eşiniz görüşsün siz görüşmeyin madem nasıl olacak saevet kızlar konu çok açık ve net. bıktım senelerdir.çok garip insanlar gerçekten.yapmadıklarını bırakmadılar herseyden nem kapıp eşimi doldurup üzerime salıyorlar.boşanma eşiğine kadar getirdiler eşimi.nerdeyse onların egoları yüzünden evliliğimiz yıkılıyordu.yaklaşık 6 aydır konuşmuyorum zaten farklı sehirlerdeyiz gerek de yok ama gün gelecek konuşmak zorunda kalacağız .akıl verin tecrübelerinizi paylaşın lütfen
hamilesin.evet kızlar konu çok açık ve net. bıktım senelerdir.çok garip insanlar gerçekten.yapmadıklarını bırakmadılar herseyden nem kapıp eşimi doldurup üzerime salıyorlar.boşanma eşiğine kadar getirdiler eşimi.nerdeyse onların egoları yüzünden evliliğimiz bitiyordu.yaklaşık 6 aydır konuşmuyorum zaten farklı sehirlerdeyiz gerek de yok ama gün gelecek konuşmak zorunda kalacağım .akıl verin tecrübelerinizi paylaşın lütfen
mesafeni koy gerekmedikçe konuşmaevet kızlar konu çok açık ve net. bıktım senelerdir.çok garip insanlar gerçekten.yapmadıklarını bırakmadılar herseyden nem kapıp eşimi doldurup üzerime salıyorlar.boşanma eşiğine kadar getirdiler eşimi.nerdeyse onların egoları yüzünden evliliğimiz bitiyordu.yaklaşık 6 aydır konuşmuyorum zaten farklı sehirlerdeyiz gerek de yok ama gün gelecek konuşmak zorunda kalacağım .akıl verin tecrübelerinizi paylaşın lütfen
çocuk gibi telefonuna bile el koymuşlar kadın bi tuhaf ayılıp bayılma numaraları ile korkutuyor eşimi. senelerce yatalak kalmış yine hastalanacak diye korkuyorEsin de suclu sen de suclusun kusura bakma
Esin niye doldurusa geliyor koskoca adam? Sen neden kafana takiyorsun?
doğru sölüyorsun canım. çok muhap olmamı gerektirecek bi durum da yok zaten ama gün gelecek olacakeşin de dolmasın madem kocaman adamın onların dolduruşuyla senden boşanacak duruma gelmesi tamamen eşinin hatası
az muhatap olursun,merhaba der geçersin.çok sorun yapma.hamilelikte bunları düşünüp de boşuna stres olma.
Senelerce yatalak kalmis simdi ayakta mi kendisi? Eger oyleyse ondan bucak bucak kacmalisiniz benceçocuk gibi telefonuna bile el koymuşlar kadın bi tuhaf ayılıp bayılma numaraları ile korkutuyor eşimi. senelerce yatalak kalmış yine hastalanacak diye korkuyor
boşanma eşiğine kadar getirdiler eşimi.nerdeyse onların egoları yüzünden evliliğimiz bitiyordu.
Eşimde de hata var zaten onu kabul ediyorum ilk zamanların cahilliğinden mıdır nedir keşke hiç yaşanmasaydı çok yıprattı evliliğimizi çokkkp kv lanet nemrut çirkef vs vs herşey olabilirler ama onların dolduruşuna gelmesin eşin de. sen kendi anne babanın dolduruşuna gelip eşini boşar mısın? boşamam diyosan eşinin de boşamaması lazım. eşleriniz dirateysiz, olgunlaşmamış, ham insanlar. asıl suç onlarda. ve bi de bu adamlarla gözü açılmadan evlenen kadınlarda.
Uzun zamandır görüşmüyorum en son Kurban Bayram'ında aramıştım telefonuma bile gelmedi işi varmış sonra Arıcakmışım . Ama Heran çamur atmaya hazır eminim işi gücü huzurumu bozmak . Senede on gün evime gelir eşimi doldurur ancak arabayı sat eşyaları sat sanane yaa alırken alma demesini biliyordun . Arkadan iftira atar eşime şikayet eder. Hasta numaraları migrenim tuttu diyerek yataklara düşmelermesela ne yaptılar,ne yapıyorlar?
eşiniz azıcık karakterli olsun,bi zahmet dolduruşa gelmesin.ben böyle konularda,kocasına toz kondurmayıp,3.kişilere takılan insanları anlamıyorum.iş, eşte bitiyor.
O dönemlerini görmedim ben . Onun ki psikolojik sanırım yaa . Herkesle herşeyle kavga edesi var kadınınSenelerce yatalak kalmis simdi ayakta mi kendisi? Eger oyleyse ondan bucak bucak kacmalisiniz benceben tirstim burda belli ki numaracinin teki
Uzun zamandır görüşmüyorum en son Kurban Bayram'ında aramıştım telefonuma bile gelmedi işi varmış sonra Arıcakmışım . Ama Heran çamur atmaya hazır eminim işi gücü huzurumu bozmak . Senede on gün evime gelir eşimi doldurur ancak arabayı sat eşyaları sat sanane yaa alırken alma demesini biliyordun . Arkadan iftira atar eşime şikayet eder. Hasta numaraları migrenim tuttu diyerek yataklara düşmeler
O zaman herşeyi akışına bırak ve sen uzak dur şimdi boş ver takmaa umur etme zati çocuk olunca eyer eşin ilgili bir baba olursa onlara fırsat kalmicakdoğru sölüyorsun canım. çok muhap olmamı gerektirecek bi durum da yok zaten ama gün gelecek olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?