• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv hakkında. fikir verin bana kızlar

Bu karakter meselesi, ben annesini kabul etmezsem bana da söylesin direk boşasın çünkü ben kayınvalidemi de annem kabul ediyorum, şu an sözlüyüm zaten.
bende yeni evliyken aynen bu cümleleri kuruyordum. KomandoYareni KomandoYareni . 39 yaşıma geldim değişiyor insanoğlu. o yaşına gelince konuşalım.

denizim ben 42 yasındayım ve 16 senelik evliyim eşimin ailesi de doğulu buna rağmen hiçbir zaman saygısızlık yapmadım çogu seyi duymamazlıktan geldim çünkü eşimi çok seviyorum ve inanıyorum ki ilerde mutlaka karşılığını göreceğim Allahın izniyle o neden le bunun yaşla falan ilgisi yok Allah inancı ve aldığın aile terbiyesiyle alakalı.Ata herzaman atadır ve hiçbir anne kötü muameleyi hak etmez.cennet anaların ayağı altındadır.Ayrıca size bir abla tavsiyesi eşinizle mutlu olmak istiyorsunuz annesini de benimsemek durumundasınız cünkü hiçbir erkek annesini atamaz biz bayanların atamadığı gibi

ya ne kadar gaddarca vicdansızca yorumlar öneriler....okuyunca tüylerim diken diken oldu acaba kendi annenize de böyle mi davranıyorsunuz veya sizin annenize eşiniz böyle davransa ne hissedersiniz ne kadar acı bir anne için vaktimiz olursa uğrarız lafı sadece size Allah islah etsin diyorum unutmayın ne ekersek onu biçeceğiz bizimde evlatlarımız var hep bu yasta kalmıyacağız ne olur biraz daha empati...özellikle anne olanlar herkes nasıl emek vererek büyütüyor çocuklarını
canımın içi. benim annem dedim okuduysan. hanımefendi bir kadındı. desturla giderdi torunları görüp çıkardı. çok mu zor bu dengeyi korumak? neden haftalarca kalmak bir evde. hasta değilse sakat değilse. sırf canım istiyor gelip kalamam ben. ben annem gibi olacağım. doğru olan bu. hiç böyle şeyler yadamadi o. ayarı kacirmadigi için.

ısrarla söylüyorum arkadaşlar eşinizin sizi sevmesini ve saymasını istiyorsanız annesine de katlanacaksınız bakın tecrübe konuşuyor

Çağırmayın boşverin. Eşiniz de zaten anlamış durumu ama illa çağıralım edelim derse de ters gitmeyin.

Valla canım oturup hepsini yazamam şimdi tabi. ama genel yapısı sert. dominant karakter. ayrintici. rahat değil yani. kuralları var.

Güzelce açıklayabilirsiniz ama karşıda anlayacak biri varsa huzur bozduğunu bile bile gelmek istemesi garip ama bir yandan da eşinizin annesini kendi evine davet bile edememesi üzücü sizin anneniz olsa ne düşünürdünüz eşi öldü psikolojisi bozuk ondan böyle yapıyor derdiniz belki bence yine de büyüklük sizde kalsın çağırın sonuçta eşinizin annesi ama eşinizin de bu yaptığınız fedakarlığı görmesini sağlayın ki gerçekten onun için yaptığınızı bilsin

I ipek2890 evet güzelim haklısın. eşimin yaptığı bu fedakarlığı görmesini nasıl sağlarım? birde büyüklük bende kalsın diyorsun ama büyük olan o. yanına gitsem benle konusmamalar falan yapacak eminim. Off ya bakalım napicaz :(
yine stres yine stres. 7 ay oldu ipekcim evine gitmiyor. Bu hep böyle olacak sanki :(

hiçbir şey deme, gel de deme. gelirse de yüz vermezsin. istenmediğini anlar kendi gelmek istemez bir daha.

Arkadaşlar.
hatırlayan olur belki. benim kronik kv konularını. başka şehirde yaşıyor. kendi tabiri ile "kocayi gömdüğünden" beri evinde yalnız kalamıyor. son aylarda ise 3 hafta bizde kaldı. sonra kardeşlerini dolaştı. benim suratimi anlamış olacakki benimle konuşmuyor güya. bana demesi gereken şeyleri çocuğum üzerinden söylüyor falan. sinir bozucu aslında. neyse artık bunaldigimi eşime anlatinca hak vermiş olacakki annem neden gelmiyor demiyor.
1 aydır yoktu ama ben hep tetikteyim. derken bugün oğlunu arıyor ve yılbaşında istanbul a geleceğini söylüyor. kardeşine gelecekmis orada kalacakmış. şimdi benim tavrım tarzım ne olmalı sizce? yok gel bize desem iki nazlanir ama gelir yine haftalarca kalır diye korkuyorum.
soğuk donuk bir kadın. güzelce konuşmaz da yani. hiç bişey yapmayıp beklesem gerilim büyürmü bilmemki. ama dedigim gibi bütün iyiliklerimin bedelini çok acı ödedim :KK43:
çağırma hiç gelirse de gider görürsünz kardeşinde

çağırma hiç gelirse de gider görürsünz kardeşinde
dün gelmiş. gitti eşim otogara karşıladı. kardeşine götürdü. Özel şoför gibi.
4 ayda 3.gelişi. ben abartmiyorum. fazla uğraşıyor annesiyle. çok canı sıkılıyor.
ilk defa tutuyorum kendimi gel demedim. bakalım görcem nasıl oluyor davet etmeyince. o_O

dün gelmiş. gitti eşim otogara karşıladı. kardeşine götürdü. Özel şoför gibi.
4 ayda 3.gelişi. ben abartmiyorum. fazla uğraşıyor annesiyle. çok canı sıkılıyor.
ilk defa tutuyorum kendimi gel demedim. bakalım görcem nasıl oluyor davet etmeyince. o_O

Konuları bilmiyorum, ne gibi huzursuzluk verdi bilmiyorum ama 'özel şoförü gibi' fazla değil mi?
Tabii ki gidip bırakacak annesini, isterse her hafta gelsin.
Sizin canınızı sıkmış olabilir, eşinizin de canını sıkmış olabilir ama oğlu mesafe koymazsa koymaz.
Yanlış mı düşünüyorum?

Konuları bilmiyorum, ne gibi huzursuzluk verdi bilmiyorum ama 'özel şoförü gibi' fazla değil mi?
Tabii ki gidip bırakacak annesini, isterse her hafta gelsin.
Sizin canınızı sıkmış olabilir, eşinizin de canını sıkmış olabilir ama oğlu mesafe koymazsa koymaz.
Yanlış mı düşünüyorum?
Eşim de rahatsız olacakki annesinin 3 ayda 4 kere şehir degistirmesini istemiyor. zaten isleri bozuk ve canı sıkılıyor. yetisemiyorum anne diye konuşuyordu.
kahvetelvesi kahvetelvesi canım benim inan anlatmak zor buradan. her 4 5 haftada bir eve valizle birinin gelmesi artık sinir sistemimi bozmuş olacakki artık yeter diyorum. bi rahat birsksinlar beni bir yalnız kalayim istiyorum. Hepsi bu.

Arkadaşlar.
hatırlayan olur belki. benim kronik kv konularını. başka şehirde yaşıyor. kendi tabiri ile "kocayi gömdüğünden" beri evinde yalnız kalamıyor. son aylarda ise 3 hafta bizde kaldı. sonra kardeşlerini dolaştı. benim suratimi anlamış olacakki benimle konuşmuyor güya. bana demesi gereken şeyleri çocuğum üzerinden söylüyor falan. sinir bozucu aslında. neyse artık bunaldigimi eşime anlatinca hak vermiş olacakki annem neden gelmiyor demiyor.
1 aydır yoktu ama ben hep tetikteyim. derken bugün oğlunu arıyor ve yılbaşında istanbul a geleceğini söylüyor. kardeşine gelecekmis orada kalacakmış. şimdi benim tavrım tarzım ne olmalı sizce? yok gel bize desem iki nazlanir ama gelir yine haftalarca kalır diye korkuyorum.
soğuk donuk bir kadın. güzelce konuşmaz da yani. hiç bişey yapmayıp beklesem gerilim büyürmü bilmemki. ama dedigim gibi bütün iyiliklerimin bedelini çok acı ödedim :KK43:
Bı kere içtenlkle yapıomuş gbi dawet et sen ynede reddeder buyuk ıhtımal sana dargınsa ama en azndan cagrmadı dıyemez bahanesi olmaz

I ipek2890 evet güzelim haklısın. eşimin yaptığı bu fedakarlığı görmesini nasıl sağlarım? birde büyüklük bende kalsın diyorsun ama büyük olan o. yanına gitsem benle konusmamalar falan yapacak eminim. Off ya bakalım napicaz :KK43:
yine stres yine stres. 7 ay oldu ipekcim evine gitmiyor. Bu hep böyle olacak sanki :KK43:
Ah canım keşke büyüklük yaşla olsa ama olmuyor işte :( insan evinde rahat eder aslında niçin böyle yapıyor ki ?
Fedakarlığı eşinin gözüne soka soka değil de bir şekilde göstermelisin ama nasıl bilmem daha tecrübeli birilerine sormak lazım galiba tabi eşinin de görmek istemesi lazım

Back
X