• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv ile aynı bina..

Ben
benım bır sorum olucak. sevglm bına yapıp ılerde aynı bınada yasamk ıstedgını soledı. bnde bu durumu ıstemedgmı belırttm. çok üzüldü ne yapmalıym nasıl anlatmalıyım ona dusuncemi?
ben ayri ev tutmuştum sonradan kv o sentte bize ev aldı kızım doğdu tek başima bakamam diye kv yanına geldim birazda maddi açidan sıkısktim,1-2ay öncede kv yan daşresi sayılıktı hemen ayladik kv alddı orayıda ben istiyorum diye.ben çok memnunum.tüm herkesin karakteri bir değil.bazen sinir eder beni ama rahatsız olmayalım diye kapıyı bile çalmaz.biz ona gitmezsek eşim evde yokken ne yapıyosunuz der.yada torununu soruyor yanı.çok uzattım demem o ki ilk başta ayri olun kv tanıdıktan sonra en iyi şekılde karar verirsin buna.bu şekıldede anlatabilirsin nişanlına

Ben hem kv ile hem de annemle aynı apartmandayım. Çok rahatım. Bazen bir hafta kv ile görüşmüyorum yada annemle. Mesafeni kendin belirleyebilirsin. Ben kendi isteğimle oturdum aynı aptmana. Gözünde büyütme

Ben istemem şahsen.. Tamam belki dünya iyisidirler ama ben rahatıma düşkünümdür. Evde rahat giyinir, takılırım.. Eşime düşkünümdür sadece onunla takılmak isterim her zaman.. Bu sebepten istemem. Ne kadar istemesen de 2 güne bir görüceksin mecburen. Her akşam başbaşa takılamayacaksın eşinle. Kendi ailemle de aynı oturmak istemem bu sebepten. Bekar olsam zaten yerim onların yanı ama evli olunca iş değişiyo her iki taraf içinde.. Nişanlın da çok zorlarsa kabul edip oturayım deme, hayatının hatası olur cidden..

Ben istemem şahsen.. Tamam belki dünya iyisidirler ama ben rahatıma düşkünümdür. Evde rahat giyinir, takılırım.. Eşime düşkünümdür sadece onunla takılmak isterim her zaman.. Bu sebepten istemem. Ne kadar istemesen de 2 güne bir görüceksin mecburen. Her akşam başbaşa takılamayacaksın eşinle. Kendi ailemle de aynı oturmak istemem bu sebepten. Bekar olsam zaten yerim onların yanı ama evli olunca iş değişiyo her iki taraf içinde.. Nişanlın da çok zorlarsa kabul edip oturayım deme, hayatının hatası olur cidden..

bende sizin gibi düşünüyorum eşimle takılmak isterım.. şak diye kapı çalmasından hoşlanmam. hazırlanıp gidilebilecek bi mesafede olmalı bence. en azından arada bıkac apartman olmadı diye düşünüyorum. araya özlem girmeli.. zaten ikna ettım gıbı bısey zaten ortada bsey yoktu dusuncesını bı nebze olsun hafıflettım bende..

Bende
Ben hem kv ile hem de annemle aynı apartmandayım. Çok rahatım. Bazen bir hafta kv ile görüşmüyorum yada annemle. Mesafeni kendin belirleyebilirsin. Ben kendi isteğimle oturdum aynı aptmana. Gözünde büyütme
bede aynı alt katta annem yan dairem kayınvalidem.hiç sorunumuz yok çok şüür

Back
X