Kv + kp, elti, kayin ne ararsan= sinir krizi

Albatros_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
173
97
13
35
Mrb kizlar. Direkt konuya geceyim vaktinizi ayirdiginiz icin simdiden tesekkurler. Nerden baslasam bilemedim:KK70: gecenlerde kv kaliyoduk sabah uyandim odadan ciktim kikirdayarak oturma odasindan cikti babanda beni yaninda istiyor bugun dedi anlamadim. elimi yuzumu yikadim. Camasir sermek icin balkona ciktim oda da balkona aciliyo gozukuyo yani kafani cevirsen. Kulaklarima inanamadim kp kv bildigin sıkıstırıyo ellesiyolar yani arkamda sok oldum hayir birde mutehasip namazinda niyazinda insanlar sok oldum .ya sizin odaniz yok mu bu ne terbiyesizliktir gelinin yaninda. Birde surekli olarak insan icinde kv me masaj yapiyo kp. Orasini burasini skıyor insanlar rahatsiz olup kafa ceviriyolar. Kvalidenin de artik sapik oldugunu dusunur oldum bi kac kez bnm popomu sevmek mi ellemek mi anlayamadim dokununca uyardim lutfen elleme bu sekilde dedim. Bu konu acayip canimi skti. Bunun uzerine de bana kv demesin mi sen evleneli 3 yil oldu yeni gelinlik bitti artik kisin kaloriferli evde yasicaz biz size gelicez diye. Kndi evi de acayip konforlu ve sicagi hic sevmez. Ayrica sen kim oluyosun da bnm yeni gelinligimin bittigine kanaat getiriyosun demi. Sok oldum ne diyecegimi bilemedim. Bunun uzerine bahcede oturuyoruz deniz eve 10 dakika yurume mesafesinde. Kaynim cocuklarini denize goturmuyo. Eltim cocuklari denize goturmek icin esinin ona araba almasini istiyor. Kv de bize diyo ki siz goturun amca olarak ya anasi babasi var ben niye goturuyom?? Bunu da ustune esim motora binmeyi cok sever o aksamustuleri arada tbiki binip gidiyor desarj olmak icin bn korkuyorum binemiyorum ona da patladim sen gidiyosun dolasiyosun bn burda bu sacmaliklari dinliyorum diye. Sonucta arabamiz var ve beraber arabayla gideriz motor sart mi?? Motor abisinin sadece oraya gidince turlayabiliyor. Valla biriktim bn cok agla agla sinirden bayilcaktim yeter dedim. Yazlari kv gidiyorduk cogunlukla ama gitmicem artik psikolojim bozuldu

Son düzenleme:
Beraber mı yaşıyorsunuz , kp.niz taciz etmiş sizi inanmıyorum

Ne rahat insanlarmış. Ayıp yahu.

Kışın kesinlikle evinize almayın derim. Sonra çok dövünürsünüz.
Aramiz mesafelendi biraz umarim gelmezler. Hayir arabayla aramiz yarim sa gel ye ic git.arabalari var. veya kal bi gun iki gun kisin size gelcez nedir ??

Evet ulu orta bazı şeylerin yapılması sorun kabul ediyorum. Da Eşinizin motorla gezmesi ne alaka? Ayrıca bi Yerlerimi elledi dediğiniz kişi kp mi kv mi? Bide çocukları denize götürmek ne alaka? Ben pek anlamadım konunuzu.

Kayınpeder popona elliyor ve sen sadece lütfen elleme diyorsun öyle mi ..

Ben o evi kayınpederin üstüne yikardim.Sen normal bir olay gibi geçmişsin

Bence ne siz yazı orada geçirin ne onlar kışi sizde geçirsin. Sorunların hepsi kökten çözülür.

Orasini burasini skıyor insanlar rahatsiz olup kafa ceviriyolar. Kv artik sapik oldugunu dusunur oldum bi kac kez bnm popomu sevmek mi ellemek mi anlayamadim dokununca uyardim lutfen elleme bu sekilde dedim. Bu konu acayip canimi skti.

? Poponu elleyen kim Bacim?
Kaynanan mi kayinbaban mi

Back
X