Kv ile ipleri kopardım

Sweetlover

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
70
-144
38
Kızlar merhaba. Instagramda kendi ailemle ve eşimle yemek yerken attıgım foto üzerine kv ve kız kardeşi kıskançlık krizine girdi. Birbirlerini dolduruşa getirip kv nin yegeni bunun üzerine bana saçma bir mesaj attı. Bu arada hamileyim haketmediğim ithamlarda bulundular. Ve çoğu uydurmaydı. Yani kv Bi çok şeyi kız kardeşi ve yegenine yaşan yanlış anlatmış. Eşim de çok sinirlendi teyze ve kuzenini sildi ama annesine sadece tavır yapıyor. Sonuçta annesi onu silemez ama teyzeye ve kuzene bu haddi veren benim kv. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Çünkü evlilik sürecinde her şeyi eşimle ben yaptım onunla vakit geçirmedim. Onun bu yalancılıgı hamile halimle beni üzmekten çekinmeyen tavrı beni çıldırttı ve kendisine inanmadığını söyledim. Çünkü masumu oynadı. Güya kız kardeşi kendi kendine bana dolmuş yersen. Eşime de söyledim annenle ipleri kopardım diye. Ama evime gelip gitme olayları nasıl olur. Bebek doğunca işler nasıl gelişir. Fevri mi davranıyorum bilmiyorum. Bu arada teyze ve kuzen herhangi bir özür dilemedi.

Kızlar merhaba. Instagramda kendi ailemle ve eşimle yemek yerken attıgım foto üzerine kv ve kız kardeşi kıskançlık krizine girdi. Birbirlerini dolduruşa getirip kv nin yegeni bunun üzerine bana saçma bir mesaj attı. Bu arada hamileyim haketmediğim ithamlarda bulundular. Ve çoğu uydurmaydı. Yani kv Bi çok şeyi kız kardeşi ve yegenine yaşan yanlış anlatmış. Eşim de çok sinirlendi teyze ve kuzenini sildi ama annesine sadece tavır yapıyor. Sonuçta annesi onu silemez ama teyzeye ve kuzene bu haddi veren benim kv. Kaldı ki beni tanımıyor bile. Çünkü evlilik sürecinde her şeyi eşimle ben yaptım onunla vakit geçirmedim. Onun bu yalancılıgı hamile halimle beni üzmekten çekinmeyen tavrı beni çıldırttı ve kendisine inanmadığını söyledim. Çünkü masumu oynadı. Güya kız kardeşi kendi kendine bana dolmuş yersen. Eşime de söyledim annenle ipleri kopardım diye. Ama evime gelip gitme olayları nasıl olur. Bebek doğunca işler nasıl gelişir. Fevri mi davranıyorum bilmiyorum. Bu arada teyze ve kuzen herhangi bir özür dilemedi.
Tavrını belli edersin bir araya gelmek zorundasiniz çünkü. Özür dileme asla. Onlardan özür beklemek de hakkin. Gelirlerse kapın açık olsun. Esin de seni tutar bu sekilde olursa. Karim elinden geleni yaptı der. Ama aramaz sormazsin kimseyi.

Doğum için gelme gitme olduğunda illaki ortam yumuşar sanırım ama olayın büyüklüğü nedir eve dahi sokmayacak şekil bir şeyler mi yaşandı bu da önemli ? Çok fevrisiniz ya da yok gayet güzel tepkiler vermişsiniz demek için olaya hakim olmak gerek yani 🙂

Kayınvalide çok iyi rol yapıyorsa tüm sülaleyi düşman eder sana.. Ki etmiştE zaten.. Ağzının payını ver ve sakın takma hele ki bu hamile halinle..

Bu yazilanlarla siz çok fevri duruyorsunuz! Ama neler yazıldı yaşandı bilsek belki siz haklı olursunuz.

O gün özel bir günümüzdü. Ve o günle ilgili yazı yazmıştım. Benim ailemle yemek yenmesi dert oldu sanırım. Kaldı ki bir kaç gün sonra kv ile yenecekti

İnanın eşim de şok oldu. Tamam çok görüşen insanlar değildik ama bir araya geldiğimizde beni seviyor görünüyorlardı.basit bişeyde böyle fevri davranabilecekleri beni bu halimde üzebilecekleri aklımıza gelmezdi

Eşimi ailesinden uzaklaştırmışım. Aile arasına nifak sokmuşum gibi gibi.. Ki eşim şok oldu böyle şeyler yok çünkü. Pandemi var zaten kim kiminle görüşüyor ki aşırı şekilde. Annesi benim haberim yok onlar kendi dolmuş ama. Beni senede 3 kere gören insanlar bana nasıl neden dolsun

İnstegram da kayınvalidesi işi ne?
Akraba eklememek gerekir

Saçmalamaya bak onlar kimki dolsun kaynanan bişeyler dediki doldular.. Hem sizle alakası olmayan insanlar sizin özel hayatınıza müdahale edemez ne kadar saçma insanlar yaa.... Sizde kayınvalidenize söyleyin benim özel hayatım kiminle gezdiğim kiminle yemek yediğim onları ilgilendirmez deyin.. Ayrıca hamilesiniz lütfen böyle saçma seylerle bebeğinizi strese sokmayın

Evet zaten zoruma giden bu işin başının kayınvalidem olması. Senden o yüzü bulamazsa kim konuşabilir. Bide kayınvalidemin kız kardeşine anlattığı şeylerin yalan olması. Korkuyorum açıkçası çevremde böyle birini barındırmak istemiyorum

O gün özel bir günümüzdü. Ve o günle ilgili yazı yazmıştım. Benim ailemle yemek yenmesi dert oldu sanırım. Kaldı ki bir kaç gün sonra kv ile yenecekti

Ne yazdığınız önemli bilmeden sağlıklı yorum yapılmaz. Paylaşım adı altında nefret kusan gösteriş yapan laf sokan çok insan tanıyorum. Hatta en yakın arkadaşımı sırf bu yüzden şutlamışlığım var

Back
X