Kv görümce

Ya sen nasıl bir kralicesin .. :)
Kuzum ben de muzdaripim es ailesinden, herseye burun sokan kiskanc gorumcelerim, dusuncesiz kv ve kp sahibim. Yapilabilecek tek sey mesafe koymak. Esinin , sirf ailesi icin sana kotu davranmasina musade etme. Yumusak olma tavrini net koy, bana gul verene gül uzatirim karsiliginda bir buket çiçek vermem de.
Ben mesafeliyim artik ve kafam o kadar rahat ki, her hafta arar hal hatir sorardim artik yapmiyorum her hafta kendisi ariyor kv. Esim de bi gun kalkip bu meseleden benm karsima dikilecek olursa eger etegimdeki butun taslari dokerim, mesafe koyarsa da araya kendisi bilir.

Ben zıtlaşmak istemiyorum. Zaten yapı olarak sessiz sakin bir insanım hayatım boyunca kimseyle laf dalaşına bike girmedim yüzyüze . Donunu bile katladım kaynanamın burda ! Ama yine de ne biliyim bi eline sağlık dmeedi ya görevimmil gibi davrandı . Sinirime dokunuyor anlatsam 10 ayda yasadıklarımı onlar yüzünden oturup ağlarsınız halime onalrdan cidden tiksiniyorumm . Ama eşimin hatrına ses cıkarmamaya calışıyorum, içime atıyorum patlicamm bi gün

Bi kere boşanma asamasına geldik anneme babama da anlattım eşim aileisne cok düşkün ben bunla yapamicam diyip valizimi alıp cıktım evden . Sonra eşim geldi konuştuk babam ben o . Kendini törpüledi niraz daha cok yanımdaymış gibi davranıyor en azından . Bunun hatrına susuyorum diyebilirm . Cğnkü ben bu evden bi kere daha cıkarsam biliyorum ki babam beni asla göndermez. O zamam da göndermeyecekti zaten yürü gidelim boşver bak falan dedi yapamadım bırakamadım ama yine aynı şeyler olursa babam beni asla burda bırakmaz. Kopamıyorum da kocamdan cok seviyorum

Bir kere olsun gidip de işini görmedim, yiyecegimi hazirlar kaldiririm o kadar, pisman miyim hayir. Esim de bana kalkip da niye ? Diyemez. Sessizsin dedigin gibi ondan, esim bana iki kere annemi ara niye aramiyosun dedi ucuncude bi patladm bi daha diyemedi. Bazen patlamak lazim yoksa geceleri tek basina agliyosun sesini esin bile duymuyo. Bu dunyaya baskalarinin kahrini cekmeye mi geliyoruz ?

Bence onlar cocuklarını ve abilerini hiç sevmiyorlar yoksa böyle fitne fücur salmazlardı evimize ne diyim su mübarek günde Allah bildiği gibi yapsın

Tavri paradan dolayi yapıyorsa ogluna yapsın; yakasina yapisip zorla evlenmedin herhalde..
Esin sana ve ailene karsi nasil?

Tavri paradan dolayi yapıyorsa ogluna yapsın; yakasina yapisip zorla evlenmedin herhalde..
Esin sana ve ailene karsi nasil?
Cok anlayışlı annem de babam da kardeşlerim de cok sever onu değer verirler ama o birazcık soğukk pnlara kardı özellikle kndi snnesinin kardeşinin yanonda onlarla konuşurken o kadar soğuk ki rahatsız ediyor bu durum beni

Görümce ile sorununu anlayamadım.

Siz de soğuk davranın olsun bitsin. Madem sorunları söylediğinizde eşiniz sizin alınganlık yaptığınızı düşünüyor, size de “soğuk davranıyorsun” diyen olursa alınganlık yapıp, yanlış anladıklarını söylersiniz.

Eşinizin ailesi, onun ailesi. Siz iyi geçinmek zorunda olmasanız da bence asgari derecede görüşebilecek durumda olmanız lazım.

Görümceniz de sizi tabii ki abisine yaranmak için arayacak, sonuçta sizinle alakası abisi. Kalpten sevsin mi istiyorsunuz ki sizi? Bunlara takılmayın bence. O sizi abisi için arar, siz de bir dahaki sefere eşiniz için ararsınız. Bu olay bu.

Bir de 12 gün çok uzun süre. Ben kendi annem bize 10 gün geldiğinde bunalıyorum, eşimin ailesinin evinde 3-4 gün kalınca sıkıntı geliyor ki aramız çok iyidir.

Evet patladım artık gitmek istiyorum saten köy olduğu için cok sıkıcı burası bide onlarlayım
Bu arada onların yaptıklaru değil beni üzen eşimin arkamda durmayısu. Evlenmeseydi o zaman yasasaydı anasıyla danasıyla beni niye ailem sen olacaksın diye kandırdı ? ben onu üzen herkesle arama mesafe koyuyorum da o niye hep bna mesafeli duruyo anlamadığım bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…