Benim kv-kp de böyle.
Hatta bana göre az daha şanslısın sanırım çünkü benimkiler bin beter
Evleneli 2 yıl olucak, evlerine kaç kez girdim çıktım haddi hesabı yok, 10 gün 15 gün kalmışlığım da oldu. Daha bir allahın günü o evin süpürüldüğünü silindiğini ne gördüm ne duydum.
Tuvalet desen aynen sizdeki gibi el yıkadıklarını hiç görmedim, 20 yıllık bir tuvalet terliği var artık üstündeki pislik gözle görülür bir vaziyette siz anladınız ne olduğunu, bir paspas birşey dahi yok. Küçücük bir el havlusu var ve yemin ediyorum her gittiğimde ordaki havlu aynı ezberledim bak rengin tonuna kadar zihnime kazındı o havlu benim. Tuvalette peçete yok! Nasıl hallediyorlar vallahi bilmiyorum. Her gittiğimde tuvalete cebimde peçete ile giriyorum, kendi terliğimi falan yanımda götürüp tuvalet kapısının kenarına bırakıyorum çıkarken. Birde terlik var ya orda diye söylüyorlar.
Mutfak mevzusu da aynı, bulaşık deterjanı bazen bardak falan yıkarken koymuyor bile, suda çalkalıyor eliyle ovalıyor hah bitti diye koyuyor kenara. Birkaç kez ben yıkadım bulaşığı arkamda dikilip bana ooooohhh o nasıl bir deterjan dökme dedi, baktım güldüm çok koymayınca temiz değilmiş hissi veriyor bana napabilirim dedim, yine banamısın demedi aynen devam. Kesme tahtası yok, etleri sebzeleri meyveleri tezgah üzerinde kesiyor ve aylardır değiştirmediği meşhur sarı bez ile oraları siliyor, arkasından başka şeyi alıp yine orda kesiyor. O evde toplam yemek yeme sayım yemin ediyorum en fazla ya 5 ya 6 sanırım bugüne kadar.
Banyo mevzusu ile en beteri bana göre vallahi. Gözlemlediğime göre haftada bir duşa giriliyor ve duştan çıktıklarında yemin ediyorum çıkardıkları kıyafeti giyiyorlar üzerlerine, zaten evde yanlarından geçerken ter kokusu resmen insanın burnuna burnuna esiyor kaldırabilicek bir koku değil. Bizde eşimle bi sabah kalkınca bide gece yatarken giriyoruz, en son kaldığımızda laf bile çarptılar siz geldiniz evde su 3 günde bitti diye
Ha ben çok temizlik takıntılı değilim, öyle deli gibi temizlik sevdam yoktur. Ama evimde hergün ortalık toplama yer süpürme mutfak temizleme gibi rutinleri yaparım. Hatta hergün yapmama rağmen ev gözüme pis gibi gelir, birde bunlara gittiğimde nasıl hissettiğimi düşün. Salona girer girmez koltuğun kenarına bi oturuyorum birdaha ordan kalkamıyorum tiksintiden