• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp bonus kayın :'(

Neden,konu sahibi almış eşini koymuş babasının evine.
Karisini 20 lik bir hatunla boynuzlamis. Anasi babasi da demis ki kadinlik yapmadigi icin normaldir aldatmasi. Ailecek zihniyetleri igrenc otesi.
İyi de bu gün konu sahibinin başına aynı şey gelse arkasında duran birinin olacağını mi düşünüyorsunuz? Ya da benim başıma gelse eşimin ailesi ne diyecek,Anamnez hatalı,yaprak saramadi, bizim her dediğimizi yapmadı oğlumuz hakli...Kimse yoğurdum ekşi demez.Kendi oğullarına da laf soyletmezler bunu bilir bunu soylerim

Konuyu tam anlamadım ama kv kp sizin var olan evinize mi gelip yerleşti? Sonrada oğulları geldi oda yerleşti şimdi siz tekrar ev ve eşya alıp farklı eve mi çıkıyorsunuz ?
Eğer durum böyleyse kaynın yerine görünce de yerleşe bilirdi diye şükret diyeyim.
Sabret ve sus az kalmış arada bol bol annene git kal 5 ay hızla geçer gider.
Benim kv ye kusmak istediğim çok şey var ama susuyorum. Eşim için ve saygıdan.

Eşya diye ne aldınız mesela?
Şahsen bir çekyat, bir halı, bir yatak alır yine kendi düzenimi kurardım. O da olsun bu da olsun dediyseniz mecbur bekleyeceksiniz.. Başka çareniz yok..

Kesin 5 ay mı?
Yoksa iyimser bir plan mı?

Kesin, asla gecikmez diyorsan bekle,
Yok belli değil, alemin ahlaksız adamıyla oturacağıma gider babamdan azarımı yerim daha iyi. Hem eşin de işleri hızlandırır belki de kısa yoldan ayırır evi.

Biz onlarla yaşıyoruz desek daha doğru olur eşim iş batırdı ve mecbur kaldık bende cahilliğin vermiş olduğu şeyle kabul ettim. Eşim zaten beş ay sonra taşınacağız der bilmiyorum beş ay geçer mi

Eşine kapılarını açmışlar öbür oğullarına gelme diyemezler

O kadar takside girmek gereksizmiş ama olmuş artık beklemek dışında çözüm yok

Çok mutsuzum nerden başlasam bilmiyorum..

Kv kp den sonra kaynım da eve yerleşiyor. Bu yaz ayrı eve çıkıcaz zaten eşyalarımızı aldık. Ama yaza kadar bi evin içinde o kadar insanla ne yapıcam. 5 ay geçer mi...

Kimse fikrimi bile almadı eşimle bi haftadır konuşmuyorum neden konuşmuyorsun bile demiyor. Hayatına gayet normal devam ediyor. Benim içimde kıyamet kopuyor. Çok bunaldım. Kızımı da alıp gidesim var.

Susmak en büyük cevaptır diyip sussam mı ? Yoksa içimdekileri kusup herşeyi bitirsem mi.
Bu sorun dışında normalde ciddi bir probleminiz yoksa sabredin derim çocuğumuzda var geçici bir durum sonuçta evliliği bitirmeye değmez bence. Ama susmayında tabi şikayetlerinizi dile getirin sizi anlamasi için

Ne terbiyesiz insanlar ya!fikrini bile sormamak ne demek yahu. Ekonomik ozgurlugunuz var mı? Varsa çekmek zorunda değilsiniz. Sizde getirin madem kendi anne babanızı o eve nasil oluyormuş görsünler.

Sadece 5 ay. Bu yuzden susacaksiniz. Ayri eve tasindiktan sonra mesafeyi koyar arayi sogutursunuz ...

Ama yemeği yapan benim temizlik yapan benim ayrıca evde onun kalacağı bir oda bile yok Ken kendisi düşünmesi gerekmez mi oturduğumuz odada yatıp kalacak ne kadar saçma off

Yemek yapma ? Esinede söyle kardesiyle yatsın

2. seçenek al çocuğunu ailenin yanına git kocana 5 ay sonra görüşürüz de

Ben 5gün çekemem sen 5 ay diyosun

Ne terbiyesiz insanlar ya!fikrini bile sormamak ne demek yahu. Ekonomik ozgurlugunuz var mı? Varsa çekmek zorunda değilsiniz. Sizde getirin madem kendi anne babanızı o eve nasil oluyormuş görsünler.
Zaten kendisi ile eli kv ile kp inin evindelermiş, 5 ay sonra eve çıkıncaya kadar. Yani ev kvsinin evi, oğlu hata yapmış olabilir burda bir sürü yorum gelmiş adama ama et tırnaktan kolay kolay ayrılmaz. Ben eşinin ailesine de kızamadım

Zaten kendisi ile eli kv ile kp inin evindelermiş, 5 ay sonra eve çıkıncaya kadar. Yani ev kvsinin evi, oğlu hata yapmış olabilir burda bir sürü yorum gelmiş adama ama et tırnaktan kolay kolay ayrılmaz. Ben eşinin ailesine de kızamadım
Ev onlarinmiymis o zaman farklı bir bakış açısı getiririm. Ev kimise onun borusu öter. Bunların evi yokmu orasını kacirdim ben. Yoksa neden yok. Madem öyle misafir durumundalar yapacak birsey yok. Kocası ile halledeçekti bizim neden bi evimiz yok diye.insanların suçu yokmuş

Sadece 5 ay sabret sabrin sonu selametyir gereksiz huzurunuzu bozmayin

Ev onlarinmis oyuzden geline bir soralim demezler.
Aldiginiz esyalar nerde? Oturacaginiz ev sizin mi? Yoksa daha kiralanacak mi?
Umarim kendi evinize gittiginiz zaman kv kp size rahat verir. Beraber yasamaya alismislar yakinda oturmasan keske.

Gününüzde susana kendi hakkını savunmayana daha beteri yapılır.
Çünkü kabul etmiştir. Bu yüzden hak etmiştir kafasında çoook insan var.
İşin özü kendisine saygı duymayana insanlar saygı duymaz.
Susmak çözüm değildir.

Back
X