Kv katili olucam!

Klasik gerzek kv sendromu ne yapsanız anlamaz tersleyim ki en azından sınırınız gider ve mümkün olduğunca uzak durun bebenizi uzak tutun
Aynen anlamıyor bu konuyu kapat artık bile dedim. Onu bile kaale almadı düşün. Ve tersleyerek söyledim. Ben onları hiç yalnız bırakmıyorum zaten hiç güvenmiyorum mutlaka ağzına bişey verir.

Yavaş yavaş bırakıyorum eskisi kadar sağmıyorum. Bu sorun başladığında kızım çok küçüktü mecbur sağmam gerekti.
Şimdi sadece uyanıkken sağıyorum emmeyi red ediyorsa eğer.

yazıldı mı bilmiyorum ama başka bir konuda bi yorumda bulunmak istiyorum. aynı sorun bende de vardı çok fazla ön süt oluyordu. sağım yapmak ön sütü daha da çoğaltır. gün içerisinde sağım zamanlarını azaltarak ve emme sıklıklarını çoğaltarak sağma işlemini bırakmanız lazım.

He he de gec.
Fazla takiyorsun bence
Her zaman bu muhabbetler olur insanlar arasinda

Takmiycaksiniz.

Ha 3 aylik ha 4 aylik ne var bunda takicak?

Aynen anlamıyor bu konuyu kapat artık bile dedim. Onu bile kaale almadı düşün. Ve tersleyerek söyledim. Ben onları hiç yalnız bırakmıyorum zaten hiç güvenmiyorum mutlaka ağzına bişey verir.
Bizimki ileri gidip mama aldırmıştı kaç kere insanı çocuk yapmaktan soğutuyorlar

Bence sen kv'ni çok fazal kafaya takıyorsun. Kadının huyu suyu belli, ama sen idare etmeyi bilmiyorsun. İstediği kadar fesat olsun, sen he de geç. Kendini bu kadın yüzünden yıpratıyorsun boş yere. Evliliğine zararı çok dokunacak böyle giderse.

He he de gec.
Fazla takiyorsun bence
Her zaman bu muhabbetler olur insanlar arasinda

Takmiycaksiniz.

Ha 3 aylik ha 4 aylik ne var bunda takicak?

Yahu takılmayacak gibi değil yemin ederim insanı çileden çıkarıyor. Kapatır mısın konuyu dedikçe daha da üstüme geliyor.
Uyutmama laf ediyo emzirmeme karışıyo sütğme karışıyo. Kadın susmuyor bildiğin habire pirinç lapası bebe bisküvisi verdim diyip duruyo. Yani illa onun dediği olacak.
Çocuğun kilosunu soruyor söyleyince de yanlış ölçmüştür imkansız diyor. Daha neler var yazmadığım.
3 aylık çocuğum :)
15 gün sonra 3 bucuk aylık olucak. O öyle diyince ben karıştım yabancıyım hesabını çözemedim. Biten ay biten yaş olarak biliyorum ve öyle de söylüyorum. İnsanlar 3 ü bitti 4 e girecek diyince ben 4 aylık olduğunu söylüyor diye düşündüm. Ona takılmadım zaten.

Bence sen kv'ni çok fazal kafaya takıyorsun. Kadının huyu suyu belli, ama sen idare etmeyi bilmiyorsun. İstediği kadar fesat olsun, sen he de geç. Kendini bu kadın yüzünden yıpratıyorsun boş yere. Evliliğine zararı çok dokunacak böyle giderse.

Oluyor zaten çünkü ona sabredip sustukça eşime sarıyorum ondan soğuyorum :)
Evet bu aralar çok kafama takıyorum doğru.
Karışma işime diyip çıkıcam işin içinden başka türlüsü olmuyor ama inan takılmayacak gibi değil insanı sinir hastası eder .

Bizimki ileri gidip mama aldırmıştı kaç kere insanı çocuk yapmaktan soğutuyorlar
Hey allahım ya sütün var da niye mama alıyor. Evet resmen soğutuyorlar. Ben tecrübe edine edine bakmak istiyorum illa öyle yap böyle yap diye emirler yağdırılmasından hoşlanmıyorum. Kimse çocuk bakımına karışamaz yanlış da yapabilirsin. Kimse haddini bilmiyor ya. Köşede karpuzcu var o bile durdurup akıl vermeye kalktı.

Yahu takılmayacak gibi değil yemin ederim insanı çileden çıkarıyor. Kapatır mısın konuyu dedikçe daha da üstüme geliyor.
Uyutmama laf ediyo emzirmeme karışıyo sütğme karışıyo. Kadın susmuyor bildiğin habire pirinç lapası bebe bisküvisi verdim diyip duruyo. Yani illa onun dediği olacak.
Çocuğun kilosunu soruyor söyleyince de yanlış ölçmüştür imkansız diyor. Daha neler var yazmadığım.
3 aylık çocuğum :)
15 gün sonra 3 bucuk aylık olucak. O öyle diyince ben karıştım yabancıyım hesabını çözemedim. Biten ay biten yaş olarak biliyorum ve öyle de söylüyorum. İnsanlar 3 ü bitti 4 e girecek diyince ben 4 aylık olduğunu söylüyor diye düşündüm. Ona takılmadım zaten.

bu kadın niye sizde?
birlikte mi yaşıyorsunuz?

Anneler süt olayını çok abartıyor. Biri süt ile ilgili soru sorsa sanki karakterine hakaret etmiş gibi pençelerini çıkarıyor.

Sütün gelmesi de gelmemesi de anneyle ilgili bir durum değil. Bazen dağları yesen bile sütün gelmez ya da bebeğe yaramaz.

Sütüm var , aylık kontrollerde doyuyor mu doymuyor mu belli olur , seni de haberdar ederim dedim ben her kv. Sorduğunda.

Ne büyütmeye gerek var bu meseleyi , ne de sinirlenmeye , kalp kırmaya bunun için.
..

Ay hesabını herkes yazmış. Yabancı olduğunuz için burada ifade edemediğimiz gibi belki de onu da yanlış anlıyor olabilirsiniz.
...

Merak ettiğim bir konu, sütün ilk başını neden sagdiginiz ?

Bir memeyi en az 20 dk.emzirmek gerekiyor. Ilk gelen süt çok kıymetli, biraz katı olurmuş. En son da su gibi süt gelirmiş, su ihtiyacı için.

Anneler süt olayını çok abartıyor. Biri süt ile ilgili soru sorsa sanki karakterine hakaret etmiş gibi pençelerini çıkarıyor.

Sütün gelmesi de gelmemesi de anneyle ilgili bir durum değil. Bazen dağları yesen bile sütün gelmez ya da bebeğe yaramaz.

Sütüm var , aylık kontrollerde doyuyor mu doymuyor mu belli olur , seni de haberdar ederim dedim ben her kv. Sorduğunda.

Ne büyütmeye gerek var bu meseleyi , ne de sinirlenmeye , kalp kırmaya bunun için.
..

Ay hesabını herkes yazmış. Yabancı olduğunuz için burada ifade edemediğimiz gibi belki de onu da yanlış anlıyor olabilirsiniz.
...

Bir memeyi en az 20 dk.emzirmek gerekiyor. Ilk gelen süt çok kıymetli, biraz katı olurmuş. En son da su gibi süt gelirmiş, su ihtiyacı için.

Valla abarttığım filan yok bir insan iyi niyetle 1 kez sorar birşeyi. Bu ayki kontrolünde aldığı kiloyu ve boyunu söyledim imkansız diye idda etti benimle.
O ayrı bu ayrı,bir insanın niyetini anlayabilecek biriyim onun niyetini de bildiğim için haliyle sinirleniyorum tavırlarına.
Sütü sağmamın sebebi memeyi red ediyor olması.

Valla abarttığım filan yok bir insan iyi niyetle 1 kez sorar birşeyi. Bu ayki kontrolünde aldığı kiloyu ve boyunu söyledim imkansız diye idda etti benimle.
O ayrı bu ayrı,bir insanın niyetini anlayabilecek biriyim onun niyetini de bildiğim için haliyle sinirleniyorum tavırlarına.
Sütü sağmamın sebebi memeyi red ediyor olması.

Niyetinin iyi olduğunu iddia etmedim ki, niyeti ne olursa olsun bu kadar sinirlenmenin anlamsız olduğunu söyledim.

Kötü niyetli olduğunu düşünüyorsanız koz veriyorsunuz eline .

Sizin bileceginiz iş , ister asıp kesin , her sorduğunda sinirlenin , eşinizle kavga edin, isterseniz de olgunlukla akıllı bir şekilde karşılayın soru(n )ları , umursamayin yorumları, onu da kendi kültürü çerçevesinde değerlendirip anlaşmaya çalışın.
Ikisi de bir tercih. Biri huzur biri huzursuzluk yolu.

Beraber yaşamadığıniz bir insan için fazla , gereksiz düşünce yükü.

Niyetinin iyi olduğunu iddia etmedim ki, niyeti ne olursa olsun bu kadar sinirlenmenin anlamsız olduğunu söyledim.

Kötü niyetli olduğunu düşünüyorsanız koz veriyorsunuz eline .

Sizin bileceginiz iş , ister asıp kesin , her sorduğunda sinirlenin , eşinizle kavga edin, isterseniz de olgunlukla akıllı bir şekilde karşılayın soru(n )ları , umursamayin yorumları, onu da kendi kültürü çerçevesinde değerlendirip anlaşmaya çalışın.
Ikisi de bir tercih. Biri huzur biri huzursuzluk yolu.

Beraber yaşamadığıniz bir insan için fazla , gereksiz düşünce yükü.
Ben 5 senedir evliyim,5 senedir zaten bunların hepsini uyguluyorum.
Ama doğumdan sonra ona tahammül etmemeye başladım.
Çünkü yaptıkları yenilir yutulur cinste değil. Kızımın yüzüne çiş sürmemi söyledi doğumdan iki gün sonra.
Evet sinirlenmemem gerektiğinin farkındayım bir süre sinirlenmiyorum zaten ama gecenin sonuna kadar hep aynı muhabbet dönüyor alttan aldıkça sustukça üstüme geliyor olgunlukla karşılayınca daha da beter üzerime geliyor.
En sonunda da elimde olmadan sinirleniyorum.

..

...

Yanlış biliyorsunuz. İlk gelen süt ön süttür yağlı süt sonundaki süttür.

Ben 5 senedir evliyim,5 senedir zaten bunların hepsini uyguluyorum.
Ama doğumdan sonra ona tahammül etmemeye başladım.
Çünkü yaptıkları yenilir yutulur cinste değil. Kızımın yüzüne çiş sürmemi söyledi doğumdan iki gün sonra.
Evet sinirlenmemem gerektiğinin farkındayım bir süre sinirlenmiyorum zaten ama gecenin sonuna kadar hep aynı muhabbet dönüyor alttan aldıkça sustukça üstüme geliyor olgunlukla karşılayınca daha da beter üzerime geliyor.
En sonunda da elimde olmadan sinirleniyorum.

Eşinize atın topu. Deyin ki annen bir şey dediğinde , istemediğinde sen cevap ver.

Yanlış biliyorsunuz. İlk gelen süt ön süttür yağlı süt sonundaki süttür.

O zaman su ihtiyacını karşılayan ilk suttur. Teşekkür ederim doğru bilgilendirme için. Ikisinin de ziyan olmaması gerekiyor ilk aylar. Doktor demişti, ozellikle ilk aylar 20 dk. Tam emzir.
Lohusa doneminde ilk gelen sarı sütü sakın ziyan etme demişti.

O zaman su ihtiyacını karşılayan ilk suttur. Teşekkür ederim doğru bilgilendirme için. Ikisinin de ziyan olmaması gerekiyor ilk aylar. Doktor demişti, ozellikle ilk aylar 20 dk. Tam emzir.
Lohusa doneminde ilk gelen sarı sütü sakın ziyan etme demişti.
Bende elimden geldiğince sağmamaya çalışıyorum çok huysuzlanmadığı sürece bi alıyo bi bırakıyo ağlamazsa öylr devam ediyorum düzelene kadar. Ama ağladığı ve red ettiği zaman sağmak zorunda kalıyorum.

Kv katili olanlara suçta indirim mi var, nefsi müdafaya mı giriyor. Her başlık bu yönde. Birazıcık sakin olalım kızlar.

Back
X