Kv ile ilgili

sensational

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2020
1.161
471
53
İyi geceler herkese, kv ile ilgili bir şey soracağım sizlere. Kv ile yakın olduğumuz için kendisiyle haftada 3-4 gün görüşüyorduk. Şu anda bu durumu haftada bir veya iki güne indirdim. Daha iyi oldu bu şekilde. Mesafe oldu aramızda ve şu an daha bir dikkatli davranıyor sözlerini seçerek sarf ediyor. Fakat ben onu evime ne sıklıkla davet edeceğimi bilemiyorum :KK43: siz nasıl yapıyorsunuz veya özellikle davet ediyor musunuz yoksa siz gittiğiniz için davet etmenize gerek kalmıyor mu? Zaten haftada bir ya da iki gün yanına uğruyoruz, ben de davet edersem görüşme sıklığımız artacak bu sefer. Bir yandan da saygıda kusur etmek/ayıp etmek de istemem ama gerçekten sınırları olmayan biri :KK43: patavatsız ve bunu "açık sözlülük" olarak adlandırıyor ama asla öyle değil. Off bu kv konusunda bu kadar zorlanacağımı düşünmezdim baya sıkıntılı bir durum :KK43: fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:
İlk defa yapsa bende sizin gibi düşünürdüm ama yine bir gün sinirimi bozan bir şey yazdı bende onun dediğini yapmayınca yine mesajı herkesten sil yapmış. Anlayamıyorum gerçekten. Evet çok sinir bozucu ve istemediğimi bildiği halde arıyor ara sıra. En son ben açmayıp normalden arayınca "artık duymadın mı yoksa açmadın mı bilmiyorum" demişti gülerek. Bende duydum ama açmadım müsait değildim dedim. Böyle işte iğneleyici de konuşması yok mu off yine sinirlendim
En meleği bile yapıyor ya. Benimki de arayıp devamlı sesiniz solugunuz çıkmıyor derdi. Yahu ben her gün seni arayıp ne konuşayım? Bir araya gelince sohbet ediyoruz zaten. Dedi dedi baktı sonuç yok pes etti😅 mesaj silme olayı da fenaymis. Bence mesafe koyarak çok ama çok iyi etmişsiniz.

En meleği bile yapıyor ya. Benimki de arayıp devamlı sesiniz solugunuz çıkmıyor derdi. Yahu ben her gün seni arayıp ne konuşayım? Bir araya gelince sohbet ediyoruz zaten. Dedi dedi baktı sonuç yok pes etti😅 mesaj silme olayı da fenaymis. Bence mesafe koyarak çok ama çok iyi etmişsiniz.
Haklısınız en meleği bile yapıyor sanırım ya. Ama bu kadarı fazla bence. Evet mesaj silme olayına anlam veremiyorum yani neden yapıyor acaba diye çok sorguladım. Cevap bulamadım. Daha da mesafe koymayı düşünüyorum araya

• Beğen
Reactions: Kuf
Haftada 3-4 gün çok değil mi? Ben 4 gün eşimi görmüyorum. 😀
Bence ne yapın edin, bunu azaltın.
Aynı apartmanda yaşıyorum. 2 ya da 3 hafta 1 kayınvalidem çağırıyor. Bende yılda 4 ya da 5 kere çağırıyorum. Bana doğrusu bu gibi geliyor.

Haklısınız en meleği bile yapıyor sanırım ya. Ama bu kadarı fazla bence. Evet mesaj silme olayına anlam veremiyorum yani neden yapıyor acaba diye çok sorguladım. Cevap bulamadım. Daha da mesafe koymayı düşünüyorum araya
Benim kayınvalidem her iizn günümde sabahın köründe arayıp kendi uyandırırdı beni. Bi de eşime yazardı ilk uyuyor mu dye eşim uyuyor dese de arardı ama eşim annesi düşünüp soruyor uyandırmıyor sanardı bazı kaynanalar resmen cin😂😂

Evlilik döneminde beni istemeden de olsa kırdıkları ve bunu da telafi etmedikleri için Kv ve kp e hala kırgınım. Evlenmeden bir ay önce eşime ya ayrılalım ya da anne ve babanla min ilişki içinde olmama laf etme dedim. Tamam karışmam ben sana dedi. Senede iki kez ailesi bana geliyor. Senede üç dört kez biz onlara gidiyoruz. Birkaç ayda bir ve hastalık vs olduğunda ben Kv kp imi arıyorum. Daha çok Kv beni arıyor. Sınırlarımı sırf oğullarıyla evlendim diye rahatça çiğneyebileceklerini sandılar ama I ıh :mapus: yani istersen mesafe koyabilirsin ama eşin deste olmazsa araya Dağ da koysan aşar gelirler. Ben saygısızlık asla etmem bu arada, bir saat uzaklıktayız evet bu uzaklığa senede üç görüşme abes ama her görüştüğümüzde gönüllerini alırım. Bu meselelerin sizce ne yapayım lık meseleler olduğunu düşünmüyorum. Bir sürü ayağı var sorduğunuz sorunun.

Çözüm eşte bitiyor aslında ikiniz arasındaki o ince köprüyü korumalı.

Benimki beceremedi hep beni suçladı umarım sizin öyle olmaz.
Dertlendim yaa bende dökeyim içimi şuracığa.. Geçen aydı boşandım daha yeni yani, üstümdeki tek parça kıyafetimle ailemi çağırdım gelip aldılar ilk ve son kez şiddet görmüştüm çünkü eş kişisinden. Darp raporu alındı şikayet edildi falan velhasıl boşandık.
Bir kuruş bir şey istemedim kendi çeyizimde içinde. Tek isteğim kurtulmaktı ki gözüm yok hala eşyada parada. bugün laf geldi kulağıma ex kaynana aynen şöyle demiş " Avrat olaydı oturaydı evinde dayalı döşeli ev birçöpünü bile almamış ben birini bulur oturturum içine yemeyenin malını yerler" duyunca tepkim ne oldu Allahım ne çok seviyormuşsun kurtardın beni bunlardan 😂😂
Terbiyesiz. Oğlunun da midesi alacak mı eski karısının eşyalarıyla yeni hanımla yaşamak. Keşke gitmeseydiniz ya. Eşime de söylüyorum yarın öbürgün olur ya kavga edecek falan olursak bil ki ben bu evden gitmem. Birkaç parça eşyanı kapının önüne koyarım nereye gidersen gidersin :) neden eşiniz gitmedi de siz çıktınız. Ve neden manevi tazminat davası nafaka talebi vs de bulunmadınız. Pişman olursunuz öfkeniz dinince.

İyi geceler herkese, kv ile ilgili bir şey soracağım sizlere. Eski konumu hatırlayanlar vardır belki bilemiyorum fakat özetle kv bana çok müdahale ediyordu, yönetmeye çalışıyordu ve yakın olduğumuz için kendisiyle haftada 3-4 gün görüşüyorduk. Şu anda bu durumu haftada bir veya iki güne indirdim. Daha iyi oldu bu şekilde. Mesafe oldu aramızda ve şu an daha bir dikkatli davranıyor sözlerini seçerek sarf ediyor. Fakat ben onu evime ne sıklıkla davet edeceğimi bilemiyorum :KK43: siz nasıl yapıyorsunuz veya özellikle davet ediyor musunuz yoksa siz gittiğiniz için davet etmenize gerek kalmıyor mu? Zaten haftada bir ya da iki gün yanına uğruyoruz, ben de davet edersem görüşme sıklığımız artacak bu sefer. Bir yandan da saygıda kusur etmek/ayıp etmek de istemem ama gerçekten sınırları olmayan biri :KK43: patavatsız ve bunu "açık sözlülük" olarak adlandırıyor ama asla öyle değil. Off bu kv konusunda bu kadar zorlanacağımı düşünmezdim baya sıkıntılı bir durum :KK43: fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
Ben davet etmiyorum arada eşimle uğrar oturur kalkarız , davet etme işi kayın aile ile olmuyor valla , yeni evliyken davet ettikçe gelip durdular asla mesafe koyamadım, şimdi kimse kimseyi davet etmiyor, özleyen gün içinde görüşüyor bir şekilde...

Çözüm eşte bitiyor aslında ikiniz arasındaki o ince köprüyü korumalı.

Benimki beceremedi hep beni suçladı umarım sizin öyle olmaz.
Dertlendim yaa bende dökeyim içimi şuracığa.. Geçen aydı boşandım daha yeni yani, üstümdeki tek parça kıyafetimle ailemi çağırdım gelip aldılar ilk ve son kez şiddet görmüştüm çünkü eş kişisinden. Darp raporu alındı şikayet edildi falan velhasıl boşandık.
Bir kuruş bir şey istemedim kendi çeyizimde içinde. Tek isteğim kurtulmaktı ki gözüm yok hala eşyada parada. bugün laf geldi kulağıma ex kaynana aynen şöyle demiş " Avrat olaydı oturaydı evinde dayalı döşeli ev birçöpünü bile almamış ben birini bulur oturturum içine yemeyenin malını yerler" duyunca tepkim ne oldu Allahım ne çok seviyormuşsun kurtardın beni bunlardan 😂😂
Bulsun bir enayi oturtsun haspam..

Terbiyesiz. Oğlunun da midesi alacak mı eski karısının eşyalarıyla yeni hanımla yaşamak. Keşke gitmeseydiniz ya. Eşime de söylüyorum yarın öbürgün olur ya kavga edecek falan olursak bil ki ben bu evden gitmem. Birkaç parça eşyanı kapının önüne koyarım nereye gidersen gidersin :) neden eşiniz gitmedi de siz çıktınız. Ve neden manevi tazminat davası nafaka talebi vs de bulunmadınız. Pişman olursunuz öfkeniz dinince.
Sekiz ay benim çabamla yürüdü evlilik. sekiz ay boyunca yapılan pskolojik şiddetten ve en son fiziksel şiddetten sonra gözü hiç bir şey görmüyor insanın, pişman değilim almadığıma, üstünden seneler geçsin yine pişman değilim derim inanın. Bu aileden kolayca ilk celsede kurtulmuş olmam şükür sebebim.

İyi geceler herkese, kv ile ilgili bir şey soracağım sizlere. Eski konumu hatırlayanlar vardır belki bilemiyorum fakat özetle kv bana çok müdahale ediyordu, yönetmeye çalışıyordu ve yakın olduğumuz için kendisiyle haftada 3-4 gün görüşüyorduk. Şu anda bu durumu haftada bir veya iki güne indirdim. Daha iyi oldu bu şekilde. Mesafe oldu aramızda ve şu an daha bir dikkatli davranıyor sözlerini seçerek sarf ediyor. Fakat ben onu evime ne sıklıkla davet edeceğimi bilemiyorum :KK43: siz nasıl yapıyorsunuz veya özellikle davet ediyor musunuz yoksa siz gittiğiniz için davet etmenize gerek kalmıyor mu? Zaten haftada bir ya da iki gün yanına uğruyoruz, ben de davet edersem görüşme sıklığımız artacak bu sefer. Bir yandan da saygıda kusur etmek/ayıp etmek de istemem ama gerçekten sınırları olmayan biri :KK43: patavatsız ve bunu "açık sözlülük" olarak adlandırıyor ama asla öyle değil. Off bu kv konusunda bu kadar zorlanacağımı düşünmezdim baya sıkıntılı bir durum :KK43: fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden

Valla en güzeli annen ile aynı şehirde olup, eşinin ailesi ile uzak olmak. Ayda yılda bir ben giderim ayda yılda bir onlar gelir. Saygı sevgi de hiç bitmez. Yerinizde olsam ayda bir görüşürdüm hergün her hafta çağırmak görüşmek zorunda değilsiniz. Kendinizi mecbur gibi hissetmeyin. Mesafeli olmak her zaman güzeldir

Haftada 3-4 gün çok değil mi? Ben 4 gün eşimi görmüyorum. 😀
Bence ne yapın edin, bunu azaltın.
Aynı apartmanda yaşıyorum. 2 ya da 3 hafta 1 kayınvalidem çağırıyor. Bende yılda 4 ya da 5 kere çağırıyorum. Bana doğrusu bu gibi geliyor.
Yok yanlış anladınız galiba, başlarda ilk evlendiğimde haftada 3-4 gün görüşüyorduk baktım sinirlerim tepeme çıkıyor azalttım. şu anda haftada 1 bazen çok istisnai durumlarda haftada 2 gün görüşüyoruz. Dediğinize göre daha da azaltsam daha iyi olacak gibi😅

Yok yanlış anladınız galiba, başlarda ilk evlendiğimde haftada 3-4 gün görüşüyorduk baktım sinirlerim tepeme çıkıyor azalttım. şu anda haftada 1 bazen çok istisnai durumlarda haftada 2 gün görüşüyoruz. Dediğinize göre daha da azaltsam daha iyi olacak gibi😅

Çokk sevindimm. 3-4 aşırıı. 😀😀

Benim kayınvalidem her iizn günümde sabahın köründe arayıp kendi uyandırırdı beni. Bi de eşime yazardı ilk uyuyor mu dye eşim uyuyor dese de arardı ama eşim annesi düşünüp soruyor uyandırmıyor sanardı bazı kaynanalar resmen cin😂😂
Ayyy niye böyleler ya okurken sinir oldum

Çokk sevindimm. 3-4 aşırıı. 😀😀
Evet ya, başlarda ben kendisini çok seviyordum fakat elimi verdim kolumu kapmaya çalıştı. O kadar sinirlerimi bozuyordu ki. Normal bi lafı bile batıyor şu anda, o yüzden mesafe candır

Back
X