• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv hakkında. fikir verin bana kızlar

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Arkadaşlar.
hatırlayan olur belki. benim kronik kv konularını. başka şehirde yaşıyor. kendi tabiri ile "kocayi gömdüğünden" beri evinde yalnız kalamıyor. son aylarda ise 3 hafta bizde kaldı. sonra kardeşlerini dolaştı. benim suratimi anlamış olacakki benimle konuşmuyor güya. bana demesi gereken şeyleri çocuğum üzerinden söylüyor falan. sinir bozucu aslında. neyse artık bunaldigimi eşime anlatinca hak vermiş olacakki annem neden gelmiyor demiyor.
1 aydır yoktu ama ben hep tetikteyim. derken bugün oğlunu arıyor ve yılbaşında istanbul a geleceğini söylüyor. kardeşine gelecekmis orada kalacakmış. şimdi benim tavrım tarzım ne olmalı sizce? yok gel bize desem iki nazlanir ama gelir yine haftalarca kalır diye korkuyorum.
soğuk donuk bir kadın. güzelce konuşmaz da yani. hiç bişey yapmayıp beklesem gerilim büyürmü bilmemki. ama dedigim gibi bütün iyiliklerimin bedelini çok acı ödedim :KK43:

iyi fikir aslinda. ama çağırmamı beklerken

iyi fikir aslinda. ama çağırmamı beklerken nasıl denirdi yaw :110:
Kış yorgunluğu var üstümde uzun zamandır, tüm enerjimi aileme ayırıp bir süre dinleneyim diyorum, bu arada duydum siz de bu şehre gelecekmişsiniz, vaktimiz olursa bir uğrarız sizi görmeye belki, şu yorgunluğu hele atalım sonra müsait olursak bir kahveye gelebiliriz.

Mesela

anneniz olsa bananızı kaybetmiş olsa senede 3 hafta sizde kalmasına ses edermiydiniz
tabi sizin anneniz kesin melektir
Benim annem 17 yıl önce kaybettik. okadar naifti ki gelinin de 1 gün bile kalmadı. babam yalnız yaşıyor ama oturmaya gelir ve yarım saatten fazla kalmaz. rahatsız etmemek için.
Anne baba olmak budur.

Eşiniz bile bir şey demiyorsa artık, bana bir şey demek düşmez ama merak ettim kayınpederiniz ne zaman vefat etti? Kaç sene oldu yani?

Benim annem 17 yıl önce kaybettik. okadar naifti ki gelinin de 1 gün bile kalmadı. babam yalnız yaşıyor ama oturmaya gelir ve yarım saatten fazla kalmaz. rahatsız etmemek için.
Anne baba olmak budur.
evet anneniz melekmiş
babanıza gelince sinizle senenin bir ayını geçirmesindeki rahatsızlık verme olayını anlamadım o öyle düşünse bile siz teklif edebilirsiniz
babanız ve kayınvalide yani dul:ıslık:

Eşiniz bile bir şey demiyorsa artık, bana bir şey demek düşmez ama merak ettim kayınpederiniz ne zaman vefat etti? Kaç sene oldu yani?
10 sene oldu cnm. Bunun 5 senesi kardeşinde 2 senesi çocuğa yardım bahanesiyle bende kalan zamanlarınida öyle bir orda bir burda. kızı var aynı şehirde ama damattan çekinir hiç gitmez.

Senin de evladın var bu gün kötü davranırsan yarın çıkar .
Empati kur . İleride gelinin yada damadın seni davet etmese nasıl hissedersin ?
Empati kur ve vicdanını hakim kıl . Onun bunun lafıyla olacak iş değil .

Evine gelince de kendini ezdirme . Medeni Medeni derdini anlat .
Hoşa gitmeyen hareketlerini ikaz et
Kimseye vahy inmiyor .
Senin sesin çıkmadan kvnin beden dilini okuyup bir şey yapmasını da bekleme
.
Uyardığın halde aynı tas aynı hamamsa o zaman tavrını değiştirirsin .

Çağırmayın,sizi görmeye geliriz deyin,gidip görün eşinizle,siz davet etmeyin.Eşinizde yaşadıklarınıza rağmen davet ederse mesafeli durun siz.
bende buna karar vermiştim de. doğrumu acaba diye bide buraya yazmak istedim arkadaşım. Teşekkürler.

Senin de evladın var bu gün kötü davranırsan yarın çıkar .
Empati kur . İleride gelinin yada damadın seni davet etmese nasıl hissedersin ?
Empati kur ve vicdanını hakim kıl . Onun bunun lafıyla olacak iş değil .
Evine gelince de kendini ezdirme . Medeni Medeni derdini anlat .
Hoşa gitmeyen hareketlerini ikaz et
Kimseye vahy inmiyor .
Senin sesin çıkmadan kvnin beden dilini okuyup bir şey yapmasını da bekleme
.
Uyardığın halde aynı tas aynı hamamsa o zaman tavrını değiştirirsin .
O rahatsızlığımi çok iyi anlıyor. eşime şikayet ederken duyuyorum yattigim yerden. ben sessizim biraz. yüzüm yumuşak. söyleyemem bişey. bilir o.

10 sene oldu cnm. Bunun 5 senesi kardeşinde 2 senesi çocuğa yardım bahanesiyle bende kalan zamanlarınida öyle bir orda bir burda. kızı var aynı şehirde ama damattan çekinir hiç gitmez.

Allah rahmet eylesin, annenize de Allah rahmet eylesin bu arada.. Size yaklaşımı iyi olsa neden evinizde istemeyesiniz ki zaten, anladığım kadarı ile fettan kv'lerden. :sinirli:

Kızı varmış hemde, kızının bir kere kimsenin eline annesini bırakmaması lazım. Sahiplenmesi lazım annesini. Damada nasıl laf ettiriyor ki yani, o kim oluyormuş benim annem gelecek bize de bana laf edecek? :KK14: Önce kızı sahiplenmeli kimsenin eline, ilgisine annesini bırakmamalı bence. Ama siz de kötü davranmayın neticede o bir anne olsun gelmek istiyorsa gelsin kalsın aldırış etmeyin. Eşinize de durumu söyleyin "gelsin ama davranışlarından hoşlanmıyorum" diye belirtin. Çok kalmaz herhalde.

Back
X