Kv ile ilgili

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
İyi geceler herkese, kv ile ilgili bir şey soracağım sizlere. Kv ile yakın olduğumuz için kendisiyle haftada 3-4 gün görüşüyorduk. Şu anda bu durumu haftada bir veya iki güne indirdim. Daha iyi oldu bu şekilde. Mesafe oldu aramızda ve şu an daha bir dikkatli davranıyor sözlerini seçerek sarf ediyor. Fakat ben onu evime ne sıklıkla davet edeceğimi bilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz veya özellikle davet ediyor musunuz yoksa siz gittiğiniz için davet etmenize gerek kalmıyor mu? Zaten haftada bir ya da iki gün yanına uğruyoruz, ben de davet edersem görüşme sıklığımız artacak bu sefer. Bir yandan da saygıda kusur etmek/ayıp etmek de istemem ama gerçekten sınırları olmayan biri patavatsız ve bunu "açık sözlülük" olarak adlandırıyor ama asla öyle değil. Off bu kv konusunda bu kadar zorlanacağımı düşünmezdim baya sıkıntılı bir durum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
Aynı ilçede yaşarken o bizi çağırirdi, ben onu ekstra davet etmezdim. Carsidaysa arardi gel derdim anca öyle yani. Şu an bir saat uzaklıkta oturuyoruz. Diyorum gel torununu seversin diye, canı isterse geliyor. Haberli geliyor elbette. Aramız da çok iyidir. Biz de gidiyoruz arada.

Diyeceğim, çok da takma. Taviz tavizi doğurur. İki haftada bir kahveye davet et yeter.

Anladım teşekkür ederim. Evet aşırı doğru taviz tavizi doğuruyor gerçekten. İlk başlarda çok yüz verdim ve bana her istediğini rahatça diyebileceğini sandı. Her şeyimize müdahale etmeye başladı sanki beş yaşında çocuğuz eşimle. Bizi yönetmeye kalktı o yüzden bende tavrımı koydum, gerektiğinde söylemem gerekenleri söyledim şimdi daha dikkatli davranıyor ama yine de düşündüm acaba hani haftada bir falan bize davet etmem gerekir mi diye

İki haftada bir çağırabilirsiniz yada ayda bir belki.
Kaynanalar evliykende sıkıntı boşanırkende boşandıktan sonra bile..
Benim sevgili ex kaynanamdan haber geldi bugün banada gülermisin ağlarmısın işte böyleler.

Offf gerçekten ne istiyorlar bu gelinlerden anlamadım. Benim kv beni artık öyle bir bunalttı ki normal bişey dese bile bana batıyor ya.

İnan hiç gerek yok. Geçen benim kv de çocukla ilgili anlamsız bir yorum yaptı, cevabını verdim daha da konuşmadı. Tabii ben de çok saygılıyımdir ama bunu kullanan olursa da çizgiyi çekmek gerek. Zaten gidiyormussunuz haftada bir iki kez. Dediğim gibi iki haftada bir gündüz arayıp anne kahve yapıyorum hadi gel musaitsen dersin, tamam işte. Bence buna bile gerek yok ama neyse

Offf gerçekten ne istiyorlar bu gelinlerden anlamadım. Benim kv beni artık öyle bir bunalttı ki normal bişey dese bile bana batıyor ya.
Yani mantık şunu diyor oğlumu evlendirdim mutlu olsun bana yeter.

ama yok elimin altına köle geldi oh oh demek uğraşmak eziyet etmek zevk veriyor resmen.

Haklısınız gerek yok ama işte ne bileyim yine de ayıp olabilir hiç çağırmamak. Gerçi ben gel kahve içelim desem akşama kadar durur gitmez de

çocuğunuz var mı? varsa haftada bir torununu sevmeye çağırabilirsiniz yoksa süre uzayabilir bence zaten haftada 1 2 gün gidiyormuşsunuz. bekara konuşmak kolay tabii uygulamada nasıl oluyor bilemiyorum
Bende hiç bilmiyorum elimi versem kolumu kapıyor ya. Çok sinirimi bozuyor tavırları davranışları ama yapacak bir şey de yok

Haklısınız ama bir çözümü de yok gibi
Çözüm eşte bitiyor aslında ikiniz arasındaki o ince köprüyü korumalı.

Benimki beceremedi hep beni suçladı umarım sizin öyle olmaz.
Dertlendim yaa bende dökeyim içimi şuracığa.. Geçen aydı boşandım daha yeni yani, üstümdeki tek parça kıyafetimle ailemi çağırdım gelip aldılar ilk ve son kez şiddet görmüştüm çünkü eş kişisinden. Darp raporu alındı şikayet edildi falan velhasıl boşandık.
Bir kuruş bir şey istemedim kendi çeyizimde içinde. Tek isteğim kurtulmaktı ki gözüm yok hala eşyada parada. bugün laf geldi kulağıma ex kaynana aynen şöyle demiş " Avrat olaydı oturaydı evinde dayalı döşeli ev birçöpünü bile almamış ben birini bulur oturturum içine yemeyenin malını yerler" duyunca tepkim ne oldu Allahım ne çok seviyormuşsun kurtardın beni bunlardan

Ay hele böyle postu seren tipse ayda bir yeter
Öyle biri diyebilirim, gerçekten sınırlarını hiç bilmiyor artık her şeyi batmaya başladı bana. Bir de bi ara görüntülü arıyordu sık sık. Hoşlanmadığımı dile getirdim hala devam etti, en son meşgule atıp normal arıyordum, şu sıralar işte şunu göstemem lazım görüntülü arar mısın demeye başladı. En son böyle yazdığında aradım, konuşmanın ardından baktım yazdığı mesajları silmiş. Ne alaka anlamadım garip

Belki konuşmayı temizlemek istemiştir ama bilmediği için herkesten sil yapmıştır, ona bir.sey diyemem. Ama devamlı görüntülü aranmak çok sinir bozucu.

Evet haklısınız, burada eşe büyük görev düşüyor. Yaa gerçekten kurtulduğunuza sevinin. Daha yeni boşanmışsınız zamanla daha da rahatlarsınız inşallah. Her şey gönlünüzce olsun bundan sonraki yaşamınızda hep mutlu huzurlu sağlıklı olursunuz inşallah

O yüzden eşinizle planlama yapın bu konu için en sağlıklısı bu.
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için

Belki konuşmayı temizlemek istemiştir ama bilmediği için herkesten sil yapmıştır, ona bir.sey diyemem. Ama devamlı görüntülü aranmak çok sinir bozucu.
İlk defa yapsa bende sizin gibi düşünürdüm ama yine bir gün sinirimi bozan bir şey yazdı bende onun dediğini yapmayınca yine mesajı herkesten sil yapmış. Anlayamıyorum gerçekten. Evet çok sinir bozucu ve istemediğimi bildiği halde arıyor ara sıra. En son ben açmayıp normalden arayınca "artık duymadın mı yoksa açmadın mı bilmiyorum" demişti gülerek. Bende duydum ama açmadım müsait değildim dedim. Böyle işte iğneleyici de konuşması yok mu off yine sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…