KV gerçek yüzünü gösterme çabalarım

Bunu bana ve benim aileme dedi. İşte eşim varken demez asla. Eşime ben gelinini çok seviyorum kızım.gibi görürüm der. Esim işteyken ya da noebteyke. Beni aramaz ama işten gelir gelmez arar. Ben bir ay bir yerde kaldım iş ile alakalı. Beni ayda sadace 3 defa aradi. Ama her gün eşimi arayıp ne yapıyor gelinim güzel gelinim selam söyle diyor. Ben onu çok seviyorum o benim kızım.gibi diyor. Sonra bana eşim annem seni çok seviyor kızı gibi görüyor diyor. Sen onu sevemedin bir türlü diyor. Dedim madem öyle canm. Neden beni sen yokken aramiyior. Ben evdeyim bütün gün mesela ama nedense bak teefon kayitlari beni sen işten geldikten sonra arıyor. Madem o kadar kızı gibi seviyor neden ben bir ay yokken sadace 3 defa aradi. Sana selam söylerken sen nedrn anne eşimi ara asıl bu dönemde onun ihtiyacı var demedin. Dedim. Bana cevap şu. Annem seni aramış sen donemissin. Dedim bir kere olmuş olabilir sonra donmusumdur mutlaka dedim. Yani benim annen beni aramadım dene ihtimalimi bile düşünüp kadın arıyorum ama açmıyor Demis. Yani nasıl bir kadin olduğunu sen anla artık. Kendini kamufule ediyor bu kadar.
Kuzum yalancının mumu yatsıya kadar. Benim eltim aynı böyleydi. Kvmin arkasından konuşur yüzüne hep gülerdi sen benim annemsin der artistlikle ağlardı. Hep beni kvye kötülerdi. O kız yalancı dedim yırttım kendimi dinleyen olmadı. En sonda pes ettim. Kendi yüzünü açtı. Kvye neler neler dedi telefonda. Şok oldu oda. Bidaha ne ölüne ne dirime dedi artık aylardır konuşmuyorlar. Hak yerini buldu. Sende sabret. Söylemekle olmuyor iç yüzü çıkacak ortaya er yada geç. Sende yalandan da olsa iyi olmaya bak düşman gibi davranıp eşini soğutma kendinden

Bütün yorumları okudum, hepsi de çok doğru. Bir ek yapmak isterim, aslında eşin görüyor biliyor. Kim annesini tanımaz ki? Senin annenin kötü huyları alışkanlıkları varsa bilmez misin? O da biliyor. Ama senin de görüyor ve konuşuyor olman onurunu zedeliyor.
Artık üzerine gitme. Zaten genel fikri vermişsin kullanma mevzusu için. Onun da kafasına yerleştirmiştir. Biraz susabilirsen çekirdek çitleyerek izlersin yakın zamanda.

Kaynanan aynı benimki gibi. Ben çareyi arkadaşların önerdiği gibi yaparak buldum. Şimdi hiç bir şey söylemiyorum, bakıyorum kendisi müsade etmiyor çat çat konuşuyor. Zaten almak istediği bir şey falan varsa alsın, evladı o. Ama hiç bir erkek aptal yerine konmaktan hoşlanmaz, sen demeyi bırakmazsan sana inadından yapmayacağı varsa da yapar. Yapacağı varsa sen zaten boşa konuşup kafa şişirirsin. Şimdi sus ve zamana bırak.

Doğru söylüyorsunuz sizleri dinleyecegim. Eşime karşıma alıp artık sen nasıl istiyorsan öyle olacak. Ben artık annen ile ilgili yorum yapmayacağım çünkü birsey elde etmiyorum kendimi senden sogutmaktan başka diyeceğim. O da sürekli annesi ile can ciğer olayım istiyor bunun için ugrasiyor. Ben benim annem var kimseyle kendi annem gibi olmam dedim. Ama senin annen elbette saygı göstermek zorundayım dedim. Peki artık pes ediyorum konuşmasını nasıl yapmam lazım. Çünkü bir süredir hep böyle söyleniyorum bir anda susarsam adam yine bende art niyet arayacak diye korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç anlayamayacağım bir şey gelinlerin bu çabası. Ben daha kocasına evet annem kötü dedirtebileni görmedim. Üstüne kendinizden soğuttuğunuzla kalırsınız. Kimse annesinin kötülenmesine dayanamaz haklı olarak. O yüzden vazgeçin bu tutumunuzdan. Ne olursa olsun karşınızdaki insan eşinizin annesi. Doğuran, büyüten kadın. Sizinle tanışıklığının 4-5 katı fazla yıldır aynı evde yaşadığı insan

Bütün yorumları okudum, hepsi de çok doğru. Bir ek yapmak isterim, aslında eşin görüyor biliyor. Kim annesini tanımaz ki? Senin annenin kötü huyları alışkanlıkları varsa bilmez misin? O da biliyor. Ama senin de görüyor ve konuşuyor olman onurunu zedeliyor.
Artık üzerine gitme. Zaten genel fikri vermişsin kullanma mevzusu için. Onun da kafasına yerleştirmiştir. Biraz susabilirsen çekirdek çitleyerek izlersin yakın zamanda.

Kaynanan aynı benimki gibi. Ben çareyi arkadaşların önerdiği gibi yaparak buldum. Şimdi hiç bir şey söylemiyorum, bakıyorum kendisi müsade etmiyor çat çat konuşuyor. Zaten almak istediği bir şey falan varsa alsın, evladı o. Ama hiç bir erkek aptal yerine konmaktan hoşlanmaz, sen demeyi bırakmazsan sana inadından yapmayacağı varsa da yapar. Yapacağı varsa sen zaten boşa konuşup kafa şişirirsin. Şimdi sus ve zamana bırak.
Evet bende diyorum nasıl tanımaz insan en yakınını demi. Kabul etmesini beklemek de hata sanırım. İstediği kadar gizlesin kendisini elbet bir gün ortaya çıkar gerçek düşünceleri demi. Bende bundan sonra bir şey demiyim zaten herşeyi söyledim😂

Doğru söylüyorsunuz sizleri dinleyecegim. Eşime karşıma alıp artık sen nasıl istiyorsan öyle olacak. Ben artık annen ile ilgili yorum yapacağım çünkü birsey elde etmiyorum kendimi senden sogutmaktan başka diyeceğim. O da sürekli annesi ile can ciğer olayım istiyor bunun için ugrasiyor. Ben benim annem var kimseyle kendi annem gibi olmama dedim. Ama senin annen elbette saygı göstermek zorundayım dedim. Peki artık pes ediyorum konuşmasını nasıl yapmam lazım. Çünkü bir süredir hep böyle söylemiyorum bir anda susarsam adam yine bende art niyet arayacak diye korkuyorum
Konuşma yapmana gerek yok, uygulama ile göster. "Bundan sonra annenle ilgili konuşmuyorum ;çünkü sen benden soğuyorsun" deme sakın. Annenden hala hoşlanmıyorum ama yapacak bir şey yok gibi algılanıyor. Bu kadar açık net olma yahu 😁

Doğru söylüyorsunuz sizleri dinleyecegim. Eşime karşıma alıp artık sen nasıl istiyorsan öyle olacak. Ben artık annen ile ilgili yorum yapacağım çünkü birsey elde etmiyorum kendimi senden sogutmaktan başka diyeceğim. O da sürekli annesi ile can ciğer olayım istiyor bunun için ugrasiyor. Ben benim annem var kimseyle kendi annem gibi olmama dedim. Ama senin annen elbette saygı göstermek zorundayım dedim. Peki artık pes ediyorum konuşmasını nasıl yapmam lazım. Çünkü bir süredir hep böyle söylemiyorum bir anda susarsam adam yine bende art niyet arayacak diye korkuyorum
Hiçbirsey söylemeseniz daha iyi olur, zaman içersinde annesiyle ilgili birşey söylemediğinjzi görünce art niyet aramaktan vazgeçer eşiniz muhtemelen.
Böyle bi açıklama samimiyetsiz gelebilir.

Doğru söylüyorsunuz sizleri dinleyecegim. Eşime karşıma alıp artık sen nasıl istiyorsan öyle olacak. Ben artık annen ile ilgili yorum yapmayacağım çünkü birsey elde etmiyorum kendimi senden sogutmaktan başka diyeceğim. O da sürekli annesi ile can ciğer olayım istiyor bunun için ugrasiyor. Ben benim annem var kimseyle kendi annem gibi olmam dedim. Ama senin annen elbette saygı göstermek zorundayım dedim. Peki artık pes ediyorum konuşmasını nasıl yapmam lazım. Çünkü bir süredir hep böyle söyleniyorum bir anda susarsam adam yine bende art niyet arayacak diye korkuyorum
Bence böyle bir açıklama da yapmayın, yok yere ekmeğine yağ sürersiniz yine kayınvalidenizin. İleride hatanı kabul ettin bak yine karışıyorsun der. Aldığınız kararı eşinize açıklamanıza gerek yok :)

Neden mi bu çaba içerisine girdim. Çünkü bir yılı aşkındır eşim annesinin yaptığı herşey de onu savunması,yalancı ve cin gibi kadına annem çok saf ve cahil demesi üstüne de beni kötülemesi ve seni yanlış tanımışım demesi bende artık takıntı haline geldi. Kısaca kayınvalidemi anlatıyım diyeceğim ama çok kısa olamayacak malasef.
Kocası anlaşamayan ve eşimi en büyük oğlan olduğu için evin reisi hatta kendi kocası olarak bile görmek isteyen bir kadın. Bunu nasıl mı diyebiliyorum çünkü eşim 35 yaşında ve annesi bana, siz evlenene kadar biz oğlumla herşeyi yapardık. Banyoya bile birlikte girerdik dedik. Enses bir ilişki yok elbette ama bunun bana söylenmesi ve yapılması yanlış bana göre.
İkinci konu maddi olarak inanılmaz beklentileri vardı biz çift maasliyiz diye. Ancak önünü kestim. Ondan dolayı beni çok sevmez. Kendisi emekli evde iki kaynım var çalışma yaşında kb var bazen çalışır bazen çalışmaz ona rağmen gecinemiyorlar birde bizden bekliyor. Ve biz bir yıl olmuş evleneli düğün kredisi araba kredisi ödüyoruz. Ama buna bile inanmayıp ben tutumlu olduğum için bizim hep paramız var ve ona yapmak zorundaiidiye bakıyor. Çünkü o oğlunu okutmus.
Diğer konu da çok yalan söylüyor. Ve duygu sömürüsü yapıyor inanılmaz derece.
Böyle olması beni ilgilendirmiyor aslında ama işin içine eşim girince ona yalan söyleyip Duygu sömürüsü yaparak ve yüzüne karşı pohpohlayip arkasindan konuşunca onu salak gibi parmağında oynataya çalıştıkça sinirleniyorum. Mesela bir ara yanımıza geldi o başka şehirde. Biz yeni evli olmamıza rağmen. Eşim geldikce işten benden önce koştu kapıyı açtı. Üç dört gün böyle deva etti. Sonra ben tesadüfen açtım esimi karşıladım optum. Direk ' ben ilk başta karsilayacaktim oğlumu sen niye opüyorsun dedi' bende bilerek artık öncelik benim anne yapacak birşey yok dedim. Bunun üzerine oğlum bana bakarak benim telefonum eski bana ipon telefon alalım dedi. Ben bilerek yaptığını bildiğim için hicbirsey söylemedin. Daha sonra eşime sordum annen benim rahatsız olduğumu bile bile bunu demesi hakkında ne düşünüyorsun. Cevap şu o bilerek yapmamıştır.
Geçenlerde benim ailemle biz izin alamayınca onlar gelmeye karar verdi. Bende ailemden rica ettim eşim mutlu olur annesini de getirin dedim. Neyse geldiler gittiler. Yolda giderken KV bunlar bu kadar para alıyor ne bitmez borçları varmış. Ne yapıyorlar bu paraları deyip durmuş. Düğüne de ben yaptım demis. ( Evine gelen misafirleri kendi ağırladığı için ben yaptım diyor) zaten oğlum kredi çekti kızınıza vermiş bütün parayi. Altınları da kızınıza verdim bozdursunlar borçlarını odesinler demis. Annemde bunun üzerine neden durup dururken altınları bozdursunlar. Yarın bir gün ev alırlarsa peşinat olur yoksa ev alamazlar öyle çok şükür ikisi de çalışıyor yavaş yavaş öderler demiş. Ve Krediyi fazla çektiler sizin bahçe borcunuz varmış onu ödemek için. Bir de senin diğer oğlan dükkan açarken ona da para vermişler . E ee kredi araba masrafı kira derken çocuklara ne kalacak Demiş. KV de demiş ki ben görüyorum resim atıyorlar masalarında yok yok maşallah herşey var ama para yok deyip duruyorlar demis. Sonra bunu gidip eşime oğlum karının annesi babası bunların borcu hiç bitmiyor bahçeye ve kardeşine verdiğin parayı söylüyor canım çok sıkıldı diye anlatmış. Şimdi böyle bir kadınla nasıl baş edecegimi hiç bilmiyorum. Çok uzun oldu farkindayim ama anlatmadığım daha çok şey var emin olun ki. Son zamanlarda eşimin gözünü açmaya çalıştıkça birbirimiziden soğumaya başladık. Ne olursa annem diyor evet annen ama bunları gör bil diyorum. Annen senin düşündüğün kadar saf değil hatta o kadar ileri gittim ki senin annen şeytan gibi kadın bile dedim. Çünkü öyle. Asla eşimin duymak istemediği şeyleri söylemez ya da naz yapa yapa söyler kırılmış mağdur olmuş gibi anlatır. Oğlunu elinde tutmak için sürekli pohpohlar. Eşimin gözünü nasıl açacağım.onu kendimden soğutmadan annesinin hatalarını nasıl söyleyeceğim.
Canimm sen durumun bayaa bayaaa farkında değilsin ama senin kocada iş yok.Insan bilmez mi annesini?Yapma birak analı ogullu onlari kv ile uğraşmayı,duymayi,ciddiye almayı kocanı çekiştirmeyi....Beyefendi seni atmış sahaya cekirdek citleyip izlio.Tavsiyem anasına buyur oğlun de.Kocana da buyur anan de.Ne güzel calisiomussun uzaklaş biraz eşinden,arkadaş sosyal ortam, kafa dağıtıcı uğraşlar bul.Ve esine annen annen dersen korumaya geçer sonuçta kötü de olsa annesi 🙄

Hiç anlayamayacağım bir şey gelinlerin bu çabası. Ben daha kocasına evet annem kötü dedirtebileni görmedim. Üstüne kendinizden soğuttuğunuzla kalırsınız. Kimse annesinin kötülenmesine dayanamaz haklı olarak. O yüzden vazgeçin bu tutumunuzdan. Ne olursa olsun karşınızdaki insan eşinizin annesi. Doğuran, büyüten kadın. Sizinle tanışıklığının 4-5 katı fazla yıldır aynı evde yaşadığı insan
Bende hiç anlamıyorum biliyor musun. Neden KV bunları yapar. Bunları yaparken çocukların mutluluğuna gölge dusecegini bile bile. Hani onları çok severler ya hani onlara kıyamaz ya. Nasıl yuvalarında onların huzursuz olmasından haz ederler. Hiç anlamıyorum. Oğlunu evlendirmek için can atıp sonra oğlumu aldın götürdün derler mesela. Ben gecimimdeyim. Evim isim aşım uğraşıyorum bu şeylere girmek istemedikce içine çekiliyorsun. Ben hep senin gibi anlamazdim ne gerek var böyle seylere ya insanlar neden anlasamasin derdim konuştukça. Ama öyle de olmuyormuş.

Açıklama yapmaya gerek yok bence. Tavırlarınızdan ne düşündüğünüzü anlayacaktır eşiniz. İlgilenmeyin herşeyi izleyin 💪

Hatalı davranıyorsun. Eşinin Annesini kötüledikce sen Fesat olacaksın. Arasındaki ilişkiye karışma çok fazla muhataap olmamaya calıs. Boşu boşuna kendini yoruyorsun Battıkca batarsın. Akışına bırak çok fazla samimi olma annesini asla kötüleme. Benden sana bir abla veya kardeş tavsiyesi canım. Sen gözüne sokmaya calıstıkca eşin senden soğur arada sevgi saygı kalmaz. Rahat ol kendi maaşını yedirme yeterli..

Mağdurlar daima kazanır. Siz doğrucu Davut değil mağdur gelin olacaksınız.
Kv bir şeyi yalan olarak mı anlattı? Siz ağlayarak annen yanlış hatırlıyor sanırım, doğrusu böyle böyle diyeceksiniz.
Kv ile eşinizin yanında canım cicim olacaksınız, eşiniz yokken mesafeli.
Zamanla anlar eşiniz.
Bu kk zamanında üye olsaydim kv bana degil ben ona oyunlar oynardım🤨

Bende hiç anlamıyorum biliyor musun. Neden KV bunları yapar. Bunları yaparken çocukların mutluluğuna gölge dusecegini bile bile. Hani onları çok severler ya hani onlara kıyamaz ya. Nasıl yuvalarında onların huzursuz olmasından haz ederler. Hiç anlamıyorum. Oğlunu evlendirmek için can atıp sonra oğlumu aldın götürdün derler mesela. Ben gecimimdeyim. Evim isim aşım uğraşıyorum bu şeylere girmek istemedikce içine çekiliyorsun. Ben hep senin gibi anlamazdim ne gerek var böyle seylere ya insanlar neden anlasamasin derdim konuştukça. Ama öyle de olmuyormuş.
Çünkü eşinle annesi arasında kompleks bir ilişki var. K.validen seni kuması gibi görüyor, oğlunu ondan çalan birisin ona göre.

K.validenin k. babanla ilişkisi nasıl? Sanki eşiyle mutlu değil de bunu oğluyla telafi etmeye çalışıyor gibi.

Biraz siyasetli olun sizde

Kadin bildiğin şeytan her taktik var pislik

Ben olsam maaşımı asla eve vermezdim kocana evi geçindir ihtiyaçlarımızı karşıla paran artarsa annene hediye al dersin verme evin giderlerine para falan sen çalışıp eve harcıyorsun o anasına iphone mu alacak onların kredilerini mi ödeyecek çift maaş sa çift maaş seni de anan baban okuttu sende anana babana yolla o zaman o ne demekmiş dogurduysa okutacak da bakacak da büyütecek de sonradan başa kakılacak para istenecek şey mi bu

Çünkü eşinle annesi arasında kompleks bir ilişki var. K.validen seni kuması gibi görüyor, oğlunu ondan çalan birisin ona göre.

K.validenin k. babanla ilişkisi nasıl? Sanki eşiyle mutlu değil de bunu oğluyla telafi etmeye çalışıyor gibi.
Evet ilişkisi iyi değil. Aynı evde yaşıyorlar ama iyi değiller. Bunun da farkındayım hatta dedim de beni kuma olarak almış annen diye. Bazı şeylerin üstüne. Çünkü kadın açık açık ben kıskanıyorum dedi. KV bana diyorki yeğeni var eşimin ya Ali de dayisini çok özlemiş yengem aldı götürdü dayımı geri de getirmiyor ne zman geri getirecek Denis güya. Onu da bana söyledi. Bende dedim anne ben eş durumundan geldim buraya farkındasın demi. Birde o çocuk bunu söylemez yanında ne konuşuluyorsa onu söyler dedim. Bir daha gelmedi öyle

Biraz siyasetli olun sizde

Kadin bildiğin şeytan her taktik var pislik

Ben olsam maaşımı asla eve vermezdim kocana evi geçindir ihtiyaçlarımızı karşıla paran artarsa annene hediye al dersin verme evin giderlerine para falan sen çalışıp eve harcıyorsun o anasına iphone mu alacak onların kredilerini mi ödeyecek çift maaş sa çift maaş seni de anan baban okuttu sende anana babana yolla o zaman o ne demekmiş dogurduysa okutacak da bakacak da büyütecek de sonradan başa kakılacak para istenecek şey mi bu
Yaptım onu da. Onları da söyledim. Esim benim param karışma dedikten ve annem benim yanımda sen benim yanimda olmadın hiç dedikten sonra. Bundan sonra o zaman bu evin herşeyimi karsiliyorsun ben farzetki çalışmıyorum dedim. İki aydır da karışmıyorum. Altından kalkmayinca bu kadar borca bir daha girmem diyor.

Evet ilişkisi iyi değil. Aynı evde yaşıyorlar ama iyi değiller. Bunun da farkındayım hatta dedim de beni kuma olarak almış annen diye. Bazı şeylerin üstüne. Çünkü kadın açık açık ben kıskanıyorum dedi. KV bana diyorki yeğeni var eşimin ya Ali de dayisini çok özlemiş yengem aldı götürdü dayımı geri de getirmiyor ne zman geri getirecek Denis güya. Onu da bana söyledi. Bende dedim anne ben eş durumundan geldim buraya farkındasın demi. Birde o çocuk bunu söylemez yanında ne konuşuluyorsa onu söyler dedim. Bir daha gelmedi öyle
Tam cadı tam şeytan tam sabir sınama konusu ya
Ben olsam güler kahkahayı basar oh valla aldım oğlunu çaldım benim oldu hergun bana sarılıp uyuyor sen de artık umudunu ister kes ister devam et kiskanmaya derim

Back
X