Kızlar selam beni aslında herkes biliyor kv den neler çektiğimi. Nick'imi değiştirdim ama. Tanıyamayabilirsiniz. Neyse kv ile altlı üstlüyüz. Ama bana yapmadıkları kalmadığı için görüşmüyorum onlarla.
Neyse ev sobalı. Kömür yardımı alıyoruz kvlerde ayrı kendi evine alıyor. 2 kömürlük var. Kv nin kömürleri diğerinde, bizim ki diğerinde ama kv nin kömürünün birazida bizimkinde o yüzden bizim kömürlüğü kullanıyoruz ortak. 2 çeşit kömür var iyi yanan ve yanmayan. Kv',nin o yanmayan kömürü bizimkinde.
Neyse bizim kömür baya azaldı ve kv arada bir (yada sürekli alıyor ben farketmiyorum) bizim kömürü kullanıyor. Özellikle yarım torba ağzı açık bıraktıysam direk onu alıyor. Şimdi ben kendi kömürlerimin üstüne işaret koydum bi kasa vardı kömürlerin yarısını kapatıyor ama anlar da yüzsüzlük yapmaz heralde açıkca alma demek istedim yani koyarak. Zaten 10 torba ya var ya yok ve ben bile az az atıyorum. Kendi kömürüde vardır sonuçta aynısı onlarada geldi. Şuan içten içe aşırı sinir oluyorum. Kira niyetine, evinde bedava oturuyoruz diye mi kullanıyor anlamadım. Ben görüşmediğim için bi defa kızıma dedim bizim kömürü kullanmasınlar diye kullanmıyoruz zaten demişler ama dünden yarım bıraktığım torba yoktu bugün.
Aşırı sinir oldum. Hiç dikkat etmiyorum ne kadar var alınmış mı diye. Normalde açtığım kömürü alta koyardım almasın diye dün yapmayınca almış yada kapalı olanlardan belli etmeden aldı mı onuda bilmiyorum. Normal mi sizce böyle kullanması. O kullanacaksa ben fazla fazla atmayı bilmiyorum sanki. Ayrıca uyanıklık yapar gibi kendi iyi yanan kömürü başka yerde. Yanmayan bizimkinde. Sinir bozucu değilmi? Ben mi abartıyorum.