Kv ile alt üst oturanlar yardiminiza ihtiyacim var :(

zaten Allaha havale ettim. gelinlerinizde size saygılıysa dışarda gezmesenizde olur önemli olan gerçekten evdeki huzurları gerisi boş teyzecim. doğum yapıcam 4 ay kaldı 40 gün yalnız kalmaz lohusa diyor ama inanın 40 gün beraber bende kalsın istemiyorm.özel odada refakatçi kalmak isticek eminim bana düşer dicek ama malesef onuda istemiyorm eşime söyledm doğumda annem olsun istiyorum dedm. sonrasında kalcaksa kayınvalidem 15-20 gün kalsın 40 gün olmaz ben 3 ay sonra işe gidicem düzenimizi kurarız gündüz gelir gidrler sonasında dedm. konusu geçerse hoş bi dille söylicem isterse darılsın yapcak başka bişeyim yok çünkü 40 ün kalabilcek kadar kendimi iyi hissetmiyorm zaten annemde bi sokak aşağıda oturuyor oda gelicek gidicek. umarım istediğim gibi olur..

inş kızım Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin hersey gönlünce olsun olsun ki sende kafa olarak rahat ol

Töbe töbe töbe töbe .
1 yıl yanında 2 yıl üst katında oturmus bırı olarak söyluyorum .

Töbeee

Merhaba kizlar, sizden bu konuda yardim isticektim..

Kv ile alt üst oturuyorum, ve kv nerdeyse her pazar günü kahvaltiya cagriyor, benimde canim istemiyor bazen yani tamam iyi niyetinden yapiyor biliyorum ama her pazar sabahi uyandigimda ilk onun aramasini veya mesajini görmekten biktim. Her cagirdigindada gitmiyorum tabi biseyler uyduruyorum ama bu konu cok canimı sıkıyor.

Haftasonu yaklastiginda ayy insallah yine cagirmaz düsüncesi geliyor. Dedigim gibi bende düsünüyorum hani arada bir giderim tabi oda sevinsin ama her pazar her pazarda fazla oluyor gercekten.

Birde annemleri bana cagirmak istesem hemen kv ve kp aklima geliyor onlarida cagirmalimiyim diye cünkü istemiyorum her cagirdigimda onlarinda gelmesini.

Ben calisan bir bayanim ve cok sükür öyle hergün görmüyorum onlari, ama bi kac gün kp görmese hemen diyor nerelerdesin diye calisiyorum diyorum ee bende calisiyorum diyor. Sinir oluyorum böyle seylere sanki mecburmuyum illa kendimi göstermeye aman sonra kizmasinlar darilmasinlar diye.
Onun bunun ne dicek diye düsünmesinden biktim..

bende durum aynı kv değil ama kendi annem ile altlı üstlü oturuyorum çoğu zaman hayır diyemiyorum ama mesela kesin kurallarım vardır bilirler ve anlayışla karşılarlar pazar günlerini evde geçiririm işim var diye bahane bulmam direk söylerim zaten hafta içi çalışıyoruz doğru düzgün vakit geçiremiyoruz bugün başbaşa kalmak istiyoruz diye söylüyorum kimse de kırılmıyor

Bende altlı üstlüyüm ben kv ile küstüğümden beri gitmiyorum. Ben sabah akşam ordaydım. Eşim çok bozuluyor ama gitmem. Büyük kavga ettik. Genede kurtulamadım Kp akşam 8de torun sevmeye gelir cok lazimmis gibi. Pazar cumartesi demezler esimle bi rahat kahvalti edemeyiz çat kapı gelirler sözde torun görmeye. Kalk onlara çay koy bilmem ne derken ne yediğimi anlamam. Kv gündüz 5 kere ugrar . Bıktım usandım yeminle. Bide 2. Bebek Yolda o doğunca hiç çıkmazlar artık. Her dk birimi gelcek diye düşünmekten. :S Kv gelir bide 10 tane laf sokar evde bi toz görmesin başlar biri gelse küfür eder demeye . Görümceler sürekli gelir. Ay çok doluyum bi tavsiye veremedim ama içim çok dolu. En azından siz bi bahaneyle gitmeyebiliyosunuz ben nasıl eve sokmuycam bunları

Bende altlı üstlüyüm ben kv ile küstüğümden beri gitmiyorum. Ben sabah akşam ordaydım. Eşim çok bozuluyor ama gitmem. Büyük kavga ettik. Genede kurtulamadım Kp akşam 8de torun sevmeye gelir cok lazimmis gibi. Pazar cumartesi demezler esimle bi rahat kahvalti edemeyiz çat kapı gelirler sözde torun görmeye. Kalk onlara çay koy bilmem ne derken ne yediğimi anlamam. Kv gündüz 5 kere ugrar . Bıktım usandım yeminle. Bide 2. Bebek Yolda o doğunca hiç çıkmazlar artık. Her dk birimi gelcek diye düşünmekten. :S Kv gelir bide 10 tane laf sokar evde bi toz görmesin başlar biri gelse küfür eder demeye . Görümceler sürekli gelir. Ay çok doluyum bi tavsiye veremedim ama içim çok dolu. En azından siz bi bahaneyle gitmeyebiliyosunuz ben nasıl eve sokmuycam bunları

kendi annen baban olsa eminim böle olmaz sizde evlat sahibisiniz inş gelininiz sizin böyle yapmaz eşiniz için katlanmalısınız yaşlarına verin böle yazan oldukça üzülüyorumkişisel algılama

Burdan çıkardığımm düşünce ilerde ogkum evlenirse gelini cagırmicam kahvaltiya oğlum gelse yeter gelin onuda kiskanir ama neyseeee
Ne güzel çağırıyor kadin ellerine saglik anne çok guzel olmuş tesekkur ederim demeniz lazim

sende gelinsin işte bazıları kimseyi istemiyor kenndi ana babası hariç hazır bulmak ne güzel herkes bi araya toplama derdinde anneler

kendi annen baban olsa eminim böle olmaz sizde evlat sahibisiniz inş gelininiz sizin böyle yapmaz eşiniz için katlanmalısınız yaşlarına verin böle yazan oldukça üzülüyorumkişisel algılama
Ama benim kv 46 yaşında ve eşim maaşını ona vermiyor biz sürekli onların yanında yaşamıyoruz diye bana yapmadığı demediği kalmadı kendi annemi kabul ettirmiyor evime. halen eşime her fırsatta laf sokuyor geçen eşim şakasına okadar paran var kontur atmıyosun dedi oda sen çalıştığını bana mı getiriyon sanki atiyim getirirken ne güzel atıyodum felan dedi. Kuruşu kuruşuna ona vermesini istiyor ilk sene öyleydi. Sizce nasi isinabilirim bu kadina ki okadar hakaretler etti ki

Ben gelinimin oğlumun rızkına göz dikersem oğlum parasını karısına getiriyo kendilerine harcıyolar diye hasetlenip çatlarsam oda bana böyle yapsın sorun yok.

Ama benim kv 46 yaşında ve eşim maaşını ona vermiyor biz sürekli onların yanında yaşamıyoruz diye bana yapmadığı demediği kalmadı kendi annemi kabul ettirmiyor evime. halen eşime her fırsatta laf sokuyor geçen eşim şakasına okadar paran var kontur atmıyosun dedi oda sen çalıştığını bana mı getiriyon sanki atiyim getirirken ne güzel atıyodum felan dedi. Kuruşu kuruşuna ona vermesini istiyor ilk sene öyleydi. Sizce nasi isinabilirim bu kadina ki okadar hakaretler etti ki

Ben gelinimin oğlumun rızkına göz dikersem oğlum parasını karısına getiriyo kendilerine harcıyolar diye hasetlenip çatlarsam oda bana böyle yapsın sorun yok.

haklısın valla 46 yaş nedir bende 60 falan sandım işte genç kaynana herseye karışıyor yaşal beraber oturuyor bazı şeyler sabır

haklısın valla 46 yaş nedir bende 60 falan sandım işte genç kaynana herseye karışıyor yaşal beraber oturuyor bazı şeyler sabır
Aynen öyle maalsef :( resmen kıskanıyor kendime bi çöp alsam oğlumun parasını yiyo diyor. Gözü bizim rızkımızda ama sabrediyorum eşimde çok anneci

Aynen öyle maalsef :KK43: resmen kıskanıyor kendime bi çöp alsam oğlumun parasını yiyo diyor. Gözü bizim rızkımızda ama sabrediyorum eşimde çok anneci

46 yasında anne garip, abla gibi bence daha cok genç olmasından dolayı daha iyi anlaşmanız gerekiyor halbuki

Back
X