Kv ile görüşmeyeceğim artık

Ama kimin başına ne gelir belli olmaz ki işinize çok güvenmeyin bence yakınımda olan bir çiftte böyle düşünüyordu işlerini herşeylerini kaybettiler yüksek mevkideyken hemde herşey maddi imkan yada güç değil evet her aile bir değil ama iyi kötü gün durumu var sağlıkları kötü olsa yada vefat durumunda yanlarında olmayacak mısınız bu gerçekten çok acımasızca belki bebeğiniz doğduğunda fikriniz değişir bunu umut ediyorum...
Ablam da benimle aynı durumda ablamda doğum yaptı annem babam gitmedi. Ben herşeyi göze aldım doğumuma gelmesinler çocuğumu görmelerini bile istemiyorum. Allah biliyor benim yaşadıklarımı. Ben sokaklardada kalsam acta kalsam yinede anne baba kapısını çalmam gitmem. Öyle olucağımida zannetmiyorum Allah büyük hakedene hakettiğini verir. Benim ailem Alevi bu arada eşimin ailesi sünni çok çektik bu konuda tam 6 yıl. Hayatımı başkaları için yaşayamam ilk insan nasıl yaşammış hayatta kalmış anne babasının desteğiyle mı? Çevrem çok can dostlarım var çok şükür ben kendime yeterim Bir Allah bir ben. Ilk insan doğum yapınca annesi yanindamiymis acaba ? Düğünüme gelmeyen insanı napim ben ? Allaha havale ettim ben. Benden uzak olsunlar evimiz var esiminde benimde mesleğim var en kötü üni mezunuyum illa bir iş sahibi olurum. Sağlık ise Allaha emanetim. Bir Allahım var oda bana yeter.

Ablam da benimle aynı durumda ablamda doğum yaptı annem babam gitmedi. Ben herşeyi göze aldım doğumuma gelmesinler çocuğumu görmelerini bile istemiyorum. Allah biliyor benim yaşadıklarımı. Ben sokaklardada kalsam acta kalsam yinede anne baba kapısını çalmam gitmem. Öyle olucağımida zannetmiyorum Allah büyük hakedene hakettiğini verir. Benim ailem Alevi bu arada eşimin ailesi sünni çok çektik bu konuda tam 6 yıl. Hayatımı başkaları için yaşayamam ilk insan nasıl yaşammış hayatta kalmış anne babasının desteğiyle mı? Çevrem çok can dostlarım var çok şükür ben kendime yeterim Bir Allah bir ben. Ilk insan doğum yapınca annesi yanindamiymis acaba ? Düğünüme gelmeyen insanı napim ben ? Allaha havale ettim ben. Benden uzak olsunlar evimiz var esiminde benimde mesleğim var en kötü üni mezunuyum illa bir iş sahibi olurum. Sağlık ise Allaha emanetim. Bir Allahım var oda bana yeter.
Hayırlısı olsun inançlı birisiniz anne babanın yerini gayet iyi bildiğinizi düşünüyorum umarım herkes için en hayırlısı olur...

Hangisi anlatayım hep böyle bi iyi bi kötü olduk onda da suç oldu bende de en başından istenmedim o zaman da Zorladım
Evlenmemize karşıydı zaten yine ben gittim ayaklarına eşim mutlu olsun diye

Amin canım hayırlısı neyse o olsun Teşekkür ederim yorumlariniz için ilgilendiğiniz için sagolun ⚘
Ne demek aile deyince içim cız etti bilmiyorum ailemden uzak olsam ne halde olurdum diye bende çok sağlıklı düşünmüyorum biliyorum ama...Hayat işte herşey imtihan hakkımızda hayırlısı olsun herzaman...

Kadin neden soyledi peki bunu? Sebepleri bilmeden yargilayamayiz. Ben de esimin ailesine ayni seyi soyledim,ya es olarak birlikte gelirsiniz kari koca ya da teker teker gelmeyin dedim cunku teker teker gelince birbirlerine nispet yapip bizim huzurumuzu kaciriyorlardi. Ayri ayri gelmeyin siz mutlu olun bas basa dedim.

Bence bunu kvnize soyleten sebepleri anlatirsaniz daha objektif olursunuz

En başından beri istemedi beni nışan atacaktık onlar onu da istedi ama biz eşimle ayrılmadık düğüne gelip gittiler o zaman da görüşmek istemedi ler hep alttan aldım
Yeri geldi lafını da söyledim vardr kendince haklı tarafları muhakak ama bu başka

En başından beri istemedi beni nışan atacaktık onlar onu da istedi ama biz eşimle ayrılmadık düğüne gelip gittiler o zaman da görüşmek istemedi ler hep alttan aldım
Yeri geldi lafını da söyledim vardr kendince haklı tarafları muhakak ama bu başka
Hah en basindan sizi istemedi madem esiniz tek basina gitsin gelsin. Hic dert etmeyin madem sucunuz yok.

Artık zorlamıyorum bu şekilde olan insanların ilişkileri nasıl onu merak ediyorum sonuçta eşimin ailesi o görüşsün etsin ben arafta gibi olur muyum
Olmazsin.

Sen herseye ragmen ne olduysa bile ustune duseni yapip aramissin ama kadin arama bir daha demis.

Bunun uzerine arar ya da gidip gelmek zaten olmaz gurursuzluk olur bu.

Esin birsey derse bundan sonra..ben aradim bir daha arama ..dedi ..benden gunah gitti. Sen nasil istersen oyle yap..dee.

Oluruna birak bosver

Farklı pencereden bakacak olursak; kv ne derse desin hep suçlanmış, huzur kaçıran denilmiş ve geline rahat vermemekle itham edilmişse, "kızım beni aramayın,evimede gelmeyin,siz mutlu olun yeter" minvalinde de söylemiş olabilir.

Ne yaşadığınızı bilemem ama bir kv bınu kolay kolay söylemez..umarım bilmeden kırmamışsınızdır sonuçta siz görüşmüyorsunuz diye eşinizin annesi olmaktan feragat etmiyor..siz görüşmesenizde eşinize asla emgel olmayın ve kv suçlayarak adamı germeyin.

Benim kendi ailemlede eşimin ailesiyle de görüşmüyoruz. Mutluluğumuzu çekemedikleri için sildik herkesi kafamız rahat mutluyuz huzurluyuz birbirimize yetiyoruz. Ben eşime arada diyorum bari sen görüş gidelim diye eşim istemiyor eşimde bana söylüyor anneni ara diye bende aramiyorum. Nedeni ise 2 taraf çok kötü kavga ettiler karakolluk oldular arada bizi bıraktılar bizde herkesi sildik. Korkmana gerek yok yani o eşinin ailesi sen gelinsin bırak eşin düşünsün annesini babasını. Sen kendini yıpratma.
Merak ettim neden kavga ettiler.

Farklı pencereden bakacak olursak; kv ne derse desin hep suçlanmış, huzur kaçıran denilmiş ve geline rahat vermemekle itham edilmişse, "kızım beni aramayın,evimede gelmeyin,siz mutlu olun yeter" minvalinde de söylemiş olabilir.

Ne yaşadığınızı bilemem ama bir kv bınu kolay kolay söylemez..umarım bilmeden kırmamışsınızdır sonuçta siz görüşmüyorsunuz diye eşinizin annesi olmaktan feragat etmiyor..siz görüşmesenizde eşinize asla emgel olmayın ve kv suçlayarak adamı germeyin.
Asla asla engel olmam ben de bir anneyim bunun bilincindeyim her şeyden önce

günahtır bu bundan da korkarım tek taraflı değil zaten hiçbirşey ben kimseyi kötülemedim oğlu görüşsün torunu da görüşsün ben kendi haline huzur diliyorum tek valla sadece bunu istıyorum

Olmazsin.

Sen herseye ragmen ne olduysa bile ustune duseni yapip aramissin ama kadin arama bir daha demis.

Bunun uzerine arar ya da gidip gelmek zaten olmaz gurursuzluk olur bu.

Esin birsey derse bundan sonra..ben aradim bir daha arama ..dedi ..benden gunah gitti. Sen nasil istersen oyle yap..dee.

Oluruna birak bosver
Çok teşekkür ederim herkes nasıl huzur bulacaksa öyle olsun inşallah

Hayat benim icin guzel tabi hergun kavga yok karisan yok kafam rahat
Ama cocuklarim bi babaanne tanimadan büyüyorlar bu cok zor:(

Idare edilebilecek seylerse barisin ama cok buyuk sorunlar yoksa en iyi karari siz bilirsiniz

Şu beni istemedi olayınada gıcığım yani ben görücü usulü evlendim kaynanam beni buldu yani 3,5 ay nişanlı kaldım ve eşimle tekbirgün sorun yaşamadık ama ailesi düğün zamanı birkaç bomba patlattı iş olmasın diye vazgeçmedik bizde sevgiden öte vicdan merhamet bağı vardı birbirimizin aşkından ölme durumu yoktu ama dürüsttük eşim biran bile düşünmedi beni bırakmayı ailesine hesap sormayanda bildi arası kötüde oldu olmasaydı güzeldi ama sebep hep onlardı ne benden ne ailemden tek kötülük görmediler.Amaçlarına ulaşamadılar olay eşimi reddetmeye kadar gitmiş şuan öyle bir durum yok eşim görüşüyor ben görüşmüyorum böyle herkes daha iyi başka başka insanlarız herkes kendi hayatında mutlu olsun.

Hayat benim icin guzel tabi hergun kavga yok karisan yok kafam rahat
Ama cocuklarim bi babaanne tanimadan büyüyorlar bu cok zor:KK43:

Idare edilebilecek seylerse barisin ama cok buyuk sorunlar yoksa en iyi karari siz bilirsiniz
Benim babannemle annem de çok iyi geçinemezdi ama severdim onı çok.sizin neden öyle oldu torunlarını merak etmıyor lar mı

Back
X