KV düğünde beyaz elbise istiyor.

kaptinn

*14. takım*bşl:63 gnc:56.4 hdf:53
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
34.448
50.478
548
kızlar merhaba,

fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum

Koskoca kayinvalide, kendi cekinmeyecekse oyle ucus uçuş elbiseyle falan siz hic mudahale etmeyin, birakin giysin.
Elti gorukce neyse de kayinvalideninki rol calmak gibi olmaz. Taç falan takmasin da tabi :)

o kadar da yapmaz diye düşünüyorum:110:

kızlar merhaba,

fikir almak istiyorum sizlerden. kayınvalidemle elbise konusu acıldı ben düğün için elbisemi sectim beyaz uçuş uçuş bi elbise istiyorum dedi bende başka renkte bakarız dedim yok ben öyle istiyorum dedi, bende gülerek iyi madem gelini ayırt edebilir herhalde millet senin istediğin olsun dedim yani ben sorun yapmam heves etmiş madem giysin tabiki ama sanki biraz tuhaf olcak gibi geldi bana.
vaz geçirsem mi beyaz giymekten kırılır diye bişey demekte istemiyorum
Siz 1 kereye mahsus söylemişsiniz artık eğer yine giymek isterse bırakın karışmayın ama elbise nasıl bir elbise gelinliğe benzeyen elbiseler oluyor onlardan mı peki.

yani garip olmuş türk gadınız biz, düğünümüzde gelinden başka kimse beyaz giyemez :KK70:

bence bırak giysin, zaten tüm davetli kadınlar kaynana gelini kıskanıyor galiba diyecek gıymet mod on :KK70:
Ooo gıybet en sevdiğim :27: ne çekiştiricekler varya beyaz giymiş bide uçuş uçuş :olamaz:

Back
X