• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile aynı bina..

adelebeyin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
314
50
53
benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?

Ailesiyle sorun yaşamak istemediğiniz için böyle düşündüğünüzü, ileride daha çok üzülebileceğini söyleyin.
Cesaretiniz varsa, üzülmesin diyorsanız göze alırsınız o ayrı tabi..

Konuyu okumadım bile ama olmaz şekerim ,burada bile binlerce konu açılmış bu durum hakkında.Olmaz karışır,oğlum der gorumceler,k.p k.v kaldıramazsin kavgalar başlar kocqnla hiç girme bu duruma

benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?

Yani kırmamak önemli tabii ama artık ortak bir hayatı paylaşacaksınız , tek taraflı istemekle olmaz böyle şeyler.Ailesiyle tabii ki görüşeceğinizi sizin ailenizin de onun ailesinin de çok önemli olduğunu ama kendinizinde artık ayrı bir yuva olacağınızı anlat sakince bana kalırsa :) Zaten ısrar ederse ya da illa olacakta olacak derse senin fikirlerini önemsemiyor demektir.Kolay gelsiin umarım hallolur kolayca :KK50:

Benim halam, 2 amcam, babam ve babaannemler aynı binada oturdular senelerce. Ne annemin halamla, ne de babannemle bir sorununu görmedim. Babaannem ve dedem dünya iyisi insanlardı. Ben de eğer çok aşırı geçimsiz bir kv olmazsa aynı binada otururum neden oturmayayım. Bu biraz da karakteriyle ilgili.

bilmiyorumkı ıstedıgı bıseydı onun bende bu konu hakkındaki olumsuz düşüncemi belirttm. O önceden bahsettgnde önemsememstm. ama arsa flan bkmaya baslaynca baktm ciddi düşünüyo önceden sölemekte fyda var dedm. ılerde olmaz desem daha mı ıyı olurdu sankı ? zaten sevıyorum aılesını ama herkes sorun yasıyo ben evımde rahat olmak ısterım zıt pırt bırınn gelmesnden hoslanmam.

Daha sevgilisiniz yahu. Eski sevgilim inşaat mühendisiydi. Hayalimiz 5 katlı bir bina yapıp herkesi bir daireye yerleştirmekti. Ne oldu? Ayrıldık hayaller duman oldu. Hele bir iş ciddiye binsin, aileyi tanıyın ondan sonra verin bu kararı.

Daha sevgilisiniz yahu. Eski sevgilim inşaat mühendisiydi. Hayalimiz 5 katlı bir bina yapıp herkesi bir daireye yerleştirmekti. Ne oldu? Ayrıldık hayaller duman oldu. Hele bir iş ciddiye binsin, aileyi tanıyın ondan sonra verin bu kararı.

ailesini tanıyorum zaten. çok tatlı insanlar ama aynı bina olunca iş değişir gibi geliyo okuduklarımdan..

ailesini tanıyorum zaten. çok tatlı insanlar ama aynı bina olunca iş değişir gibi geliyo okuduklarımdan..
Eşimin anne babası yok. Ama ablası benim ailem ve biz 2 yıl aynı sitede oturduk. Ablamız şimdi taşındı. Ama bu süre zarfında kendi ailemle daha çok sıkıntı yaşadım. İyi insanlarsa sorun olmaz bence. İlla her dakika girip çıkacaksın diye bir şey yok. Evin ayrı olacak sonuçta.

aynı binada akrabaya bile karşıyım ben ki kv ve kardesıde olucak.. rahat rahat ne kocamla takılıcam ne de yemek vakıtlerı etkıler. sürekli beraber olmak falan. kendı aılemden de uzakta olucam bıde sehır degıstırcem...

ne kadar uzak o kadar iyi ve o kadar tatlı. inan evli biri olarak söylüyorum.

Hayir tabiki ayri olup tatli olalim dersin.:D bosverr bigun uzulur :p

Back
X