kv elti görümce bıktım artık

watermelon_watermelon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
1.209
658
Merhaba kızlar.eşimle tanısalı 3 sene oluyor.ben ve esım universite mezunu aklı basında insanlarız.evlenelıde 1 sene oldu.esımın aile binasında dairesi olduğu için orada oturacagımız en basından belliydi.fakat eltılerım olsun gorumcelerım hatta kv olsun çok iyi davrandıkları için hıç urkmuyordum.nısanlıyken sorunlar başlamıştı herşeye karısmalar vs ama eşimi çok sevdıgımden katlandım.kv gorumceler eltıler hepsi aynı bınadayız.kapım han kapısı gibi devamlı çalıyor acamadıgım zamanlar oluyor haliyle vay gelin açmadı diye laf oluyor.devamlı herseyıme karısıyorlar.evime duzenıme kocama bana çocuğuma.ben karıstırmıyorum He dıyıp kafamdakını yapıyorum ama çocuğum ısın içine girince artık dayanamadım.çocuk uyuyor eve doluyorlar ses yapıyorlar kapıyı çalıyorlar hatta uyuyan çocuğu uyandırıyorlar kucağına alıp!artık dayanamıyorum.esım yapmayın etmeyin desede engelleyemiyor.bebegım 1 aylık bu arada.artık dayanacak gücüm kalmadı.burada oturmak istemiyorum.ne yapmalıyım?bebegom 6 aylık olunca kreşe veri ise girip ayrı bir evemı cıksam.ne olur akıl verin cıldırcam.

Merhaba kızlar.eşimle tanısalı 3 sene oluyor.ben ve esım universite mezunu aklı basında insanlarız.evlenelıde 1 sene oldu.esımın aile binasında dairesi olduğu için orada oturacagımız en basından belliydi.fakat eltılerım olsun gorumcelerım hatta kv olsun çok iyi davrandıkları için hıç urkmuyordum.nısanlıyken sorunlar başlamıştı herşeye karısmalar vs ama eşimi çok sevdıgımden katlandım.kv gorumceler eltıler hepsi aynı bınadayız.kapım han kapısı gibi devamlı çalıyor acamadıgım zamanlar oluyor haliyle vay gelin açmadı diye laf oluyor.devamlı herseyıme karısıyorlar.evime duzenıme kocama bana çocuğuma.ben karıstırmıyorum He dıyıp kafamdakını yapıyorum ama çocuğum ısın içine girince artık dayanamadım.çocuk uyuyor eve doluyorlar ses yapıyorlar kapıyı çalıyorlar hatta uyuyan çocuğu uyandırıyorlar kucağına alıp!artık dayanamıyorum.esım yapmayın etmeyin desede engelleyemiyor.bebegım 1 aylık bu arada.artık dayanacak gücüm kalmadı.burada oturmak istemiyorum.ne yapmalıyım?bebegom 6 aylık olunca kreşe veri ise girip ayrı bir evemı cıksam.ne olur akıl verin cıldırcam.

kıyamam daha bir aylık uykudan uyandırıp seviyorlar birde, müdahale et sürekli, eşin de söylüyormuş, gerekirse açmayın kapıyı falan tavrını koy

o apartmandan çık yoksa huzur bulamazsın

Hepsinde haklısınız fakat 6 aylık bebeği krese vermeyi dusunmeyiniz bile. Olacak is değil ya..

nekadar gereksiz hareketler yaa yok zırt pırt gelmeler minicik yavruyu uyandırmalar falan...
eşinde arkandaysa ve o evde oturmak zorundaysan yaptırtma canım..herşeyede hee deme..birkaç sefer tatlı sert konuş..bebeğin uyurken odaya bile sokma..

hayır demelisin...

Kızlar bebegım ev kalabalık olunca uyuyamıyor haliyle.yumuşak baslı olmayın denılmıs.kızlar ne yumuşak başı dişe diş kavga ettim ama yok NATO mermer NATO kafa hepsi.esım kavga etti.şimdi zole basmıyorlar ama alacaklı gibi kapıyı çalıyorlar kut kut diye Zile başsalar daha iyi.bu yaşadıklarım nekı yüzde biri arkadaşlar.ben herşeye dayanıyordum ama bu gorgusuzler yüzünden bebegımın uyuyamamasına dayanamıyorum.kopegımı bile Teslım etmeyeceğim insanlar çocuğumu kucaklarına almaları beni dlelı ediyor.hanı sevsınler sevmesıne ama uyuyan bebek kucağa alınırmı?orası burası opulur mu?esım çok konuştu ama fayda yok eşimin alıesı yüzünden kavgalarımız oluyor 30 günlük lohusayım bosanmayı bile düşünüyorum.bazı arkadaşlar 6 aylık bebek kreşe bırakılmaz demiş doğru bırakılmaz bende öyle düşünüyorum.ama bu bınada yasarsak cocugumun ve benim sağlığım bozulcak.evi satma imkanımız yok çünkü eşimin babasının üstüne zırnık koklatmazlar bıze.

Malesef insanlar öyle olabiliyor. Ne yapalım sevmeye geldik. Biz gidince uyusun.. Vs vs laflarını ben de çok duydum. Oysa daha lohusasın dinlenmeye morelini yüksek tutmaya ihtiyacın var. Bence böyle devam ederseniz kiraya çıkarız diye tehdit edin ve kapıları müsait olmadığınıx veya çocuğunuz uyuduğu zaman açmayın. Kapıya da "bebek uyuyor" diye bir kağıt asın.

Malesef insanlar öyle olabiliyor. Ne yapalım sevmeye geldik. Biz gidince uyusun.. Vs vs laflarını ben de çok duydum. Oysa daha lohusasın dinlenmeye morelini yüksek tutmaya ihtiyacın var. Bence böyle devam ederseniz kiraya çıkarız diye tehdit edin ve kapıları müsait olmadığınıx veya çocuğunuz uyuduğu zaman açmayın. Kapıya da "bebek uyuyor" diye bir kağıt asın.
Cnm aynen laflar öyle zaten birazdan gıdıcez biz gidince uyur.falan filan diyorlar sanarsınkı Buyük insan misafir gidince uyuyacak.haliyle çocuk uykusu bolununce huysuzlasıyor.biz Buyük insanlar bile sınırlenıyoruz.kapıya yazı astım cnm esım söküp koparmış.esımlede artık bunlar yüzünden anlasamıyoruz.kapıyı acmamayı yaptım yapmam mı hepsi eşime yüklenmiş karın bilerek kapıyı açmıyor diye haliyle oda bana saldırıyor bu sefer.
Bebeği de alıp biraz annelere gitsen, eşin de beni terk etti sizin yüzünüzden dese sonra siz dönseniz?
cnm 10 gun sonra kırkımız çıkıyor o zaman gıdıcem zaten.ama omur boyu annemde kalamam bu insanlardan kurtulmak lazım.

Cnm aynen laflar öyle zaten birazdan gıdıcez biz gidince uyur.falan filan diyorlar sanarsınkı Buyük insan misafir gidince uyuyacak.haliyle çocuk uykusu bolununce huysuzlasıyor.biz Buyük insanlar bile sınırlenıyoruz.kapıya yazı astım cnm esım söküp koparmış.esımlede artık bunlar yüzünden anlasamıyoruz.kapıyı acmamayı yaptım yapmam mı hepsi eşime yüklenmiş karın bilerek kapıyı açmıyor diye haliyle oda bana saldırıyor bu sefer.
cnm 10 gun sonra kırkımız çıkıyor o zaman gıdıcem zaten.ama omur boyu annemde kalamam bu insanlardan kurtulmak lazım.
Yok canım ömür boyu kalma eşin diyecek beni terk etti diye onları uzaklaştırma amacıyla.

6 aylık bebek kreşe verilmez. Babanne şu durumda bakmamalı, senin annen bakmıyorsa zor. Eşin de sen de evimiz ayrı, gelmeyn diyecek. İterlerse küssünler. Ya da o ev eşinin hakkıysa satıp/kiraya verip başka eve çıkın. Kaybetseniz büyük kayıp olmayacka insanlarsa çekin çizgiyi ne derlerse desinler..

canım bunu ilk 4-5 ay yapıyorlar kıpırdanmaya başladı mı hele hareketlendi mi atacak yer arıyorlar bi daha...
eğer yapabilirsen arkadaşlarının dediği gibi kırkın çıkmadan bir gün eşin çocuğu ve seni götürsün annene hem kafa dinle birkaç gün hem de verin ortalığı velveleye eşinde sizin yüzünüzden yuvam yıkılıyor vs.. ama sonu kötü bitebilir. benim kv boşanın boşanın deyip durdu .yani yapıcı olmaktan çok yıkıcı olabilirler. ha birde boşanın bebek bizde kalsı nbiz bakarız da diyebilirler :)

6 aylık bebek kreşe verilmez. Babanne şu durumda bakmamalı, senin annen bakmıyorsa zor. Eşin de sen de evimiz ayrı, gelmeyn diyecek. İterlerse küssünler. Ya da o ev eşinin hakkıysa satıp/kiraya verip başka eve çıkın. Kaybetseniz büyük kayıp olmayacka insanlarsa çekin çizgiyi ne derlerse desinler..
esım biraz zayıf kalıyor bu durumlarda.zaten onada kızıyorum.bize bu evi yedırmezler.ah tanısanız nasıl insanlar olduklarını.tek çaremiz benim çalışmam ama bebegım çok kuçuk.ev eşimin üstüne olsa satardık zaten.kiraya versek yok su masraf yok o bu deyip parayı alırlar.eşimle bosanmayı bile düşünüyorum artık.bugün kimse gelmedıde Allaha şükür yavrum uyudu.akşam esımle ne konusmalıyım nasıl ikna etmeliyim onu?ne olur yardım edin çok çaresiz kaldım.

X