• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv gitme sıklığı

3gunlukdunya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
3.222
3.863
133
evliliğimin başından beri eşimin ailesi bizi sık sık evine çağırıyordu hafta içi hafta sonu demeden, eşim de onlara hayır diyemediğinden hep gidiyorduk , dönüştü de hep sorun yaşadığımız halde , "belli sıklıkta gidelim" dediğim halde , ertesi gün " annemle konuştuk bizi yemeğe bekliyor" diyordu , ben istemediğimi söylüyordum , anlatıyordum , kendi evimizde kendi başımıza vakit geçirmek istediğimi , hem her gittiğimizde aramızın açıldığını. ama işte o hayır diyemediğinden, ben de onu kırmak istemediğimden gidiyorduk mecbur.

evliliğimin başından beri eşimin ailesi tarafından çok haksızlığa uğradım , en sonunda bir kaç ay önce resti çektim , tel. de kv ye bir daha beni göremeyeceğini söyledim , eşim de yanımdaydı. artık gidip gelmiyorum arayıp sormuyorum . eşim de yaşadığım haksızlıkları bildiği ve kabul ettiği için o tel. görüşmesinden sonra bir şey demiyor gitmememe.

şimdi asıl soruna gelicek olursak ; eşim kendisi sık sık ( haftada iki-üç kez ) gidiyor ailesinin yanına , bense bu durumdan çok rahatsızım çünkü ne zaman oraya gitse geldiğinde aramız acaip açılıyor. ayrıca ben çalışıyorum , eşim de vardiyalı çalışıyor ve cumartesileri de çalışıyor. bir pazarı var ki bazı pazarlar bile çalışıyor. yani cmrtesi çalışmayanların ( memur vb. ) ayda 8 gün tatili varken eşimin ayda sadece 3 gün tatili var . ben gezmeyi dolaşmayı seven biriyim , şöyle ki bu yaz tatiline bilezik bozdurup gitmiş biriyim ( ki evlendiğimizden beri bir çeyrek alıp koymuş değiliz ) benim için altından da daha önemlidir gezip dolaşmak beraber vakit geçirmek. bir de çocuğumuz var, onun da gezmeye açık havaya ihtiyacı var. hal böyle olunca eşimin oraya hele de pazarları gitmesine çok sinir oluyorum. bu rahatsızlığımı dile getirdiğimde ise " senin gitmemene bir şey demiyorum , ama benim gitmeme karışamazsın , ben senin çocuğun değilim , 30 küsür yaşındayım " diyor . "haftada bir gün belirleyip o günler gitsen , ben de o gün için kendime bir plan yapsam " dediğimde de " ben kendimi kısıtlayamam , canım ne zaman isterse o zaman giderim " diyor. aslında biliyorum kendisi gitmek istediği için değil de ailesi arayıp "gel" dediğinde onlara "hayır" diyemediğinden bana böyle söylüyor. her aradıklarında gidebilmek için. eşimi nasıl ikna edebilirim haftada bir gitmesi için ?

en sonki tel. konuşmasında öyle dedim zaten , " gelin alın oğlunuzu bıktım ben artık sizden de , çağırmalarınızdan da , oğlunuzdan da " ama gelip almadı oğlunu , yetmezmiş gibi , bir de tatilde olan annemi aramış artık ne dedi bilmiyorum , annem hiç açmadı konuyu ben de sormadım. bana eşim dedi , senden sonra annem anneni aramış diye , eşim de güya kızmış annesine neden aradın diye. kv benim için "o beni arıyorsa ben de annesini ararım , sana ne sana hesap mı vercem istediğimi ararım" demiş oğluna ..

Biz evlenmeden konuştuk bütün bunları şimdi rahatım o yüzden.
Ayda 1 mutlaka benim aileme gidiyoruz farklı şehirde oldukları için hafta da 1 gün de eşimin ailesine.
Çok canım isterse 2 ayda 1 de ben yemeğe davet ediyorum eşimin ailesini.
Hatta hafta da 1 gitme gününü eşime fırsat bırakmadan ben karar veriyorum ( özellikle yemek yapmak istemediğim günlerde) hayatım özlemişsindir hadi babanlara gidelim bu aksam diyorum teklif benden geldiği için sıkıntı olmuyor.

Ne yaşadınız bilmiyorum ama eşler ailesi ve eşi arasında kalınca aileye daha çok yaklaşıyorlar gibi geliyor bana. Eşiniz hafta da bir kaç kere gitmeye alışmış hafta da 1 olmasi biraz zor. Allah yardımcınız olsun.

Sizde eşiniz oraya gidince alın çocuğunuzu gezin dışarda belki size katilmak isteyip gitmeyecektir

Ayyyy kaynanalar çekilmez ilk evliligimdeki kaynanam bana karışirdi, hasta rolu yapardı acaba ona bakacakmiyim diye bir de yası 36 idi ben o zaman evlendiğimde benimle yarısırdi, bana git makyaj yo boyle dışarı mi çıkılır derdi, bende ger gün makyajı sevmem, ne bileyim kıyafetimi Takacağım takılarımı tavsiye ederdi kendini incik boncuklarını gezmeye giderken takardı bana. Oje getiri di, Tırnak ojesiz olmaz diye. Kadın beni delirtmisti.

Mudahele etmeseler olmaz,tavrini ne guzel koymussun,guzel sofralar kurup,senin icin yemekler yaptim fakan diyerek eve baglayabilirsin

Allah kolaylık versin canım sıkıntılı durum. eşinin evde olduğu günlerde sende biyerlere git belki ne yaptığının farkına varır.

Biz evlenmeden konuştuk bütün bunları şimdi rahatım o yüzden.
Ayda 1 mutlaka benim aileme gidiyoruz farklı şehirde oldukları için hafta da 1 gün de eşimin ailesine.
Çok canım isterse 2 ayda 1 de ben yemeğe davet ediyorum eşimin ailesini.
Hatta hafta da 1 gitme gününü eşime fırsat bırakmadan ben karar veriyorum ( özellikle yemek yapmak istemediğim günlerde) hayatım özlemişsindir hadi babanlara gidelim bu aksam diyorum teklif benden geldiği için sıkıntı olmuyor.

Ne yaşadınız bilmiyorum ama eşler ailesi ve eşi arasında kalınca aileye daha çok yaklaşıyorlar gibi geliyor bana. Eşiniz hafta da bir kaç kere gitmeye alışmış hafta da 1 olmasi biraz zor. Allah yardımcınız olsun.

Sizde eşiniz oraya gidince alın çocuğunuzu gezin dışarda belki size katilmak isteyip gitmeyecektir

biz sorunları her gün oraya gittikçe yaşadık, sorun yaşadığımız için ailesine yakınlaşmadı. eşim kendi aile olduğunun bilincinde olmadı hiç , baba oldu gene olmadı. ki ben çocuk en az 2 yıl düşünmüyordum o çok istediği halde. ama aklı baba olmadan kendi baba oldu ne yazık ki ..

biz sorunları her gün oraya gittikçe yaşadık, sorun yaşadığımız için ailesine yakınlaşmadı. eşim kendi aile olduğunun bilincinde olmadı hiç , baba oldu gene olmadı. ki ben çocuk en az 2 yıl düşünmüyordum o çok istediği halde. ama aklı baba olmadan kendi baba oldu ne yazık ki ..
Haftada bi kaç gün gidiyor diyorsunuz kaç saat kalıyor. Bizim evlerimiz çok yakın bazen eşim de uğruyor hafta da 1 gün gitmemiz haricinde ama en fazla yarım saat

Allah kolaylık versin canım sıkıntılı durum. eşinin evde olduğu günlerde sende biyerlere git belki ne yaptığının farkına varır.
ben bir yere gitsem o da direk annesine gider , evde tek duracağını bilsem direk böyle yapacağım da .. bir de çok sık arıyorlar , eşim "dışarı çıktılar ben evdeyim" dese ailesi direk "evde tek ne yapıyorsun bize gel" diyor.

Haftada bi kaç gün gidiyor diyorsunuz kaç saat kalıyor. Bizim evlerimiz çok yakın bazen eşim de uğruyor hafta da 1 gün gitmemiz haricinde ama en fazla yarım saat

sabah gittiyse eve gelir gelmez işe gidiyor . akşam iş çıkışı gittiyse gelince yatıyor. yani o gün bitiyor . dediğiniz gibi yarım saatle kalsa buraya hiç yazmam

hayır olmuyor da , zaten hep onsuz çıkmak zorunda kalmış oluyorum, azıcık tatil günümüzü de orada harcamasını istemiyorum , biz de bir aileyiz çocuğumuzda var neden beraber vakit geçirmek yerine ayrı ayrı geçirelim bekarmış gibi .. işte bunu ona anlatamıyorum, nasıl anlatıcamı da bilmiyorum :(

aile olma bilincinde değil demek ki kocanız. konuşarak halletmeniz gerekir ama sanırım konuşamıyorsunuz

Öncelikle kullanıcı adına bayıldım :D
3günlükdünya :)

Karakterine uygun bir seçim yapmışsın kutlarım.
Tatil için bilezik bozdurmana hayran kaldım çünkü hayatını yaşamayı bilen insanları takdir ediyorum.

Aynen dediğin gibi 3günlükdünya yarın o bilezikleri yemek nasip olacak mı olmayacak mı bilemeyiz.
İhtiyacımız olan tatili vs. vaktinde yapmalıyız diye düşünüyorum..

Kvye gitme sıklığı kendimi örnek vermeyeceğim çünkü biz yılda en fazla 3 -4 kez gidiyoruz.
Eşim de benden ayrı iki kez falan gider sanırım az yani.

Aynen yoğun çalışıyor o da çünkü.

Bence haftada bir gayet yerinde hatta o bile çok bana göre.

Eşin gidiyorum demeden sen mi desen acaba şu gün annene git, diğer günler birlikte gezeceğiz,
şuraya gideceğiz plan yaptım diye. Uyum sağlar mı acaba?

esınızın herseyden once bır baba olarak cocugunuza yeterlı ılgıyı vermesı gerekıyor
bunun ıcın pedagog kres ogretmenı doktor kım varsa onlardan gorus aldıgınızı ve cocugu ıle ılgılenmemesının ılerıde psıkolojısınde derın yaralar acacagını soyledıgını belırtın

ayrıca annesınden geldıgı gun dırek yatmasını kabul etmeyın cocugun bır ısını onune serın
oyle bedavadan baba olmak yok bu dunyada
cok sınırlendım

Öncelikle kullanıcı adına bayıldım :KK70:
3günlükdünya :)

Karakterine uygun bir seçim yapmışsın kutlarım.
Tatil için bilezik bozdurmana hayran kaldım çünkü hayatını yaşamayı bilen insanları takdir ediyorum.

Aynen dediğin gibi 3günlükdünya yarın o bilezikleri yemek nasip olacak mı olmayacak mı bilemeyiz.
İhtiyacımız olan tatili vs. vaktinde yapmalıyız diye düşünüyorum..

Kvye gitme sıklığı kendimi örnek vermeyeceğim çünkü biz yılda en fazla 3 -4 kez gidiyoruz.
Eşim de benden ayrı iki kez falan gider sanırım az yani.

Aynen yoğun çalışıyor o da çünkü.

Bence haftada bir gayet yerinde hatta o bile çok bana göre.

Eşin gidiyorum demeden sen mi desen acaba şu gün annene git, diğer günler birlikte gezeceğiz,
şuraya gideceğiz plan yaptım diye. Uyum sağlar mı acaba?

yok uyum sağlamıyor ne yazık ki .. ya da sağlayamıyor ailesi aradığında gidebilmek için ..

o bilezikleri yemek nasip olacak mı demişsiniz ya , ben de şöyle düşünüyorum ;
kara gün için para biriktirildiğinde evrene o düşünce gönderilir ve o kara gün mutlaka gelir bir gün ..

mesela annemin ayağı kırılmıştı kaç yıl önce .kolluk mu denir, baston mu denir hani yürüyebilmesi için onlardan almıştı. bu yıl kardeşimin de ayağı kırıldı , ziyarete gittiğimde baktım kardeşim onla yürüyor. o an dedim annem "belki yine lazım olur düşüncesiyle elde tutmuş , bak lazım oldu. " belki yanlış ama böyle düşünüyorum ..
mesela bekarken de "evlendiğimde tatil için bütçe olmazsa bunları harcarım" diyip harçlıklarımdan altın alırdım ve öyle düşündüğümden midir nedir tatil için bilezik bozdurmak durumunda kalıyorum :)

esınızın herseyden once bır baba olarak cocugunuza yeterlı ılgıyı vermesı gerekıyor
bunun ıcın pedagog kres ogretmenı doktor kım varsa onlardan gorus aldıgınızı ve cocugu ıle ılgılenmemesının ılerıde psıkolojısınde derın yaralar acacagını soyledıgını belırtın

ayrıca annesınden geldıgı gun dırek yatmasını kabul etmeyın cocugun bır ısını onune serın
oyle bedavadan baba olmak yok bu dunyada
cok sınırlendım

mesela buradaki gibi fikirler lazım bana hadi kk hatunları fikir verin çok bunalıyorum bu duruma

Çok mu yakınlar?

Eşin ailesine çok bağımlı. .

İşin zor canım. .

Kaç yaşındasınız?

Back
X