- 11 Ocak 2022
- 593
- 772
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Ben gitmezdim. Sorana da adam yerine koyup haber veren olmadı derdimKızlar geçen yemeğe gittik kuzenler gelinler olarak orda eşimin kuzeni aliye asker uğurlaması olacakmış çarşamba akşamı dedi . Eltimde evet annen bana yazdı wp den dedi (yani kuzeninin annesi eltime yazmış)erkekler toplanıyor kadınlarda toplanalım diye. Kayınvalidemle organize etmişler . E bugün çarşamba kimse bana bi haber vermedi. Ben de gitmicem tabi ki . Annem tutturmuş sen ara sor diye . Dedim ne arayacağım kendimi zorla programa katmak ister gibi. Sizce arayayım mı annem ara sen kötü olursun diyor ben istemiyorum.bi de kv akşam beni niye gelmedin diye ararsa ne diyim. Var öyle çağırmayıp sonradan sorma huyları.
Ben gitmezdimKızlar geçen yemeğe gittik kuzenler gelinler olarak orda eşimin kuzeni aliye asker uğurlaması olacakmış çarşamba akşamı dedi . Eltimde evet annen bana yazdı wp den dedi (yani kuzeninin annesi eltime yazmış)erkekler toplanıyor kadınlarda toplanalım diye. Kayınvalidemle organize etmişler . E bugün çarşamba kimse bana bi haber vermedi. Ben de gitmicem tabi ki . Annem tutturmuş sen ara sor diye . Dedim ne arayacağım kendimi zorla programa katmak ister gibi. Sizce arayayım mı annem ara sen kötü olursun diyor ben istemiyorum.bi de kv akşam beni niye gelmedin diye ararsa ne diyim. Var öyle çağırmayıp sonradan sorma huyları.bi pazar sabahı eşimi kaynım aradı nerdesiniz dedi şaşırdık e kahvaltı yapcaz sizi bekliyoruz dedi dedik bizim haberimiz yok annem demiş nihale diyor halbuki yalan gibi gibi
Ben şimdi olayı tam anlamadım, bu muhabbet sizin yanınızda yapılmıyor mu? Hangi gün nerede olduğu sizin yanınızda konuşulmuş sanki o halde beni davet etmediniz demek biraz yersiz oluyor sanki yok bu muhabbeti başka birinden duymuşsanız haklısınız gitmemekteKızlar geçen yemeğe gittik kuzenler gelinler olarak orda eşimin kuzeni aliye asker uğurlaması olacakmış çarşamba akşamı dedi . Eltimde evet annen bana yazdı wp den dedi (yani kuzeninin annesi eltime yazmış)erkekler toplanıyor kadınlarda toplanalım diye. Kayınvalidemle organize etmişler . E bugün çarşamba kimse bana bi haber vermedi. Ben de gitmicem tabi ki . Annem tutturmuş sen ara sor diye . Dedim ne arayacağım kendimi zorla programa katmak ister gibi. Sizce arayayım mı annem ara sen kötü olursun diyor ben istemiyorum.bi de kv akşam beni niye gelmedin diye ararsa ne diyim. Var öyle çağırmayıp sonradan sorma huyları.bi pazar sabahı eşimi kaynım aradı nerdesiniz dedi şaşırdık e kahvaltı yapcaz sizi bekliyoruz dedi dedik bizim haberimiz yok annem demiş nihale diyor halbuki yalan gibi gibi
Eltim ve kuzeninden duydum dışarı çıktığımızdaBen şimdi olayı tam anlamadım, bu muhabbet sizin yanınızda yapılmıyor mu? Hangi gün nerede olduğu sizin yanınızda konuşulmuş sanki o halde beni davet etmediniz demek biraz yersiz oluyor sanki yok bu muhabbeti başka birinden duymuşsanız haklısınız gitmemekte
O zaman gitmemekte haklısınız şayet size planlarından bahsederken sizde çarşamba akşamı gelin demediler iseEltim ve kuzeninden duydum dışarı çıktığımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?