KV derdi..

banebade

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2020
264
199
18
Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Şimdide yeni bi adet çıktı başıma
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Bişey almak için hevesleniyoruz aynısı bende var size
Vereyim
Perde alıcaz almayın bende var size vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım

Son düzenleme:
Bir kaç kez beğenmediğinizi belirtin bir daha da söylemez. Böyle ufak şeyleri kafanıza takar, soğursanız herşey gözünüze batmaya başlar. Ömür boyu hayatınızda olacak sonuçta, duymazdan gelin, oralı olmayın.

Bir eşya alırken niye söylüyorsunuz ki?
Evi tutar/alırsınız içine ne lazımsa eşyaları kendiniz satın alıp taşıyıp yerleştirirsiniz.
Onlar da oturmaya geldiklerinde görürler.
Koca koca insanlar alışverişlerinin ayrıntısını anlatırsa akıl veren çok olur.

Selam,
Daha önceki konumdan hatırlayanlar vardır mutlaka bendeki kv gerçekten inanılmaz enteresan bi kadın.
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim (portmanto gibi)
Dİyorumki anne bu bizim eve olmaz,ay neden olmasın illa para mı vereceksiniz para verip aldığınızda böyle olacak.
Ya yıldım artık
Vereyim
Bu arada benim 1 ay sonra düğünüm var yani yeni gelinim niye birilerinin fazlalığını evime doldurayım kendi kızına yapılsa kıyameti kopartır ama canıma tak etti artık
Nİşanlım sen nasıl istiyorsan oyle olacak o konusur konusur susar diyor ama yani gerçekten şu kadının ucuzculğundan pintiliğinden sıkıldım
Bu ,şu herşeyin parası benden çıkıyor ve ben ne istersem o olacak diye düşünen kv değil mi?🧐Pardon ama, bu kadının böyle olduğu belli ,sizin yapacağınız ya ekonomik olarak özgürlüğünüzü ilan edecek ve kimseden hiçbir destek beklemiyoruz diyeceksiniz yada bütün bunlara kulak asmayıp ,nisanlinizla kendi bildiğinizi yapicak ,ama strese de gireceksiniz.

Selam,
Evine gittiğimde bak bu dolap fazla size vereyim (portmanto gibi)
Ya yıldım artık
Vereyim
Nisanlin yanindaysa sorun yok bastan konus annen belli ki sürekli bu sekilde olacak evlendigimiz zaman yanimda olmucaksan simdi soyle de. Sırf bu yüzden bosananlar oluyo çünkü.
Kaynanaya da hayir de gec o konussun dursun. Baktin cok ısrar ediyo nişanlinin araya girip anne yok istemiyoruz demesi lazim. Onunla da konus tekrar söylüyorum böyle durumlarda dengeyi saglicak olan sensin annenin kalbini kirmak istemiyorum gibi nazik bi dille konus..sen oglusun sana küsmez ama ben istemiyorum desem gelin begenmiyo der alinir yanlis anlar beni falan de.

Evi tutar/alırsınız içine ne lazımsa eşyaları kendiniz satın alıp taşıyıp yerleştirirsiniz.
Eşyalar konusunda destek olmak istediklerini söyledirler de ondan. Yoksa bende cok meraklı değilim inanın
Ki zaten yardımcı olmasın ben gidip istediğimi alayım evime yerleştireyim yine ayaküstü 500 tane bahane uydurur beğenmez bide üstüne zevksiz yapar bizi

Bu ,şu herşeyin parası benden çıkıyor ve ben ne istersem o olacak diye düşünen kv değil mi?🧐Pardon ama, bu kadının böyle olduğu belli ,sizin yapacağınız ya ekonomik olarak özgürlüğünüzü ilan edecek ve kimseden hiçbir destek beklemiyoruz diyeceksiniz yada bütün bunlara kulak asmayıp ,nisanlinizla kendi bildiğinizi yapicak ,ama strese de gireceksiniz.
Ta kendisi.
Bizde mutlu değiliz bu durumdan kendisi tutturdu eşyaları vs biz yapıcaz tek oğlumsun bilmem ne
Nişanlımda araba aldı 1 ay kaldı dğğüne ilana koyduk satılsn zaten 1 kuruşlarına tamah etmicez de satılmıyor suanda

Eşyalar konusunda destek olmak istediklerini söyledirler de ondan. Yoksa bende cok meraklı değilim inanın
Ki zaten yardımcı olmasın ben gidip istediğimi alayım evime yerleştireyim yine ayaküstü 500 tane bahane uydurur beğenmez bide üstüne zevksiz yapar bizi
Tamam canım onlar söylesin.
Onların destek dediği evde kullanmadıkları ya da hediye gelen beğenmedikleri eşyaları hibe etmekmiş demek.
Maddi değil manevi destek istiyoruz derim ben olsam.

Nisanlin yanindaysa sorun yok bastan konus annen belli ki sürekli bu sekilde olacak evlendigimiz zaman yanimda olmucaksan simdi soyle de. Sırf bu yüzden bosananlar oluyo çünkü.
Kaynanaya da hayir de gec o konussun dursun. Baktin cok ısrar ediyo nişanlinin araya girip anne yok istemiyoruz demesi lazim. Onunla da konus tekrar söylüyorum böyle durumlarda dengeyi saglicak olan sensin annenin kalbini kirmak istemiyorum gibi nazik bi dille konus..sen oglusun sana küsmez ama ben istemiyorum desem gelin begenmiyo der alinir yanlis anlar beni falan de.
Evet söyledim cok şükür ki haklıyı haksıızı ayırt ediyor
Ya perde ne kadar sorun olabilir yada kilim. Bende var size vereyim hemenn

Herseyi söylemek zorunda hatirladigim kadariyla kayinvalide veriyordu parasını

Tamam canım onlar söylesin.
Onların destek dediği evde kullanmadıkları ya da hediye gelen beğenmedikleri eşyaları hibe etmekmiş demek.
Maddi değil manevi destek istiyoruz derim ben olsam.
Evet nevresim takımı veriyo kullanmadığı yıkanmış dolabında olan paketli olsa yine bi nebze
Bunlar benim alacağım şeyler sizin bşi vermenize gerek yok misafiriniz gelir onda kullanırsınız ben herşeyimi aldım dedim bıktım artık ya a desem o bende var almayın

Bence artik evinize alacağınız seyleri kendi imkanınızla alin. Yoksa dursun zamanla olur
Herseyi neden kayinvalidenizden istiyorsunuz anlamadim kocaman bireysiniz bu zamana kadar çalışıp biriktirmeniz lâzımdı. Yoksa bile kendi ailenize söyleyin onlar alsin, bu kadının cimriliğini cekeceginize

Bir kaç kez beğenmediğinizi belirtin bir daha da söylemez. Böyle ufak şeyleri kafanıza takar, soğursanız herşey gözünüze batmaya başlar. Ömür boyu hayatınızda olacak sonuçta, duymazdan gelin, oralı olmayın.
Size katılıyorum, aslında bazı basit mevzuları takınca sonra her yaptıkları göze batıyor, hata oluyor.
Düşününce bizde insanız zaman zaman hatalarımız olur. Onlarda hata yapabilir.
Ancak bazılarına ne kadar beğenmediğinizi söyleseniz de anlamıyor. Kendi beğendiğinizi alınca da bunu mu beğenmiş falan filan konuşuyor.
Herkes evini, giyimini beğendiği şeye göre dizayn etsin. Çünkü yaşayacak olan kendisi demeyenler yüzünden böyle tatsızlıklar unutulmuyor.:işsiz:

Bence artik evinize alacağınız seyleri kendi imanınızla alin. Yoksa dursun zamanla olur
Herseyi neden kayinvalideni,den istiyorsunuz anlamadim kocaman bireysiniz bu zamana kadar çalışıp biriktirmeniz lâzımdı. Yoksa bile kendi ailenize söyleyin onlar aldim, bu kadının cimriliğini cekeceginize
İnsanın kendi ailesi de ima eder bence. Hiç kimseye tamah etmemeli bence.

Israrla hayır teşekkürler diyeceksiniz. Başka çare yok. Benim annem de böyle, sürekli biz para harcamayalım kendi elinde olanı bize versin derdinde. Eskiler öyle ama. Eşyayla ilişkileri daha farklı. Eskisi dururken yenisine ne gerek var işte düşüncesindeler. Anneme kalsa kendi çeyizinden kalan çanak çömlekleri verecek. Tamam bazı şeyler hatıradır saklanır ama kullanmak için değillerdir. Kendi anneniz olsa ne deseniz alınmaz ama eşinizin annesi olunca bu konuşmaları eşinizin yapması sizi muhatap etmemesi gerekiyor.

Back
X