Kv gitsem mi

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
593
772
53
Kızlar geçen yemeğe gittik kuzenler gelinler olarak orda eşimin kuzeni aliye asker uğurlaması olacakmış çarşamba akşamı dedi . Eltimde evet annen bana yazdı wp den dedi (yani kuzeninin annesi eltime yazmış)erkekler toplanıyor kadınlarda toplanalım diye. Kayınvalidemle organize etmişler . E bugün çarşamba kimse bana bi haber vermedi. Ben de gitmicem tabi ki . Annem tutturmuş sen ara sor diye . Dedim ne arayacağım kendimi zorla programa katmak ister gibi. Sizce arayayım mı annem ara sen kötü olursun diyor ben istemiyorum.bi de kv akşam beni niye gelmedin diye ararsa ne diyim. Var öyle çağırmayıp sonradan sorma huyları.bi pazar sabahı eşimi kaynım aradı nerdesiniz dedi şaşırdık e kahvaltı yapcaz sizi bekliyoruz dedi dedik bizim haberimiz yok annem demiş nihale diyor halbuki yalan gibi gibi

Son düzenleme:
Ben gitmezdim. Sorana da adam yerine koyup haber veren olmadı derdim

Ben gitmezdim
Sorunca da konuşmadık davet etmedin derdim
Bence gitmemek en hayırlısı

Ben şimdi olayı tam anlamadım, bu muhabbet sizin yanınızda yapılmıyor mu? Hangi gün nerede olduğu sizin yanınızda konuşulmuş sanki o halde beni davet etmediniz demek biraz yersiz oluyor sanki yok bu muhabbeti başka birinden duymuşsanız haklısınız gitmemekte

Kayinvaldeniz neden gelmedin diye sorması çok saçma ama olurda sorarsa davet edilmediğim yerde ne işim var dersiniz tabiki, niye ne diyeyim diye cekiniyorsunuz ki doğrusu bu.Hakli olan sizsiniz ve alttan almanız gerekmiyor cevap verirken

Askere gidecek kişiyi arayın vedalaşın. Uğurlama gecesi yapılacakmış bizi çağıran olmadı burdan vedalaşalım dedik dersiniz. Gitmeyin.

Gerek yok gitmeyin, aramayın da. Çok isteyen davet ederdi zaten. Ne kaynananız aramış ne de Ali'nin annesi. Eltiye haber veren isteseydi size dr haber verirdi.

Eltim ve kuzeninden duydum dışarı çıktığımızda

Anneniz ne derse desin sizin kendi idrak kabiliyetiniz vardır diye düşünüyorum. Çağrılmadığınız yer için hangi sebeple arayacaksınız? Şu anneleri falan da fazla dinlememek lazım. Siz davet edilmediğiniz yere gitmediğiniz için neden kötü olasınız ki bu annelerin kızlarını böyle yok sen kötü olma sen şunu yap, aman şöyle demesinler böyle yap diye diye ayak altına vermelerine uyuz oluyorum. Sizi de ararsa ben evime birilerini davet etsem sizi davet etmesem kalkıp gelir misiniz, gelmezsiniz çünkü kimse davet edilmediği yere gitmez ben de bu sebeple gelmedim dersiniz. Beni hem çağırmıyorsunuz hem de gelmediğim için hesap soruyorsunuz tuhaf doğrusu derdim.

Size kayınvalideniz de haber vermemiş, askere gidecek olanın annesi de.Neden acaba?
Ben olsam gitmezdim.
Soran olursa da "davet edilmedim kendi aranızda toplanacaksınız sandım" derdim.
Bu sıkça yapıyorlarsa tavır koyabilirsiniz.
Hem davet etmiyor, hem de gitmeyince söyleniyorlarsa bir tavır hak ediyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…