam die 🙄

Kızlar iyi geceler bugün eşimin ailesiyle pikniğe gittik ; Piknik Güzel geçti ama sonu çöp kv yüzünden
Piknikte Tam tekneye bineceğiz sıra bekliyoruz gezme teknesi cocuk onun kucağından bi anda inmş de yanyana oturuyoruz Hepimiz neymiş de ben kas göz işareti yapmışım da iftiraya bak ya sen iyi misin dedim ne alaka neden yapayım dedim cocuk bu kalkar oturur dedim mal sinirimi bozdu tekneyle gezdik sus pus döndük toparlandık konuşmadan bindim arabaya tabi o bana asıl suratlı valla elimde kalmasın diye kalktım tekneyi kapısında bekledim yoksa kendimi tutamıcam die 🙄
Ne yapacaksın, dövecek misin koskoca kadını?

Eee kocan ne yaptı o an

Noktalama işareti olmadığı için ne yazdığın anlaşılmıyor, ne iftirası attı? Kime kaş göz yapmışsın?
Cocuk onun kucagındayken bi anda kalktı bana diyor sen kaş göz yaptın kalktı diye çocuk bu yani kalkar kalkar her özel günde gezmede vs hep bi kavga çıkarır takıntılı

Cocuk onun kucagındayken bi anda kalktı bana diyor sen kaş göz yaptın kalktı diye çocuk bu yani kalkar kalkar her özel günde gezmede vs hep bi kavga çıkarır takıntılı
Sizde biliyorsunuz kv bu kadar rahat iftira atabiliyorsa suç eşinizde.Kv bilenmeyi bırakın .....

Sessiz kaldı herr zamanki gibi yoksa idam olurdu anası tarafından beni tuttuğunu dile getirse ama onu da tutmadı nötr hep böyle oluyoruz ara ara kadın ruh hastası cunku adamda bıktı artık
Hep sessiz ol sus pus otur sonra bıksın, bıkar tabi ugrasmayi kesmesi gerektigini sert dille söylese kadin azaltir en azindan boyle saçmalıklarını

İftira miftira deyince aklıma başka şeyler geldi, kadının huyunu biliyorsanız gitmeyin beraber ne diyeyim. Yok kaş göz yaptı, mal kadın bilmem ne, sizin de tavrınız hiç hoş değil. Koca kişisi desen bostan korkuluğu sanki, dengeyi sağlaması gereken o.

Narsist olmasın? Manipülatif? Cemil olabilir mi, Cemil? :KK53:

tamam surat asmasi kotu ama sen de pek normal degilsin elimde kalmasin ne kayinvaliden o senin saygin yok ki onun sana niye saygisi olsun

tamam surat asmasi kotu ama sen de pek normal degilsin elimde kalmasin ne kayinvaliden o senin saygin yok ki onun sana niye saygisi olsun
Yaptıkları boyunu aştı artık o yüzden o tarafa bile dönmemişken kaş göz işareti yaptın cocuk kalktı deyince sinir tepeme çıktı

Bu ilk vukuatı değildir kayınvalidenizin. Böyle bir insanla aynı ortamda oturmak zorken pikniğe gitmeyin mesela? Uzak durun.
Kesinlikle değil
Onumuzde hafta akraba düğünleri var gitmesek olmaz şuan konuşmuyorum onunla pazar gününden beri napcam aynı ortamda bilmiyorum

Back
X