• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kv kp ve yeğen ile geçen tatil.

Karmaprenses

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2017
603
722
18
Kızlar bahsetmiştim. Hatay İskenderun a tatile gideceğiz eşimin dayısına diye. 2 yıllık evliyim. Balayına İzmir çeşmeye gitmiştim bu yıl da eşim piyango olarak kv kp yeğen 3 lüsünü peşimize taktı. Başlayım olanları anlatmaya..

Hatay İskenderun diye gittik ama dayısı Payas da oturuyormuş. Aynı köy gibi bir yer. Anlatamam yani köy bildiğin. Neyse dedim. Tatil kasabası gibidir dedim. Bi sahile gittim. Herkes kıyafetleriyle denize giriyor. Suriyeli falan da dolu ama haşema ile değil bildiğin etek penye falan. Ama rezillik diz boyu. Çok vasat bir yer. Eşim denize gir diye ısrar ediyor ama beni kessen girmem oraya.
Dayısı çok yaşlı şuraya gidelim diyoruz bu saatte gidilmez gitmeyin sonra birlikte gideriz falan. Bir yere gidiyoruz iki araba resmen rezillik. Kv olacak insan bi kere demedi ben çocuğa bakıyım siz gezin diye. Eşim bir kere demedi bebeği uyuttuktan sonra hadi çıkalım diye. Paso evdeydik. Günde iki saat çıkarsak çıkıyoruz onda da bi mahallenin muhtarı eksik.

Sonra başladı kv. Yengesini atmaya yok bu muska yapıyor kendi kız kardeşi ne muska yapmış. Madem öyle milleti neden getiriyorsun. Şu yemeği yaptı neye benziyordu. Yok surat beş karış. Halbusem ki kadın biz gidince şaşırdı ne yapsam diye. Yeğen oacak çocukta kadın yemek hazırlıyor ben bunu yemem diyip çekiliyor. Kadın mahçup oluyor.

Bi gece okey oynadık yengem ben eşim dayımız. Saat 2 oldu. Kv başladı yatınsana saat kaç falan iki keyif yaptık burnumdan geldi. Sonra kv kp bana küstüler. Yengeyle iyi anlaştım diye. Ay şaka gibi. O kadar sinirlerim bozuk ki anlatamam. O kadar para tatil planı bi köye gitmek içinmiş. Daha anlatacak o kadar şey var ki yazıp sıkmak istemedim. Benimde tatil mecra bu kızlar.

Zaten degil iskenderunda florida'da olsa akraba evinde tatil yapilmaz. Inanin gidene ayri, ev sahibine ayri eziyet, tatil dedigin, otel, pansiyon, bungalow, kamping, çadır hatta hamakta yapilir da evde yapilmaz, neyse...
Kotu bir ders olmustur size, bidaha gitmezsiniz. Izniniz varsa bikac gun biyerlere gidip normal bir tatil yapin bari.

Çok sinir bozucuymuş gerçekten ben de bunalırdım da siz niye 5 kişi başkasının evine tatile gidiyorsunuz onu anlamadım? Yanlış anlamayın ama gidersin 2 kişi 3-4 gün maksimum kalır dönersin. Ne bileyim başksının evine 5 kişi tatile gitmek benim mantığıma ters. Yazlığımız var diye konunun bu kısmı beni daha çok düşündürdü açıkçası

Çok sinir bozucuymuş gerçekten ben de bunalırdım da siz niye 5 kişi başkasının evine tatile gidiyorsunuz onu anlamadım? Yanlış anlamayın ama gidersin 2 kişi 3-4 gün maksimum kalır dönersin. Ne bileyim başksının evine 5 kişi tatile gitmek benim mantığıma ters. Yazlığımız var diye konunun bu kısmı beni daha çok düşündürdü açıkçası
Canım bana da ters tabi ki. Kv tutturdu ben abimi göreceğim. 5 yıldır görmüyorum. Hem beni götürün hem siz tatil yapın dedi. Eşimle bendesin oraya bırakalım biz mersine geçeli m dedik. Kv olacak ki siz neye ben oraya olmaz sizde geleceksiniz dedi. Biz zaten otelde kalsak daha az mali yet olurdu. Çünkü yaşadığım yerden hatay 900 km yaklaşım bin TL lik benzin yaktı araba. Ama gidince de abisinin suratına bakmadı bizi dışarı çakartmadı. Mal gibi oturduk kaldık.

Gecmis olsun :)
Seneye siz plan yapin oteli ayarlayin esiniz size eslik etsin kimsede takilamaz pesinize.
Sen benim bi kv mi görsen. Eşimle market alışverişine bile gelir yani. Ama dizleri çok ağrıyor. O yüzden evde hiç bir iş yapmak ama gezme deyince akan sular durur. Koş rakı b il gider vallahi.

Cok cok yakin olmadigi surece baskasinin evine tatile gidilmemeli diye dusunuyorum kalanada zor ev sahibinede zor.kayinvalidenizde ayri bir olay zaten kotu olmus uzuldum sizin adiniza

Küssünler iyi yapmışsınız , ayrıca böyle durumlarda kocalara çok kızıyorum ya , insan karısıyla güzel vakit geçirmek istemez mi , anca kadınlar sinir sahibi olsun, bunlar hep uygulamalı ders :KK48:

Yazık insanlara kaç kişi sizi ağırlamak zorunda kalmışlar...
Eşiniz ne diyor? Nasıl geçmiş tatil?
Yerinizde olsam başkalarına değil eşime kızardım. Sizi böyle bir ortama mahkum ettiği için...
baktınız durum bu, gidip 2-3 gün Mersin de çekirdek aile kalabilirdiniz. Böyle şeyleri eşinizin halletmesi lazım. Yoksa kv söylenir durur zaten, kaale alanda kabahat.

Küssünler iyi yapmışsınız , ayrıca böyle durumlarda kocalara çok kızıyorum ya , insan karısıyla güzel vakit geçirmek istemez mi , anca kadınlar sinir sahibi olsun, bunlar hep uygulamalı ders :KK48:
Aynen canım kafa dağıtmaya geldim dert sahibi olup döndüm. Bugünde nişan vardı bana sende gel dedi bende eşimden için fatih gelebilirse gelirim dedim. Oda gelmek istemiyorsan kızımı alıyım dedi. Bende tamam o zaman al dedim. Niye öyle dedinniye gelmiyorsun dedi küstü gitti. Allahım ya benimde sınavım bu herhalde.

Yazık insanlara kaç kişi sizi ağırlamak zorunda kalmışlar...
Eşiniz ne diyor? Nasıl geçmiş tatil?
Yerinizde olsam başkalarına değil eşime kızardım. Sizi böyle bir ortama mahkum ettiği için...
baktınız durum bu, gidip 2-3 gün Mersin de çekirdek aile kalabilirdiniz. Böyle şeyleri eşinizin halletmesi lazım. Yoksa kv söylenir durur zaten, kaale alanda kabahat.
Aynen eşimle aynı yerde bile yatmadım sinirlendim. Git ananla yat dedim 1 aydır cinsel anlamda tık yok. Böyle yapınca ondan o kadar soğuyorum ki. Ben onunla başbaşa olmak istiyorum. Ama o pikniğe gidelim gidelim desem herkesi topluyor başıma. Yiyecek hazırlamaktan eşimle izin gününde vakit geçirmiyoruz.

Aynı evdeyiz hayatım. öyle bi salaklığım da var. Eşimle ev alıp ayrılacaktık. Bi sene duracaktır sadece eşim iflas etti dükkanı falan kapattı. Olaylar karışık yani.
Oo isler karisik diyorum bende markete bile nasil geliyor.
Ama siz simdi otel alsaniz gizleyemiyormusunuz kari koca hadi onu gectim markete bile gelen kayinvalide dusunemiyorum orkid prezervatif falan bunlari nasil aliyorsunuz :)

Oo isler karisik diyorum bende markete bile nasil geliyor.
Ama siz simdi otel alsaniz gizleyemiyormusunuz kari koca hadi onu gectim markete bile gelen kayinvalide dusunemiyorum orkid prezervatif falan bunlari nasil aliyorsunuz :)
Offf canım anlatsam roman olur. Ben onları tek markete gidiyorum. Gün içinde ben markete gidiyorum deyip çıkıyorum. Gelemiyor. Ama eşim hadi merkeze gidelim diyor. O da siz gidin yavrum benim ne işim var demez. Her düğüne gelir. Her misafirliğe gider. Eşime diyorum hiç yalnız kalamıyoruz diye. O gün için tamam sonrası yok. Bende onu uzaklıkla cezalandırıyorum kendimce. Bu genç yaşında ne salakmışım.

Aynen eşimle aynı yerde bile yatmadım sinirlendim. Git ananla yat dedim 1 aydır cinsel anlamda tık yok. Böyle yapınca ondan o kadar soğuyorum ki. Ben onunla başbaşa olmak istiyorum. Ama o pikniğe gidelim gidelim desem herkesi topluyor başıma. Yiyecek hazırlamaktan eşimle izin gününde vakit geçirmiyoruz.

Bir de beraber yaşıyormuşsunuz, hiç özel vaktiniz yokken en azından senede bir haftalık bir ayarlama yapabilir eşiniz...
Ama anlamadığım mesela arkadaşlarınız, yaşıtlarınız yok mu görüştüğünüz? Onlara giderken takılmaz herhalde peşinize, ne işi var sonuçta tanımadığı insanların evinde yaşıtı yokken? Gelmeye çalışırsa da eşiniz bir hop desin bir zahmet.
Başlangıç olarak bir kaç oyle ayarlama yapın...
sonra başbaşa akşam bir kaç saatliğine dışarı çıkmaya başlarsınız vs alıştırırsınız...

Allah sabır versin size. Kayınvalidenize de akıl fikir versin kendisinin hiç kocasıyla yalnız vakit geçirme ihtiyacı olmamış herhalde ki idrak edemiyor.

Back
X