- 16 Ağustos 2017
- 57
- 23
- 38
- 31
- Konu Sahibi Hoppidihop
-
Söyleyemediğin sürece bunları yaşayacaksın. En başından taviz vermeki bi daha karışamasın.Ya nasıl diycem hiç böyle şeyleri söyleyebilen biri değilim o yüzden her şeye karışıyo böyle çok üzgünüm ya
Senin içine sinmeyeceğine onun içine sinmesin. Hamileliğinin tadını çıkar eşinle heyecanını yaşaÇok haklısınız ya kendimi hazırlayıp demem lazım
Offf insan istenmediği yere niye gelmek ister yaa. Bari doktorun odasına girmesin. Doktora kaşla göz arasında söyle girmesini istemiyorum lütfen çıkarın deKızlar aradım biz eşimle gideriz sen yorulma çıkınca haber veririz gelişmeleri dedim ben gelip kendim görmek istiyorum dedi sinirden çarlıycam
Kızlar daha yeni gebeyim doktora iki kere gittim ikisindede kv geldi şimdi yine aramış haftaya hangi gün gidecektik diyornapıcam ben ya eşim ben nasıl gelme deyim diyor bu 9 ay böyle mi olcak ya kızının da her kontrolüne gitmişti
Gerçekten mi ya niye bu kadar meraklılar bizde mi böyle olucaz anneanne veya babaanne olunca gerçi benim annem siz kocanla baş başa gidin keyfini çıkarın diyen bir kadınmerak etme cinsiyetini ögrenene kadar gelmek ister
heee kız iste 4 ayda son bulur
ama erkek se işte o zaman yandın 9 ay gider gelir ,
Yüzsüz.Kızlar aradım biz eşimle gideriz sen yorulma çıkınca haber veririz gelişmeleri dedim ben gelip kendim görmek istiyorum dedi sinirden çarlıycam
Gerçekten mi ya niye bu kadar meraklılar bizde mi böyle olucaz anneanne veya babaanne olunca gerçi benim annem siz kocanla baş başa gidin keyfini çıkarın diyen bir kadın
Ah keşke ama eşim söylemez biliyorum kırmayım der bişeyde diyemiyorum herkese karşı aynıYüzsüz.
Eşin de söylesin. Birlikte gideceğiz desin.
Siz net olursanız israr edemez.
Kiz belki cok heves eder kötü düşünme geliversin nolcakKızlar daha yeni gebeyim doktora iki kere gittim ikisindede kv geldi şimdi yine aramış haftaya hangi gün gidecektik diyornapıcam ben ya eşim ben nasıl gelme deyim diyor bu 9 ay böyle mi olcak ya kızının da her kontrolüne gitmişti
O zaman işin çok zorAh keşke ama eşim söylemez biliyorum kırmayım der bişeyde diyemiyorum herkese karşı aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?