KV derdi..

Ben şu algıyı anlamıyorum
Kendileri tribe girip biz yardımcı olucaz dedi

Geçen gün yaptığı şeyi söylüyorum size..
Bi yere gidicekik bişi almaya yine benim annem ve onun anneside gelecek sözde
1-2 hafta öncesinde konustuk
Nerde buluşucağımızı planladık kahvaltı vs herşey hazır
Görüşeceğimiz gün ben gelmiyorum ben istemiyorum vermicem kapora falan
Benim bunları duyduğumu biliyor
Kendini rezil etti
Ben yine aileme bişi demedim
Belli etmeden misafirleri gelmiş dedik
Biz gidip nişanlımla aldık ne alacaksak beni rezil ediyor aileme karşı
Gelmezse gelmesin takılma dediğim gibi

Parasını veren değil de görgüsüz olan konuşur bence. Abimler evleneceği zaman eşyalarını almaları için para vermişti bizimkiler, biz hepimiz evlerine yerleştikten sonra gördük eşyalarını. Kimse bırakın yorum yapmayı ne aldıklarını bile görmemişti onlar evlenene kadar

herkes siz değilmiş görduğunuz gibi.

Arkadaslar neyi anlamadınız ?
Diyorumki nişanlımla ortak paramız vardı nişandan önce biriktirdiğimiz kv olacak kişi tribe girip biz sizi evlendiricez tek oğlumsun biriciğimsin diyince bizde paramızla araba aldık. Kv gazabından dolayı suan ilana koyduk araba dediğiniz şeyde ha deyince satılmadığı için öyle kaldık ortada anlatabiliyo muyum?

Yani her para veren ben bunun parasını veriyorum ben ne dersem olur kafasıyla mı yaklaşıyor?
Benim ailemde para veriyor bi kere ağzını açıpta tek kelime etmiyorlar yani benim derdim bu kadınla nası baş edebilirim. Her şekilde problemli biri olduğu için eşya muhabbetini geçin aldığım hediyenin vazosuna bile laf eden biri sizin hayatınızda olsa naparsınız nasıl bi yol izlerdiniz bunu soruyorum?
Kimseye muhtaçlığım yok çok şükür kimseyede güvenerek evlenmiyorum aklınızdaki soru işaretleri umarım gitmiştir

Arkadaslar neyi anlamadınız ?
Diyorumki nişanlımla ortak paramız vardı nişandan önce biriktirdiğimiz kv olacak kişi tribe girip biz sizi evlendiricez tek oğlumsun biriciğimsin diyince bizde paramızla araba aldık. Kv gazabından dolayı suan ilana koyduk araba dediğiniz şeyde ha deyince satılmadığı için öyle kaldık ortada anlatabiliyo muyum?

Yani her para veren ben bunun parasını veriyorum ben ne dersem olur kafasıyla mı yaklaşıyor?
Benim ailemde para veriyor bi kere ağzını açıpta tek kelime etmiyorlar yani benim derdim bu kadınla nası baş edebilirim. Her şekilde problemli biri olduğu için eşya muhabbetini geçin aldığım hediyenin vazosuna bile laf eden biri sizin hayatınızda olsa naparsınız nasıl bi yol izlerdiniz bunu soruyorum?
Kimseye muhtaçlığım yok çok şükür kimseyede güvenerek evlenmiyorum aklınızdaki soru işaretleri umarım gitmiştir
Nisanliniz araya girecek susturacak anasını

Kavga gürültü ilk susturuyo sonra kadın hiç bişi yokmuş gibi aynı sekilde devam
ozaman zor iş
Bendede var 1tane gicik kaynana
Suan uzagim rahatim
Hos bneimki nisanda dugunde hic karismadi
Sonradan arizaliklari çıkıyor
Yani ayrilmayi düşünmüyorsan idare edeceksin dugune kadar
Sonra mesafeli olacaksin
Baska yolu yok
Aslında sana evlenmeden sinyaller verilmis

ozaman zor iş
Suan uzagim rahatim
Sonra mesafeli olacaksin
Baska yolu yok
bak ben bunlari baştan görsem inan girmezdim bu işe.
Benim encok hosuam giden hiçbirşeye karismamalariydi
Ama evlendim evine gittik ozaman off felaket
Ve ben sesimi cikardim orada ama yine anlamiyor
Oyuzden hayatta enkorktugum arsiz yuzsuz kaynana basima geldi
Ben laftan anlamayan insanla baş edilecegini sanmiyorum

ozaman zor iş
Suan uzagim rahatim
Sonra mesafeli olacaksin
Baska yolu yok
Ayrılmayı düşünmüyorum ama bu kadın benim ne zaman cocuk yapacağımın planlamasını yapıyor.
3-5 senesi var kimseyi ilgilendirmez diyorum ozaman yaparsan kimse senin cocuğuna bakmaz diyor

Ayrılmayı düşünmüyorum ama bu kadın benim ne zaman cocuk yapacağımın planlamasını yapıyor.
3-5 senesi var kimseyi ilgilendirmez diyor ozaman yaparsan kimse senin cocuğuna bakmaz diyor
cnm sen bile bile lades diyorsun
Gecmis olsun
Bununla omurboyu ugrasacaksin
Sen bilirsin 🤷

Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Şimdide yeni bi adet çıktı başıma
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Bişey almak için hevesleniyoruz aynısı bende var size
Vereyim
Perde alıcaz almayın bende var size vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım
Her alacağını söyleme sende al evde görsün

Pes ya.
İlk zamanlar iyi niyetindendir diyodum ama şuan hiç öyle olduğunu düşünmüyorum
Sen nasıl basa cıktın :(

Valla nişanlıydım o geceliği verdiğinde, evinde kullanmadığı eski halısını eski perdesini bile verdi bana. Bilmem kim komşum şu kadar yıl önce vermişti diye saçma sapan gecelikler verdi, ses etmedim aptal kafam. Aldım gecelikleri filan giysi toplama kutusuna attım. Diğerleri bazanın altını bekliyor.

Ta kendisi.
Bizde mutlu değiliz bu durumdan kendisi tutturdu eşyaları vs biz yapıcaz tek oğlumsun bilmem ne
Nişanlımda araba aldı 1 ay kaldı dğğüne ilana koyduk satılsn zaten 1 kuruşlarına tamah etmicez de satılmıyor suanda

Neden bu yönden bakıyorsunuz ki.

Evlendiginiz kişiyi kim büyüttü , ailesi. Şu an kimin evinde yiyip içip yatıyor yine ailesinin.

Bir kuruslarina tamah etmeyiz demek bana sığ bir bakış olarak geliyor.

Elbette düğünde , giderlerse desteği oluyor.

Gormemek nankörlük olur.

Evet yolu hoş değil ancak çabalıyorlar en azından.

Nisanlinizda biz kendi isteğinize göre yapacağız diyor , dert olan ne ki burada ?

3-5 senesi var kimseyi ilgilendirmez diyorum ozaman yaparsan kimse senin cocuğuna bakmaz diyor
Valla ruh ikizi. 😃 Deli edecek seni hazır ol. Zaten tedaviyle hamile kaldım hiç desteği olmadı o sürede, bebeğimi benden çok sahipleniyor daha doğmadan. Hemen ikinciyi yap diyor, tek çocuk bize yeter diyorum fikrin değişir diyor. 😂

Ben biber salçası kullanmıyorum mesela, diyorki aslında güzel olur. Biz sevmiyoruz diyorum vereyim kullan diyor. Yeni evliyken emrivakiyle beni oraya buraya götürdü bi kaç kez. En son eşime söyledim eşim x oraya gitmek istemiyor dedi kestirip attı. Bana misafir çağırmışlığı var benimkinin benim haberim yokken. 🤦🏼‍♀️

Buda bir başka modelmiş masraf yapmacak ödü kopuyor Pinti kv..Başından böyle değersiz hissettirmesi hoş değil altın takıyorsa taksınlar Eşyalar içinse gerekirse kredi çekersiniz öbür türlü çekilmez bunlar biz yaptık Biz ettik...Hem masraf karşılayıpta Evlilik süresi boyunca Eve karışmak, söz sahibi olmak gibi saçmalıklar ortaya çıkar.Aman dikkat.Mecbur kalmanızı tavsiye etmem.İmkanlar doğrultusunda kendi çabanızla yapılan en güzeli🌸

Back
X