- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
Mrb 4yillik evliyim bir kizim var ve beraber oturuyoruz kv ile diger konuma bakan varsa eger dertliyim kv den ancak bi kac gundur empati yapmaya calisiyorum cunku hep bir savas hali yoruyor artik simdi ben ne yapiyorum diye dusunmeye basladim mesela sunu farkettim kv bana bisey soyledigu zaman sanki sorun cikaricak sanip imali cvp veriyorum hani tamam anne desem sorun olmayacak belkide ben onun icin hep kendimi hakli gorurken oda benim karsimda kendnii hakli goruyor ben artik savasmaktan skildim ve taktik degistirmeye karar verdim bana ne yapmam gerektigine dair fikir verecek arkadaslar yorum bekliyorum
cnm benim taktiğim şöyleki;
o laf şöyler şunu şöyle yap bunu böyle yap der ben cvp vermem ama bildiğimi okurum
yada şunu niye şöyle yapmıyosun dedğinde ben böyle yapıyorum veya niye bu yemeğe salça koymuyosun der bende bizde böle biz bu yemeği böle yaparım derim. tık yok ne ben uzatırım ne o.
temizliğime karışır bazen hiç tınmam hatta onun dediğimi işime gelse bile tam tersini yaparım ama ya cvp vermem yada sukünetle bizde böle derim bitti gitti
tavsiye edrim. bu konuyla ilgili kafamdakiler
1-İmam bildiğini okur (yani ben)
2)tatlı dil kaynanayı yola getirir