Kv ile ilgili

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
İyi geceler herkese, kv ile ilgili bir şey soracağım sizlere. Kv ile yakın olduğumuz için kendisiyle haftada 3-4 gün görüşüyorduk. Şu anda bu durumu haftada bir veya iki güne indirdim. Daha iyi oldu bu şekilde. Mesafe oldu aramızda ve şu an daha bir dikkatli davranıyor sözlerini seçerek sarf ediyor. Fakat ben onu evime ne sıklıkla davet edeceğimi bilemiyorum siz nasıl yapıyorsunuz veya özellikle davet ediyor musunuz yoksa siz gittiğiniz için davet etmenize gerek kalmıyor mu? Zaten haftada bir ya da iki gün yanına uğruyoruz, ben de davet edersem görüşme sıklığımız artacak bu sefer. Bir yandan da saygıda kusur etmek/ayıp etmek de istemem ama gerçekten sınırları olmayan biri patavatsız ve bunu "açık sözlülük" olarak adlandırıyor ama asla öyle değil. Off bu kv konusunda bu kadar zorlanacağımı düşünmezdim baya sıkıntılı bir durum fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
En iyisi bu sanırım ya. Yoksa beni o kadar sinir ediyor ki normal bir lafı bile batıyor sanki artık bana. Şimdilerde de yeni bir huy edindi wp'den bana yazıyor, dediği şey bana göre saçma olunca ya da rahatsız olacağımı bildiği bir şeyi söylediği zaman ben tavır alınca o bana yazdığı mesajları 'herkesten sil' yapıyor. Amaç ne anlamadım sanki ne yapacam ben mesajları. Kafasında neler dönüyor anlam veremiyorum

Kaynanam da mesafenin en güzeli olduğuna ikna olsa tamamdır fakat malesef ne yapıyor ediyor beni sinir etmeyi başarıyor

Uzak dur çok tehlikeli, davet etmek falan geç bunları, arada git gel yeter ...

Ayyy niye böyleler ya okurken sinir oldum
Bizim yüzümüzden. Biz izin verdiğimiz için. Eşlerde de sıkıntı var ama daha çok bizden kaynaklandığını düşünüyorum. İnsanın kendine ettiği eziyeti kimse kimseye etmiyor. Şimdi izin günümde kaldırmayı bırak bi plan yapılacaksa 3 kere hatırlatıyor.

Uzak dur çok tehlikeli, davet etmek falan geç bunları, arada git gel yeter ...
En iyisi sadece arada gidip gelmek olacak sanırım. Yoksa diğer türlü sıkıntı çıkartacak bana eskisi gibi. Teşekkür ederim çok sağ olun

Bende şu anda arama baya mesafe koydum fakat ilk evlendiğimizde çok sık görüşürdük yalan yok kendisini de çok severdim, fakat benden iyice yüz bulup patavatsızlaştı, müdahale etmeye, yönetmeye çalıştı bizi. Baktı ben tavır aldım görüşmeyi de haftada bir güne indirdim şimdi daha temkinli davranıyor bana karşı. Yine de tabi sinir bozucu şeyler olmuyor değil hala

Benimki o yüzle balayına geldi siz düşünün hahaha insanı insanlıktan çıkarıyorlarda neyse. Siz yine iyi iletişim kurmaya devam edin sınırlarınızı çizin.

Ayy vites artiran kaynana sorunsali bende de var uzaklasinca bi duruluyorlar ama savas boyalari surulmus bu saatten sonra her hamlenin bir karsiligi var unutma kendini haksiz duruma dusurmeden ufak karsi hamlelerle ataklari savusturman lazim karsidan haksizligi bariz yuksek bir doz gelirse es kisisine gozleri doldurarak cok kirildim hic beklemiyordum ne yapacagimi bilemedim bi hata mi isledim neden biyle yapti anlamadim diye dert yaniyorsun ama sikayet degil dertlesme gibi gazan mubarek olsun acemi gelin boyle boyle olacagiz bizde yapcak birsey yok

Evet ya, başlarda ben kendisini çok seviyordum fakat elimi verdim kolumu kapmaya çalıştı. O kadar sinirlerimi bozuyordu ki. Normal bi lafı bile batıyor şu anda, o yüzden mesafe candır
Bende başlarda çok seviyordum. Şuan yüzünü göresim yok. Bence haftada 1 2 çok.Ayda 1 yeterli. Vala bende davet ederdim. Davet falan etmeyecegım artık. Öyle de böyle de kötü oluyorsun zaten

Ya eş kişisini de ilk başlarda çok darladım ben. Annesini falan uyardı çok müdahale etme falan dedi de pek değişen bir şey yok gibi. Son zamanlarda da aklımın ermediği bir şey yapıyor. Mesela atıyorum ben görüntülü konuşmayı sevmiyorum, bunu biliyor. geçen gün de bahane üreterek örneğin "kızım bişey göstermem lazım bir görüntülü arar mısın" diyor bana. Bende aradım, konuştuk. Mesajlara bir baktım bana yazdığı "görüntülü arar mısın" mesajlarını herkesten sil yapmış. Ne alaka anlamadım. Yine bir gün benim hoşlanmadığım bir şey rica etti bende kibarca reddettim, o mesajı da sildi. Amaç ne gerçekten anlamak güç

Bende başlarda çok seviyordum. Şuan yüzünü göresim yok. Bence haftada 1 2 çok.Ayda 1 yeterli. Vala bende davet ederdim. Davet falan etmeyecegım artık. Öyle de böyle de kötü oluyorsun zaten
Aynen dediğiniz gibi yapmak en iyisi. Kv ile arada mesafe olması her açıdan avantaj

seni rahatsiz etmeden duramiyor millet uyarmis hala yapiyo kizmasinlar diye de kanitlari yokediyor olabilir

Vala ne kadardır evlisin bilmiyorum. Benim 2 sene dolacak. Ben mesafeyi iyice artırıyorum. Çünkü bizi ayda bir görüşmek bile paklamıyor
Benimde daha birkaç ay oldu. Bende git gide mesafeyi arttırmanın peşindeyim. İnşallah başarabiliriz

seni rahatsiz etmeden duramiyor millet uyarmis hala yapiyo kizmasinlar diye de kanitlari yokediyor olabilir
Evet hala yapıyor hala devam hiç durmuyor dur durak nedir bilmiyor. Dediğiniz gibi kanıtları yok etme peşinde olabilir bilemiyorum. Bu gidişle 2-3 ayda bir görüşmek gerekecek sanırım

Evet hala yapıyor hala devam hiç durmuyor dur durak nedir bilmiyor. Dediğiniz gibi kanıtları yok etme peşinde olabilir bilemiyorum. Bu gidişle 2-3 ayda bir görüşmek gerekecek sanırım
hakkınızda hayirlisi 9lsun sizin kaynana turbolu

hakkınızda hayirlisi 9lsun sizin kaynana turbolu
Amin inşallah sağ olun. Baya turbolu, illa beni sinir edecek ya ben açık sözlüyüm diye 'patavatsızlık' yapacak, ya müdahale edecek ya yönetmeye çalışacak, karışacak vs vs. Birinden birini illaki yapıyor, illa taciz edecek. İnşallah baş edebilirim şimdiden yoruldum bile

Va

Vala ben 1bucuk ayda bir giderdim. Şuan bayramdan bayrama düşürmeye çalışıyorum. Aynı şehirdeyiz bu arada
Bizde aynı şehirde hatta aynı ilçedeyiz. En iyisi bayramdan bayrama görüşmek ya, cidden. Diğer türlü olmuyor off şu an yine sinirlerim tepeme çıkıyor hatırladıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…