Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu profilde birini kendi aileniz gelirken niye evinize davet ettiniz? üstelik bir de kendi ailenize getirtip götürtmüşsünüz.Geçenlerde benim ailemle biz izin alamayınca onlar gelmeye karar verdi. Bende ailemden rica ettim eşim mutlu olur annesini de getirin dedim.
Eşim mutlu olsun istedim. Bir daha asla zaten kim nasıl geliyorsa gelsin. Boş yere ailemi kotuledi birde.bu profilde birini kendi aileniz gelirken niye evinize davet ettiniz? üstelik bir de kendi ailenize getirtip götürtmüşsünüz.
Bir de üstüne adam sen benim anneme iftira atıyrsum diyip sizi boşar kalırsnız öyle.Normal bir insanı annesinin bir şeytan olduğuna inandıramazsınız. Çünkü anneler evlatlarının gözünde melektir. Şimdi eşim gelip bana senin annen şöyle böyle dese hade len ordan derim. Abartırsa, sizin gibi hakarete vardırırsa soğurum. İyice coşarsa boşarım. Anneler kıymetlidir çünkü.
Kayınvalideniz kötü biri olabilir (bilemeyiz) yalancı olabilir o olabilir bu olabilir ama eşinizin annesi. Siz kendinizi de paralasanız o annesini kötü görmeyecek, gözünden düşen siz olacaksınız.
Evet anlıyorum haklısın da belki ancak şöyle bir durum var. En baştan buyana eşim tarafsız davransaydi ve annesin hatalarını bu kadar ortpas etneseydi bu noktaya gelinmeyecekti. Ben ondan tarafsız olmasını benim de onun hatalarını açıkça söylemesini istedim. Ve şu vardı yeri geldiğinde eğer ailemin hatası olursa ben ailemi acık açık eleştirim. Annem de babamda olsa hepimiz hata yaparız . Öyle annem babam kardeşim diye körü körüne kimseye baglanmamak gerekir. Eşim de bana annen seni kullanıyor dese. Durup düşünürum. Ya benim görmediğim birşey mi var diye. Gozlemlemeye başlarım. Ama bu eşimde yok.Normal bir insanı annesinin bir şeytan olduğuna inandıramazsınız. Çünkü anneler evlatlarının gözünde melektir. Şimdi eşim gelip bana senin annen şöyle böyle dese hade len ordan derim. Abartırsa, sizin gibi hakarete vardırırsa soğurum. İyice coşarsa boşarım. Anneler kıymetlidir çünkü.
Kayınvalideniz kötü biri olabilir (bilemeyiz) yalancı olabilir o olabilir bu olabilir ama eşinizin annesi. Siz kendinizi de paralasanız o annesini kötü görmeyecek, gözünden düşen siz olacaksınız.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum. Eşime sordum evet girerdik dedi kese atardım anname o da bana dedi.Birlikte banyoya gireriz cumlesinden sonra kayinvalidenizin başka ne yaptığıyla ve geri kalan yazı ile ilgilenmedim açıkçası.O nasıl bir cümle ya.Gercekse sikintili.O ne demek gerçekten.Psikolojik vaka..
Evet ben direk söylüyorum. Çünkü kendimce bu cana icerisinde girdim aslında bu duurmdan çok rahatsızım kendime de kızıyorum ama bir yıldır tuttum artık sabır edemiyorum.Direkt savunmaya alacağı şekilde anlatıyorsunuz çünkü. Böyle bir yere varamazsınız sürekli annesini savunur savundukça da siz yıpranırsınız. Laf arasında minik minik bahsedeceksiniz eşinize sonra da konuyu değiştireceksiniz. Kayınvalidenizle başbaşayken lafınızı saygısızlık etmeden söyleyeceksiniz. Oğluna anlatırsa da bak o olay öyle olmadı. Ben annemi sevdiğimden sana bişey demedim ama o sana anlatmış diye hem olayın aslını anlatacak hem de sizi kötü çıkarmasını engelleyeceksiniz. Masanızda ne olduğuna kadar karışan ve haddini bilmeyen kayınvalidenizle onun yöntemiyle başa çıkabilirsiniz ancak. O kocanızı öpmeleri filan da hep sizin tepki göstermeniz için asla tepki vermeyin annesisin öpersin tabii diyin. Neticede siz aynı kulvarda değilsiniz. Bırakın sevsin oğlunu, öpsün. Siz de öpün. Siz kavga ederken o evinde keyifle çayını içiyor emin olun. Boş yere eşinizle birbirinize girmeyin.
Evet anlıyorum haklısın da belki ancak şöyle bir durum var. En baştan buyana eşim tarafsız davransaydi ve annesin hatalarını bu kadar ortpas etneseydi bu noktaya gelinmeyecekti. Ben ondan tarafsız olmasını benim de onun hatalarını açıkça söylemesini istedim. Ve şu vardı yeri geldiğinde eğer ailemin hatası olursa ben ailemi acık açık eleştirim. Annem de babamda olsa hepimiz hata yaparız . Öyle annem babam kardeşim diye körü körüne kimseye baglanmamak gerekir. Eşim de bana annen seni kullanıyor dese. Durup düşünürum. Ya benim görmediğim birşey mi var diye. Gozlemlemeye başlarım. Ama bu eşimde yok.
Benim midem kalktı 10 yaşında değil 35 yaşında adamdan bahsediyoruz kv nizin psikolojik sorunları var gerçekten inanamadımBende öyle olduğunu düşünüyorum. Eşime sordum evet girerdik dedi kese atardım anname o da bana dedi.
Abla bilsem zaten buraya yazmazdim. Bende sizlerin tavsiyelerini dinlemek için yazdım. Açık olmak durst olmak varken neden bu caba. Ben KV anne bizde dört atanın hakkı birdir. Benim.ailem neyse sizde aynısınız. Biz evlendik ama bu birşey değiştirmeyecek. O senin yine oğlun sen onun yine annesinin diyorum. Daha ne yapıyımİnsan kaybedeceği yüzde yüz belli olan bir mücadeleye niye girer acaba?
Diyelim ki şartları çok zorladınız ve çekişmeyi siz kazandınız (ihtimal vermiyorum da) eşinizle aranızın eskisi gibi olmayacağı kesin.
Yönteminiz çok yanlış, bu yolla ilerlerseniz kvnin gerçek yüzünü göstereceğim derken eşinizle mahkemede bulursunuz kendinizi.
Yazan: 26 yıllık evli bir kadın.