kv kp ile konuşmak istemiyorum

Tutuy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2015
1.622
2.196
133
evet kızlar konu çok açık ve net. bıktım senelerdir.çok garip insanlar gerçekten.yapmadıklarını bırakmadılar herseyden nem kapıp eşimi doldurup üzerime salıyorlar.boşanma eşiğine kadar getirdiler eşimi.nerdeyse onların egoları yüzünden evliliğimiz bitiyordu.yaklaşık 6 aydır konuşmuyorum zaten farklı sehirlerdeyiz gerek de yok ama gün gelecek konuşmak zorunda kalacağım .akıl verin tecrübelerinizi paylaşın lütfen

eşiniz görüşsün siz görüşmeyin madem nasıl olacak sa
burada tamamen konu sahibinin anlatıklarının doğru olduğunu farzederek yorum yapıyoruz

O gün geldiğinde bir Merhaba der geçersiniz.
Bunu düşünüp kendinizi yemeyin derim

eşin de dolmasın madem kocaman adamın onların dolduruşuyla senden boşanacak duruma gelmesi tamamen eşinin hatası

az muhatap olursun,merhaba der geçersin.çok sorun yapma.hamilelikte bunları düşünüp de boşuna stres olma.

hamilesin.
bence bu konuyu rafa kaldır:))
uzat bacaklarını yat keyfine bak.
zamanı gelince düşünürsünüz.

Sorun eşinde, onu farkedersen daha kolay kabullenirsin bazı şeyleri.
İşin doğrusu sonsuza kadar küslük diye bir şey de yok.

mesafeni koy gerekmedikçe konuşma

Esin de suclu sen de suclusun kusura bakma
Esin niye doldurusa geliyor koskoca adam? Sen neden kafana takiyorsun?
çocuk gibi telefonuna bile el koymuşlar kadın bi tuhaf ayılıp bayılma numaraları ile korkutuyor eşimi. senelerce yatalak kalmış yine hastalanacak diye korkuyor

doğru sölüyorsun canım. çok muhap olmamı gerektirecek bi durum da yok zaten ama gün gelecek olacak

"Eşimi boşanma aşamasına getirdiler" yazmışsınız ya, eğer eşiniz de bunun farkındaysa, alacaksınız karşınıza diyeceksiniz ki:

"Boşanmamızı istiyorsan, onlarla görüşmem için beni zorla. Beni zorladığın gün anlarım ki sen boşanmak istiyorsun."
Kilit nokta eşiniz yani.

çocuk gibi telefonuna bile el koymuşlar kadın bi tuhaf ayılıp bayılma numaraları ile korkutuyor eşimi. senelerce yatalak kalmış yine hastalanacak diye korkuyor
Senelerce yatalak kalmis simdi ayakta mi kendisi? Eger oyleyse ondan bucak bucak kacmalisiniz bence ben tirstim burda belli ki numaracinin teki

mesela ne yaptılar,ne yapıyorlar?
eşiniz azıcık karakterli olsun,bi zahmet dolduruşa gelmesin.ben böyle konularda,kocasına toz kondurmayıp,3.kişilere takılan insanları anlamıyorum.iş, eşte bitiyor.

boşanma eşiğine kadar getirdiler eşimi.nerdeyse onların egoları yüzünden evliliğimiz bitiyordu.

kp kv lanet nemrut çirkef vs vs herşey olabilirler ama onların dolduruşuna gelmesin eşin de. sen kendi anne babanın dolduruşuna gelip eşini boşar mısın? boşamam diyosan eşinin de boşamaması lazım. eşleriniz dirateysiz, olgunlaşmamış, ham insanlar. asıl suç onlarda. ve bi de bu adamlarla gözü açılmadan evlenen kadınlarda.

Eşimde de hata var zaten onu kabul ediyorum ilk zamanların cahilliğinden mıdır nedir keşke hiç yaşanmasaydı çok yıprattı evliliğimizi çokk

mesela ne yaptılar,ne yapıyorlar?
eşiniz azıcık karakterli olsun,bi zahmet dolduruşa gelmesin.ben böyle konularda,kocasına toz kondurmayıp,3.kişilere takılan insanları anlamıyorum.iş, eşte bitiyor.
Uzun zamandır görüşmüyorum en son Kurban Bayram'ında aramıştım telefonuma bile gelmedi işi varmış sonra Arıcakmışım . Ama Heran çamur atmaya hazır eminim işi gücü huzurumu bozmak . Senede on gün evime gelir eşimi doldurur ancak arabayı sat eşyaları sat sanane yaa alırken alma demesini biliyordun . Arkadan iftira atar eşime şikayet eder. Hasta numaraları migrenim tuttu diyerek yataklara düşmeler

Senelerce yatalak kalmis simdi ayakta mi kendisi? Eger oyleyse ondan bucak bucak kacmalisiniz bence ben tirstim burda belli ki numaracinin teki
O dönemlerini görmedim ben . Onun ki psikolojik sanırım yaa . Herkesle herşeyle kavga edesi var kadının

her migreni tutan ailesini darlasaydı...
demekki ailede çok poh pohlanıyor bu kadın hasta olunca, o yüzden de habire hasta
neden görüşmek zorunda olduğunu anlamadım, görüşme...

doğru sölüyorsun canım. çok muhap olmamı gerektirecek bi durum da yok zaten ama gün gelecek olacak
O zaman herşeyi akışına bırak ve sen uzak dur şimdi boş ver takmaa umur etme zati çocuk olunca eyer eşin ilgili bir baba olursa onlara fırsat kalmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…