kv ile ne yapacagimi bilmiyorum

basim dertte

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2017
222
109
103
44
iyi geceler kizlar.kv ile anlasamiyoruz esim saygili olmami istiyor sadece.ama ben artik dayanamiyorum.1 haftadir bizde.ne yapicam bilemiyotum.bugun aksam baya bi konustuk tartisma gibi degildi de.geldiginden beri zaten surekli elestiri halibdeydi.yok oglumu erken yatirmiyimusuz yok su yok bu..
ben de aksam dedim madem oyle bir haftadir burdasin sen alistirsaydin erken yatirmaya.sana firsat tanidim dedim.ilk gun kendisi yatirmaya kalkti.gel sana iatedigin oyunxagi alicam dedi(beni begenmiyo ama yaltigi davranisa bak.ki esim de uyardi anne bizden hic duydun mu boyle bisey diye.gercekten odul cok nadir veriyoruz.ama bikac gun sonra napiyim anne ile anneanne aliatirmis brnde obdan oyle dedim dddi.)neyse ilj gun uyutmaya kalkti 10 dk sonra beni cagirdi.gel sen uyut diye.ben de niye sen uyut babaannesi iste uyutmak istiyodunbya falan dedim.yok beni dinlemiyo dedi.niye yatakya iste cocuk dinliyo dedim.saniyo ki hemen yataga yatar yatmaz uyuyacak.o kadar kolaydi.

neyse bunun uzerine zaten geldiginden beri laf sokup duruyodu brn de evet biz cocuk yetisteremiyoruz.het cocuk mukemmrl yetisecek diye bisey yok dedim.simdi esim de o da hotul horul uyuyo.yarin kaynima gececek.ama bikac hafta sonra biz bunlara gidicez.ben bu sksamdab sonra iyice gicik oldum.gitmek istemiyorum.ama esiminde arada kalmasini istemiyorjm bapicam kizlar.bi akil verin

yarin da dogum.gunu.pasta yaptim.sadece.
daha once hamile halimle karda kista gidip buna terlik almistim kalitesiz ama saol demisti.bi de karacanin guzel bi dokum tenceresini almistim.onda da cok agir bu hem de kapagi cam dedi.o yuzden hediye falan almiyorum.avaip patavatsiz bi kadin bildiginiz gibi degil.

bi de grcmisten hic unutamadigim seyler var.ogluma dogum.icin geldi.zaten o zamana kadar iyiydik.ne zamanki doguma geldi bizde ipler koptu.annene haber vrmefen dogummgideriz .hastanefe tek basina kalirsin demeler.bunlar hic aklomdan cikmiyor.elin evladi ele ucuz

madem ki kaynanayim, gorevim icabi burnumu herseye sokayim. klasik bir tür.
peki napicam ben ya.muhatap olmak iatemiyorum.konusmaain benle.torunlarini sevsin gitsin.torunlari da hhs bunu sevmiyo ama.daha kizim 8 aylik o bile kucaginda durmuyo.oglumla oyun pynuyoruz guzel zar atamiyosun guzel zar atsan 6 gelir diyo.boyle sevimsiz konusmalari var.

cocuklarima annem bakiyo.bizde kirasini oduyoruz.ben uctetsiz izindeyim.iznr cikmadan once butun masraflarimizi biriktirdik.oglum iki aileyi gecindiriyo diyo.annemin yaptigi fedakarliklarinda hadi hesabi yok.esim hep der annen olmasaydi isimiz cok zordu diye.ama bu patavatsiz oyle diyo.bi de gecen gun gezmeye gittiler bana da donuste yemek almislar.annemde yanimdaydi.kaldirdi anneme sen evdeki yemekleri ye dsdi.tee allam olur musin oldurur musin

patavatsız görgüsüz ama mükemmeliyetçi olmaya çalışan bir cahille hiç kafanızı yormayın derim. Bana kalırsa annenizle olan ilişkinizi kıskanıyor en nefret ettiğim kv modeli işiniz var uğraşıp üstesinden gelmekte çok kolay Allah yardım etsin

Bildigin fesat ,densiz ,psikolojik sorunlu senin insan gorunumlu kv,
İpleme duymamis ayagina yat cevap bile verme esinin yaninda ,
O yokken yap yuvasini ,esine soylerse inkar et ,ustelik esine cemkir sen beni tanimiyor musun ,
Ne zaman boyle davrandim ,senin hatrina agzimi acmiyorum ,aramiz bozulsun diye yalan soyluyor de,

iste ne yapacagimi bilemiyorum.bize geliyor yuzum.hic gulmuyor.eltim benden daha cok nefret ediyir ondan.ama o guleryuzlu yaklasiyor.onu cok seviyor.politik olamiyorum.ve sirf bunun yuzumden diger aile fertleri ile aram.bozulsun istemiyorum.ne yapmam lazim.gervekten sasirdim.esimle konusuyorum annem seni seviyor diyo.hayir ben hissediyorum diyirum.annem.gic birseyin farkinda degil diyo.

Yarın eltini ara size geliyoruz de kv ile gidin pastayı da götürün orda kesin.

yapamam.vicdanim.gercekten rahat etmez.ben iliskim bozuldugunda ilk vslarda ziril ziril agladim vicdan azabindan.ben nasil boyle yaparim.niye sabredemiyorum diye.ama olmuyor ben gercekten sabirli bi insanimdir beni bile cildirtti.esimi uzmeden bu isi hallrtmem lazim.

Hep de erkek anaları . Halbuki KV erkeklerde de var. Ama kvden çeken hep kadınlar. Allah merhamet versin bu kvlere. Benim heidyeme laf edecek insana pasta masta yapamam. Lafımı da söylerim. Hanı hediyelerimin hiçbirini beğenmedin ya, pastayı da begenmezsin diye yapmadım derim. Çok istiyorsa oğlu alsın pasta. Hem misafir hem her şeye laf ediyor. Bir huzursuzluk hissetmiyor mu ya böyle yaparken ? Hepten gıcık oldum bu kvlere ya artistler. Cennet mahallesi mod on çoğunda.

kendisiyle mi konusdam diyorum.anne anlasamiyoruz sendd farkindasin.ozguru uzmek istemiyorum.o yuzden birbirumizle muhatap olmayalim.gel torunlarini sev misafir gibi git mi desem.be kadin sen benim duzenime ne karisirsin

Oynamayın sakın açık ve net olun kesinlikle iyi olunca kıymet bilmeyen kötü olunca el üstünde tutar senden iyisi olmaz. bak taviz vermeye başlarsan zaten senin evliliğin olmaktan çıkar kv-eşin-ve sizin aranızda olan bir evlilik olur üç kişilik bir evlilik kapıda seni bekliyor taviz vermeye devam ettiğin sürece

Esiniz sizin uzulmenizi dikkate aliyor mu ?
O size saygili ol diyor ,annesine hic laf ediyor mu yalan yanlis soylediginde bile ,
Siz hala esimi uzmeden diyorsunuz ,ondan sonra kv soyle boyle ,hayir esiniz yuz verdigi icin boyle

yapmiycaktom aslinda dedigim gibi esimin hatrina yaptim.ama hediye falan almiycam.bi de soyle bi patavatsizligi var.kizim dogdugunda para verdi esime.ben de nezaketen anne niye zAhmet ettin dedim.sana vermiyorum xaten dddi.ben sok..soz vermistim.gecmisi unutucam iyi davranicam diye.ben de sarteller atti yine tabi.

Hem gicik oldum, gitmek istemiyorum diyorsun, hem de doğumgününe pasta yapiyosun..

Esiniz sizin uzulmenizi dikkate aliyor mu ?
O size saygili ol diyor ,annesine hic laf ediyor mu yalan yanlis soylediginde bile ,
Siz hala esimi uzmeden diyorsunuz ,ondan sonra kv soyle boyle ,hayir esiniz yuz verdigi icin boyle
evet .aslinda esimle konusmayi da planliyorum.bana karsi gorevini yerine getirmiyosun diycem.beni de korumak zorundasin.su an sinorden uyuyamiyorum iste.ikisi de horul horil uyuyo

Merhaba konuyla çok alaksız ama bısey sorabılırmıyım benim bebegım 2 aylık siyaha yakın bı kaka yaptı sız tecrübeli sınırdır yardım edebılırmısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…