- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
-
Ya sen nasıl bir kralicesin .. :)Basligi gorur gormez henuz konuyu okumadan diyorum ki; Allah onlarin tepelerinden baksin, şerlerinden korusun, bildiği gibi yapsın ve daha nice nice.. Şimdi konuyu okuyciğimmm
Kuzum ben de muzdaripim es ailesinden, herseye burun sokan kiskanc gorumcelerim, dusuncesiz kv ve kp sahibim. Yapilabilecek tek sey mesafe koymak. Esinin , sirf ailesi icin sana kotu davranmasina musade etme. Yumusak olma tavrini net koy, bana gul verene gül uzatirim karsiliginda bir buket çiçek vermem de.Ya sen nasıl bir kralicesin .. :)
Ben zıtlaşmak istemiyorum. Zaten yapı olarak sessiz sakin bir insanım hayatım boyunca kimseyle laf dalaşına bike girmedim yüzyüze . Donunu bile katladım kaynanamın burda ! Ama yine de ne biliyim bi eline sağlık dmeedi ya görevimmil gibi davrandı . Sinirime dokunuyor anlatsam 10 ayda yasadıklarımı onlar yüzünden oturup ağlarsınız halime onalrdan cidden tiksiniyorumm . Ama eşimin hatrına ses cıkarmamaya calışıyorum, içime atıyorum patlicamm bi günKuzum ben de muzdaripim es ailesinden, herseye burun sokan kiskanc gorumcelerim, dusuncesiz kv ve kp sahibim. Yapilabilecek tek sey mesafe koymak. Esinin , sirf ailesi icin sana kotu davranmasina musade etme. Yumusak olma tavrini net koy, bana gul verene gül uzatirim karsiliginda bir buket çiçek vermem de.
Ben mesafeliyim artik ve kafam o kadar rahat ki, her hafta arar hal hatir sorardim artik yapmiyorum her hafta kendisi ariyor kv. Esim de bi gun kalkip bu meseleden benm karsima dikilecek olursa eger etegimdeki butun taslari dokerim, mesafe koyarsa da araya kendisi bilir.
Bir kere olsun gidip de işini görmedim, yiyecegimi hazirlar kaldiririm o kadar, pisman miyim hayir. Esim de bana kalkip da niye ? Diyemez. Sessizsin dedigin gibi ondan, esim bana iki kere annemi ara niye aramiyosun dedi ucuncude bi patladm bi daha diyemedi. Bazen patlamak lazim yoksa geceleri tek basina agliyosun sesini esin bile duymuyo. Bu dunyaya baskalarinin kahrini cekmeye mi geliyoruz ?Ben zıtlaşmak istemiyorum. Zaten yapı olarak sessiz sakin bir insanım hayatım boyunca kimseyle laf dalaşına bike girmedim yüzyüze . Donunu bile katladım kaynanamın burda ! Ama yine de ne biliyim bi eline sağlık dmeedi ya görevimmil gibi davrandı . Sinirime dokunuyor anlatsam 10 ayda yasadıklarımı onlar yüzünden oturup ağlarsınız halime onalrdan cidden tiksiniyorumm . Ama eşimin hatrına ses cıkarmamaya calışıyorum, içime atıyorum patlicamm bi gün
Bence onlar cocuklarını ve abilerini hiç sevmiyorlar yoksa böyle fitne fücur salmazlardı evimize ne diyim su mübarek günde Allah bildiği gibi yapsınBir kere olsun gidip de işini görmedim, yiyecegimi hazirlar kaldiririm o kadar, pisman miyim hayir. Esim de bana kalkip da niye ? Diyemez. Sessizsin dedigin gibi ondan, esim bana iki kere annemi ara niye aramiyosun dedi ucuncude bi patladm bi daha diyemedi. Bazen patlamak lazim yoksa geceleri tek basina agliyosun sesini esin bile duymuyo. Bu dunyaya baskalarinin kahrini cekmeye mi geliyoruz ?
derse desinOnu da denedim bu sefer eşim bana sen soğuksun sen yaklaşmıyosun falan dedi
Tavri paradan dolayi yapıyorsa ogluna yapsın; yakasina yapisip zorla evlenmedin herhalde..Baslıktan da anlasıldığı gibi konu onlaraşırı üzgünüm en basından beri ikisiyle de aramda ssoğukluk var .. -10 aylık evliyim bu arada..-Aslında kaynanam iyi biri görümcem olmadığı müddetçe cünkü sürekli kadına fitne fücur yayıyor. Biz kaynanamlarla aynı mahallede oturuyoruz. Ancak köyde evleri olduğu için eşimin de ısrarlarıyla buraya geldim 12-13 gündür burdayım kaynanam ile tek bi sorun yasamadım elimden geldiğince yardım ettim bazo şeylere ise bilmiyorum diyip el sürmedim çünkü görevimmiş gbi davranmaya başladığını farkettim . Ne biliyim bunlar söylenmez ama evlenirken bize yarfım etmediler iki kapı ötemdeler bi gün nasılsın diye sormadılar.. Ama bugün kurbana giderken görmcemle görüntülü konuşmuşlar ben yoktum ondan beridir kaynansm da kayınbabam da bi tuhaf. Bu tuhaflığı farkettim ve yanlarına bile gitmedim . Bu arada görümcem bni aramamıştı eşim sorumca söyledim o da söylemiş aradı falan . Yani sorf abisine yaranmak için. Hami burda bi komnu vardı ua abisine kredi kartını ödeten kız he işte onun gibiler yapışıyolat yakamıza.. bu arada görümcem evli de !!
Asıl soruma gelelim bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onlara ? Esim onlara cok düşkün koparmak istemiyorum onlardan haddim bile değl çnkü böyle bişey ama onlar bna kötü davranıp eşim onlara iyi davrandıkça kendimi değersiz hissediyorum
Not: bide söyle bidurum var kaynanam ve kayınbabam köylerine yeni ev yapıyolar bşz evlenmeden önce yapmaya baslamışlardı sanırım da eşim onlara maddi destek sağlayacaktı ama bizim evlilik olayı olunca sağlayamadı bu yüzden de bana tabırlı olabilirler. Zaten kaynanam kendisi söylüyor birden cıktı bu evlilik işş bilmem ne diye
Cok anlayışlı annem de babam da kardeşlerim de cok sever onu değer verirler ama o birazcık soğukk pnlara kardı özellikle kndi snnesinin kardeşinin yanonda onlarla konuşurken o kadar soğuk ki rahatsız ediyor bu durum beniTavri paradan dolayi yapıyorsa ogluna yapsın; yakasina yapisip zorla evlenmedin herhalde..
Esin sana ve ailene karsi nasil?
Görümce ile sorununu anlayamadım.Baslıktan da anlasıldığı gibi konu onlaraşırı üzgünüm en basından beri ikisiyle de aramda ssoğukluk var .. -10 aylık evliyim bu arada..-Aslında kaynanam iyi biri görümcem olmadığı müddetçe cünkü sürekli kadına fitne fücur yayıyor. Biz kaynanamlarla aynı mahallede oturuyoruz. Ancak köyde evleri olduğu için eşimin de ısrarlarıyla buraya geldim 12-13 gündür burdayım kaynanam ile tek bi sorun yasamadım elimden geldiğince yardım ettim bazo şeylere ise bilmiyorum diyip el sürmedim çünkü görevimmiş gbi davranmaya başladığını farkettim . Ne biliyim bunlar söylenmez ama evlenirken bize yarfım etmediler iki kapı ötemdeler bi gün nasılsın diye sormadılar.. Ama bugün kurbana giderken görmcemle görüntülü konuşmuşlar ben yoktum ondan beridir kaynansm da kayınbabam da bi tuhaf. Bu tuhaflığı farkettim ve yanlarına bile gitmedim . Bu arada görümcem bni aramamıştı eşim sorumca söyledim o da söylemiş aradı falan . Yani sorf abisine yaranmak için. Hami burda bi komnu vardı ua abisine kredi kartını ödeten kız he işte onun gibiler yapışıyolat yakamıza.. bu arada görümcem evli de !!
Asıl soruma gelelim bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onlara ? Esim onlara cok düşkün koparmak istemiyorum onlardan haddim bile değl çnkü böyle bişey ama onlar bna kötü davranıp eşim onlara iyi davrandıkça kendimi değersiz hissediyorum
Not: bide söyle bidurum var kaynanam ve kayınbabam köylerine yeni ev yapıyolar bşz evlenmeden önce yapmaya baslamışlardı sanırım da eşim onlara maddi destek sağlayacaktı ama bizim evlilik olayı olunca sağlayamadı bu yüzden de bana tabırlı olabilirler. Zaten kaynanam kendisi söylüyor birden cıktı bu evlilik işş bilmem ne diye
Evet patladım artık gitmek istiyorum saten köy olduğu için cok sıkıcı burası bide onlarlayımSiz de soğuk davranın olsun bitsin. Madem sorunları söylediğinizde eşiniz sizin alınganlık yaptığınızı düşünüyor, size de “soğuk davranıyorsun” diyen olursa alınganlık yapıp, yanlış anladıklarını söylersiniz.
Eşinizin ailesi, onun ailesi. Siz iyi geçinmek zorunda olmasanız da bence asgari derecede görüşebilecek durumda olmanız lazım.
Görümceniz de sizi tabii ki abisine yaranmak için arayacak, sonuçta sizinle alakası abisi. Kalpten sevsin mi istiyorsunuz ki sizi? Bunlara takılmayın bence. O sizi abisi için arar, siz de bir dahaki sefere eşiniz için ararsınız. Bu olay bu.
Bir de 12 gün çok uzun süre. Ben kendi annem bize 10 gün geldiğinde bunalıyorum, eşimin ailesinin evinde 3-4 gün kalınca sıkıntı geliyor ki aramız çok iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?