Kv kp bonus kayın :'(

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Çok mutsuzum nerden başlasam bilmiyorum..

Kv kp den sonra kaynım da eve yerleşiyor. Bu yaz ayrı eve çıkıcaz zaten eşyalarımızı aldık. Ama yaza kadar bi evin içinde o kadar insanla ne yapıcam. 5 ay geçer mi...

Kimse fikrimi bile almadı eşimle bi haftadır konuşmuyorum neden konuşmuyorsun bile demiyor. Hayatına gayet normal devam ediyor. Benim içimde kıyamet kopuyor. Çok bunaldım. Kızımı da alıp gidesim var.

Susmak en büyük cevaptır diyip sussam mı ? Yoksa içimdekileri kusup herşeyi bitirsem mi.

k
Çok mutsuzum nerden başlasam bilmiyorum..

Kv kp den sonra kaynım da eve yerleşiyor. Bu yaz ayrı eve çıkıcaz zaten eşyalarımızı aldık. Ama yaza kadar bi evin içinde o kadar insanla ne yapıcam. 5 ay geçer mi...

Kimse fikrimi bile almadı eşimle bi haftadır konuşmuyorum neden konuşmuyorsun bile demiyor. Hayatına gayet normal devam ediyor. Benim içimde kıyamet kopuyor. Çok bunaldım. Kızımı da alıp gidesim var.

Susmak en büyük cevaptır diyip sussam mı ? Yoksa içimdekileri kusup herşeyi bitirsem mi.
kv ve kp den sonra kayın pek koymamalı

Neden en başında kayınvalide ve kayinpederinle aynı evde yaşamayı kabul ettin ki?
Salaklığımdan aşkla evlendiğim adamdan şu anda o kadar soğudum ki aynı yatakta uyumak bile istemiyorum. İnsanın gözünü aşk boyayınca herşey toz pembe oluyor. Şimdi ki aklım olsa asla kabul etmezdim. Ama şu an bunlar için çok geç gençliğime yanıyorum :'(

Tatlım sen iki kişinin eşit söz sahibi olduğu bir düzende değilsin ...üçe karşı birsin.Oylama yapsalar gene onlarin istediği olur
Ama yemeği yapan benim temizlik yapan benim ayrıca evde onun kalacağı bir oda bile yok Ken kendisi düşünmesi gerekmez mi oturduğumuz odada yatıp kalacak ne kadar saçma off

Olan olmuş, çocuğun az büyüyünce çalışmaya basla. Okullar,kreşler çalışan alıyorlar işkur vasıtası ile.Kur duzenini

Ama yemeği yapan benim temizlik yapan benim ayrıca evde onun kalacağı bir oda bile yok Ken kendisi düşünmesi gerekmez mi oturduğumuz odada yatıp kalacak ne kadar saçma off
Anlamadığın şu,onlara göre onlar sana bakıyor.Duzen onlarin duzeni ,yemeği temizliği yapma bak gör sana nasıl davranıyorlar.

Anlamadığın şu,onlara göre onlar sana bakıyor.Duzen onlarin duzeni ,yemeği temizliği yapma bak gör sana nasıl davranıyorlar.
Öyle bir ortam var ki eşim kör görmüyor. Kv çocuğa bakmaz yemek yapmaz temizlik yapmaz en son eşim kızımı annem büyütüyor dedi kavga çıkarttım bir kere çocuğu uyutmuşluğu yok kalkar oturur yatana kadar oturur. Bir yere gedeceksem yemeği hazırla ben hastayım yapamam der. Eşim geldiği zaman da iş yapıyormuş gibi yapar

Canım herkes kendi malını biliyor sen meraketme ama kişisel çıkarı anneciğini kayirmaya uygun .Kendi menfaatini senin yerine kimse düşünmez.Sikma canini

Ben 22 eşim 29 lafa gelince ben çok değerliyim ama konu ailesi olunca bana asla sormaz böyle bi hayat yaşamak istemiyorum ama kendim ettim kendim buldum.

Kaynin baya büyümüş canım ya 40 yaşında o yüzden sordum sizde yeni evlisiniz bir mi yasiyordunuz böyle saçmalık olmaz ya annesi babası nasıl kabul etmiş ya karısını aldatmış

Back
X