- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- Konu Sahibi watermelon_watermelon
Merhaba kızlar.eşimle tanısalı 3 sene oluyor.ben ve esım universite mezunu aklı basında insanlarız.evlenelıde 1 sene oldu.esımın aile binasında dairesi olduğu için orada oturacagımız en basından belliydi.fakat eltılerım olsun gorumcelerım hatta kv olsun çok iyi davrandıkları için hıç urkmuyordum.nısanlıyken sorunlar başlamıştı herşeye karısmalar vs ama eşimi çok sevdıgımden katlandım.kv gorumceler eltıler hepsi aynı bınadayız.kapım han kapısı gibi devamlı çalıyor acamadıgım zamanlar oluyor haliyle vay gelin açmadı diye laf oluyor.devamlı herseyıme karısıyorlar.evime duzenıme kocama bana çocuğuma.ben karıstırmıyorum He dıyıp kafamdakını yapıyorum ama çocuğum ısın içine girince artık dayanamadım.çocuk uyuyor eve doluyorlar ses yapıyorlar kapıyı çalıyorlar hatta uyuyan çocuğu uyandırıyorlar kucağına alıp!artık dayanamıyorum.esım yapmayın etmeyin desede engelleyemiyor.bebegım 1 aylık bu arada.artık dayanacak gücüm kalmadı.burada oturmak istemiyorum.ne yapmalıyım?bebegom 6 aylık olunca kreşe veri ise girip ayrı bir evemı cıksam.ne olur akıl verin cıldırcam.