• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp bonus kayın :'(

İyi de bu aynı mevzu değil ki..
Daha önceki sayfalarda söyledim bu gun esim beni aldatsa kayınvalidem belki eşime bir bağırır çağırır.Sonra anamnez karı miydi oğluma yaprak sarmazdi der. Oğlunu bağrına basar

Siz öyle olabilirsin canım ama zina baya büyük birşey zaten affedilecek birşey degil. Bunu görümcem de yapsa evimi ne bn açarım nede kv dem açar insanlar bunu bilmezden kafamı sokacak yerim var bb istediğim haktır yiyebilirim düşüncesine kapiliyorlar malesef zinayi bu kdr basit görenler yüzünden :olamaz:
Büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler.. kesinlikle günah olmadığını söylemiyorum, siz yaşarsanız böyle bir durum aynen söylediğiniz gibi davranın davranabilirseniz, davulun sesi uzaktan hoş gelir çünkü. Umarım kimse yaşamasın tabiki

Çok mutsuzum nerden başlasam bilmiyorum..

Kv kp den sonra kaynım da eve yerleşiyor. Bu yaz ayrı eve çıkıcaz zaten eşyalarımızı aldık. Ama yaza kadar bi evin içinde o kadar insanla ne yapıcam. 5 ay geçer mi...

Kimse fikrimi bile almadı eşimle bi haftadır konuşmuyorum neden konuşmuyorsun bile demiyor. Hayatına gayet normal devam ediyor. Benim içimde kıyamet kopuyor. Çok bunaldım. Kızımı da alıp gidesim var.

Susmak en büyük cevaptır diyip sussam mı ? Yoksa içimdekileri kusup herşeyi bitirsem mi.
kayınvalidenin evinde yaşıyorsan bir şey deme hakkın yok.Kendi evine çıkınca inşaallah bütün rahatsızlıklarının acısını çıkartırsın.

Hayır ben zaten yazdım diğer yorumlarda da başka seçeneğin yok ya baba evine gideceksin yada 5 ay katlanacaksin seçim senin diye ama şurada kaynı için evlat yazan kişiler nasıl oluyor da terbiyesizliği kabul edebiliyor onu anlamıyorum kız haklı sonuna kdr istememkte zaten

Benim dedem böyle bir şeyi duysaydi babamla ilgili evine adım attirmazdi evlatlıktan redderdi yada annem için resmen adam zina yapmış kv kp aferin oğlum senin karın zaten sana kadınlık yapmıyordu iyi yapmışsın demiş kabul edilecek bir düşünce değil zihniyet hiç değil.

Kimse yapılan şey doğru dememiş ama kimsede oğlunu karısını aldattı diye silip atmaz benim de oğlum var elbette kızarım çok kızarım hem de çünkü basta ben egitim verememişim demektir bu,kendime de kızarım ama silip atmam

Büyük lokma ye ama büyük konuşma demişler.. kesinlikle günah olmadığını söylemiyorum, siz yaşarsanız böyle bir durum aynen söylediğiniz gibi davranın davranabilirseniz, davulun sesi uzaktan hoş gelir çünkü. Umarım kimse yaşamasın tabiki

Kesinlikle katılıyorum size büyük konuşmamak lazım !!
Asla kimse yavrusunu sokağa atmaz!
Bir ANA ise bu bunu bilir bunu konuşurum....

Çok mutsuzum nerden başlasam bilmiyorum..

Kv kp den sonra kaynım da eve yerleşiyor. Bu yaz ayrı eve çıkıcaz zaten eşyalarımızı aldık. Ama yaza kadar bi evin içinde o kadar insanla ne yapıcam. 5 ay geçer mi...

Kimse fikrimi bile almadı eşimle bi haftadır konuşmuyorum neden konuşmuyorsun bile demiyor. Hayatına gayet normal devam ediyor. Benim içimde kıyamet kopuyor. Çok bunaldım. Kızımı da alıp gidesim var.

Susmak en büyük cevaptır diyip sussam mı ? Yoksa içimdekileri kusup herşeyi bitirsem mi.
Okadar dayanmissin bence 5 ayda sık dişini nolcak tamam anliyorm seni okadar insan ama unutma onlar eşinin ailesi ve şükür et ya hiç cikamasaydiniz bence 5 ay kimseyi kırmadan incitmeden ve bilakis kendinde kirilmadan incinmeden cikabilirsn

Back
X