• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kv kp ve kaynım amaçları neki?

kahveasigibibayan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2015
69
7
1
Meraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?

Meraba bayanlar.1bucuk yoldir evliyim.ilk evlendgmde esim ogrenciyle maddi manevi cok sıkıntılar cektik.simdi ise okulu bitti durumumuzu düzeltmeye calisiyoruz tabi bu süreçte ikimizin aileleride maddi olarak destek oldular . Gel gelelim kp hala destek oluyor adam iki eve bakiyorken kaynim evlencem diye tutturdu.daha 3 aydir tanidigi bi kizla evlenmek istiyor.kp bu durumda onlara daha cok yardımcı olacagi icin biz nasil gecinecegiz bilmiyorum. Biz hata ettik işi olmadan evlendik fakat oda bizi örnek gösterip hata yapmak üzere. Ustelik kiz bunun sadece parasi icin evleniyorr.kaynimn durumu iyi ama yinede kp ona destek cikmadan evlenemez.ve bugun tanismaya gidiyor kaynimla kizin annesi.bu ne acele yani ben 3 sene bekledim.kaynima diyoruzki yaza kadar bekle yazin yüzük takalim.ozmana kadar para biriktirelm hersey rayına otursun.ama tuturmus hemen yarin yüzük takalim diye.onu kirmadan beklemesi gerektigni nasil anlatablriz ki ?
sız beklemeden evlenmıssınız gereklı yardımda da bulunmuslar ,
sımdı kaynınız evlenmek ıstıyor dıye ona mudahale edemezsınız dogru yada yanlıs bu onun kararı netıcede

Size yardim yapilirken iyi kayina yapilirken ama acele ediyorlar. Sizinki bencillik mi saflik mi cozemedim. Siz sirtinizi kayinpedere dayamissiniz yeterince biraz da onlar dayasin fena mi?

O degil de adam cocuklari evlendirmis hala evlat gecindiriyor helal olsun valla.

Açıkcası bunu dile getirmek size düşmez.. Evlenme kararını kendi verebilir... Sizin düşünceniz bana pek sıcak gelmedi .. Ailesi birşey demiyor tanışmaya gidiyor ama siz telaşa kapılmılmışsınız tuhaf .. Neyse kötü düşünmek istemiyorum.:KK53::KK53:

gerçekten kaynınızın evliliğinimi yoksa kayınpederden gelen parayı mı düşünerek karşı çıkıyosunuz? evlencek yaşa gelmişse kaynınız iyiyi kötüyü ayırdedebilir demek.

Bir de "daha uc aydir tanidigi kiz" derken neyi kastediyorsunuz, sizin kayinpederi yolmak hakkinizken 3 aylik kizin hakki yok demek mi istiyorsunuz?

Bir zahmet siz de calisirsiniz gecinirsiniz o yardim etsin bu yardim etsin nereye kadar? Kendi ayaklarinizin ustunde durmayi ogrenin artik.

ne yani sizin için niye ertelesin ki evliliğini, bence siz evlenirken acele etmeseymişsiniz daha iyiymiş, öğrenciyken neden evleniyorsunuz ki, sizin yaptığınız hatayı kaynınız niye çeksin

Nasıl bır dusuncedır bu ?
Siz evlenırken nıye dusunmedınız nasıl gecınecegınızı aılenıze mı guvendınız sonuc boyle olur ıste :)
Yapacak bırsey yok okul vs de olsa gece gunduz calısacaksınız gecıneceksınız kaynınız evlenmese dahı kayınpederın sıze bakma gıbı bır zorunlulugu asla yok..
Hem bu bencıllık nedır sız evlenıp kp parasını yerken sorun yok sımdı kaynınız evlenecek ona para gıdecek dıye sorun oluyor :)
Kaynınız ve eltınıze sımdıden mutluluklar dılerım :)

Bence tek amaçları size yuva kurdukları gibi kaynınıza da bir yuva kurmak. Ben açıkçası çok iyi niyetli görmedim sizi, kaynınızın henüz 3 ay önce tanıştığı biriyle evlenmesinden çok size yardım edemeyecek olmaları düşündürüyor sizi. Kaynınız kararını verdiyse siz ya da bir başkası bu karara müdahale etmemelisiniz.

Şunu da eklemek istiyorum Kaynınız kızı belki 3 ayda tanımışdır... 3 aylık kız derken imanızı anlamadım... Sizin derdiniz açıkcası paramı kesilecek yoksa kaynımda bizim gibi sıkıntı çekmesin mi ? Nedense bana ilk şık gibi geldi...

Siz 3 yıl beklediniz diye kaynınızda beklemek zorunda mı? hem kızın parası için evlenmek sitediğini nerden anladınız?
Daha adam 3 aydır tanıyormuş siz ne arada tanıdınız ?
Madem evlenmeye durumunuz yoktu evlenmeseydiniz.
Ya ben anlamıyorum bu hayatta kimse kimseye ayrdım etmek zorunda değil. hadi diyelim etti.
bu ayrdım azalacak yada kesilecek diye yardım alan tarafk kakıpta evlenmeyin bekleyin deme hakkına sahip değil
Tabiri caizse sular akıyordu gözünüz bakıyordu yapmasaydınız

Bence çok da Karışma kötü sen olursun. Hem artık durum düzeldi diyorsun. Dışardan yardim gelmesi doğru değil bi saaten sonra. Nekadar çabuk kendiniz ayakta durursaniz okadar iyi sizin için.

Yanlis anlattim galiba.esimin aileside kizi istemiyorlar.kizin ailesi tefeci gibi bi aileymis.istemiyorlar ama kaynim tutturdgu icin tanismaya gidiyorlar umarim anlatbilmisimdr

'Üstelik kız bunun sadece parası icin evleniyor'diyorsunuz ama sizde kp'in parası icin kaynınızın evlenmesini istemiyorsunuz...
Sizin isiniz gücünüz yokken evlenmenize onay veren kayinpeder diger oglunun isi gücü olmasına ragmen buna karsı mi gelicekti adamin karakterine ters bi kere...:KK66:
Sorunuza cevaben
Kaynınız yuva kurmak istiyor
Kv ve kp ise ogullarinin yuva kurmalari icin üzerine düşeni yapiyorlar
Peki sizin ve esinizin amacı ne?

Bana bencillik ediyorsunuz gibi geldi.. Tamam kaynınızın 3 aydır tanıdığı biriyle evlenmek istemesi normal değil ama sizde sanki bundan ziyade bize gelen para kesilecek derdindesiniz sanırım :110:

Siz hata yapmışsınız da 1,5 senede eşiniz okurken part time çalışamadı mı ?
Siz çalışamadınız mı?
Madem kp bakacaktı size ha evinde bekarken anan baban bakmış dimi..
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Böyle kp helal olsun valla. Evlilik kendi ayakları üzerinde hane geçindirmek değil mi?

Sizi alakadar etmez kaynınızın evlilik isteği.
Ne hakla yorum yapacaksınız.
Kaynınız demiştir babam nasılsa abimlere bakıyor bana da bakar!
Örnek kanlı canlı önünde sonuçta

sizin geliriniz kesileceği için endişelisiniz anlaşılan

senin kp ve kv hiç iyi çocuklar yetiştirememiş kusura bakma da

ikisi de kendine bakamıyor birde evlenip ailelerinden medet umuyor

aileler çocuklarına tabi ki destek olmalı yardım etmeli ama her ay parasal destek nedir.

Back