Cok tesekkur ederim, yardimci oldugunuz, ilgilendiginiz icin. Bazı arkadaşlar demiş ki "Sen yine iyisin, bana kendi giysilerini verdi" maalesef nişanlılık donemimde kv. Bana kendi geceliklerini vermeye başlamıştı. Kızlarına teklif etmiş, onlar almamış, bana verdi. Ben de anneme verdim ihtiyaç sahiplerine vermesi için. Eşime diyorum ki "bi tane geliniyim, annen neden beni eski şeylere layık görüyor." eşim araya girmek istemiyor ama o da annesine kızıyor arkasından. Kv. Cok pintidir, istifcidir, beraber çarşıda dolaştığımız zaman defolu ürün görse hemen bana alır ucuz diye. Geçen bana kendi giydiği geceliği vermeye çalıştı aşırı sinirlendim. "Benim çok var geceliğim fakir birine ver" dedim. Hemen bozuldu. "Yok bu benim mahremim, yakarım yine vermem başka birine" dedi. Çıldırmamak için çok direndim. Madem öyle, bana niye veriyosun mahremini be kadın! Dedim içimden. Ayrıca hamilelik donemimde çok üzerime geldikleri ve her halta karıştıkları için, kv. Ile aylarca küs kaldık, görümcelerle de aynı şekilde. Hâlâ çok hazzetmem. Buna rağmen bana bu kişilerin ve kendinin kıyafetlerini vermeye çalışıyor. Kocaman kadınım, benim de kendime göre bi tarzım, zevkim var. Ondan gelen şeyleri tekrar bi hafta sonra ona gönderiyorum bol geldi vs. Diye. Ama kadın anlamamakta ısrar ediyor. Eşim, istemediğimi direkt söylememi istiyor ama ben bunu yapamıyorum çok kırılgan bi insan kv. Hemen yüzü düşüyor tarzım değil vs. Deyince. Durumumuz kötü değil, çok şükür her istediğimi alabiliyorum. Görümcelerin kıyafetleri genelde koyu renk kesinlikle koyu renk bana göre değil. Ikinci el giymeyen biri degilim yanlis anlasilmasin lutfen. Kiz olmama ragmen, abimin kiyafetleri ile buyudum. Cunku o zamanlar cocuktum, bi tarzim yoktu, biseyden anlamazdim. Ayrıca, bebegime kiyafet yetistiremiyorduk yeni doğduğu sıralarda çok fazla kusuyordu, gorumcemin de benim kizimdan bi yas buyuk kizi vardi. Ben kendim teklif ettim esime, ablan kizinin kiyafetlerinden verebilir mi diye. Yeniye kadar benim kizim kuzeninin kiyafetleri ile buyudu. Gerilik kiyafetlerini biz aldik sadece. Oto koltugunu da ikinci el aldik. Kusura bakmayın uzun oldu ama buraya yazmak beni bi nebze olsun rahatlattı. Benimle ayni dertten muzdarip kisiler hic de az degilmis, bunu da öğrenmiş oldum.