KV ile hiç bir zaman anne kız olmadik

Herkes farklı sen kayınvalidemi bildiği için ayrı oturmayı tercih etmişsin bu çok normal eğer benim kv kötü olsaydı kabul etmezdım iyi de olsada kötü olsada oturulmuyor ben evlenirken baştan konuştuk ana çok şükür şimdiye kadar sorun yaşamadık çocuk oldu onda biraz yaşadık ama geçtı yinede rahatım yardımcı oluyorlar saolsun ☺ Dinlemek istersem çocuğu kv birakıyorum ev temizlik yapacaksam birakıyorum 😄 herkes farklı yani
Çok şükür kendi anneme yakın yaşıyorum 🤩 Allah bozmasın mutluluklar

O bakışları bende hep ablam yapardı. U

Esinizin verdiği tepki süper
kendileri haketti valla ben çalışan biriyim hafta sonu sabah 8 de ararlar size kahvaltıya geliyoruz 1 saate ordayız derler eşim sinir oluyor belli de ediyor ama yüz yok ki. Eşim zaten en sonunda dedi benim eşim çalışıyor bir hafta sonu var ayrıca hamile onu da size hizmet etmekle harcayamaz dedi. Evimiz dağınık olabiliyor dedi illaki gelmek istiyorsanız ya 2 gün önceden haber verin yada ev pis diye yargılamayın gelin kahvaltıyı beraber hazırlayın dedi. Daha önce ki geldiklerinde gelip baş köşeye otururlar tek başıma mutfakta yemek hazırlarım çocuklar ellerinde cips le gelir her yere döker çok yaramaz çocuklar (çocuklara birşey dediğim yok ben de hamileyim benim çocuğum da yaramaz olabilir) ama anneleri dökülsede hiç eğilip almaz toplamaz çocuklarının dağıttığını çok uyuşuk bir kadın. eşim laf sokuyor hatta kendi gelip mutfağa bana yardım ediyor ama bir bardak suyu bile benden bekliyorlar. En sonunda benim düşük riskim olunca eşim bu tepkiyi verdi. Daha habersiz gelemiyorlar. 3 hafta önce geldiler en son eşim karım hamile yemek yapamıyor midesi bulanıyor dedi (yok öyle birşey maşallah hiç midem bulanmadı bu zamana kadar hiç birşeyden tiksinmedim) lahmacun söylerim yersiniz dedi ve öyle yaptı. bardakları bile plastik bardak almış. Artık o da sinir oluyor onlara.

Anneniz disinda kimse size Annelik yapamaz, yapmaz yapsa da inandirici olmaz, inansaniz da bi yerde patlak verir. Beklentilerinizi dusurun derim.

Back
X